Gebelik belirtisi- kasıkta batma

mrb arkadaşlar. benim adetim düzensizdi ve bebek istiyoruz geçen ay doktora gittim bana adet düzenleyici verdi ve daha sonra dostinexle serephone kullandım.geçen ayın 4ünde adet görmüştüm ve yarın adet olmam gerekiyor.fakat sağ kasığımda batma var ve 5 gündür de adet görcekmişim gibi karnım ağrıyor ara ara.sizce hamilemiym?

​slm inşallah hamilesindir canım ama sadece kasık batması belirti sayılmıyor ve adet tarihinin geçmesini bekle ve test yap en iyi sonucu öyle alırsın canım kendini böyle strese sokma allah yardımcın olsun gönlüne göre nasip etsin inşallah.

teşekkür ederim canım inşallah.bikaç gün geçsin test yapıcam inşallah sonuç olumludur Allah isteyen herkese nasip edr inşallah.

Kizlar gecen hafta mantar yüzünden doktora gittim tam o sirada regl oldum regl bittikten sonra iliskiye girdikten sonra pembe renk kan tuvalette akti gitti ve sol kasigim agriyo aslinda agri degil hareketlenme var midemde bulaniyo yemekte yiyemiyorum yeni evliyim hic sevmedim bu isleri

meraba arkadaşlar. benim sağ kasığımda arada sancı şeklinde bi ağrı giriyo çoktandır. ve adetim 6 gün geçikti. sık idrara gitme durumu ve çok akıntım var. acaba bu bi belirti olabilir miiii ????

Merhaba, yardımınızı rıca ediyorum. Yumurtlama günümde esımle ılıskıye gırdık sonrasında dağ kasığımda şiddetli batmalar başladı.bazen 10 dk bu bazen 2. 3 saatte bır sadece sağ kasığımda ağrı oluyor 10 sn 30 sn sürüp gıdıo degısıyor. Ayrıca 2 haftadır 2 saatte 1 idrara çıkıyorum ruh halimde sureklı değısıyor. Yarın adet günüm 2 haftadır suren ağrım bugün artmasıgerekırken hafıfledı. Nor,alde sancılı adet görüyorum gecen aynı afetımde kahverengi akıntı geldı 3 gun soraagrısız degısık adet gördüm. Sureklı test yapmakta ıstemıyorum bebekte ıstıyoruz korunmuyoruz ama test olumsuz çıkarsa üzülürüm dıye korkuyorum sızce bu durum nedir. 2 haftadır sadece sağ kasığımda batma bel ağrısı göğüs hassasıyetı sık idrar gaz mevcut. Deneyımlerınızıı paylasın lutfeennnn

meraba arkadaşlar. benim sağ kasığımda arada sancı şeklinde bi ağrı giriyo çoktandır. ve adetim 6 gün geçikti. sık idrara gitme durumu ve çok akıntım var. acaba bu bi belirti olabilir miiii ????

Adetınız yeterınce gecıkmıs bence hemen bı test yapın =)

Merhaba arkadaşım, ben çok taze anneyim henüz bebeğim 6 haftalık seninle tecrübelerimi paylaşmak istedim. Dr.ların söylediğine ve benim hamile kalma şeklime bakılırsa 12. - 14. gün diye bişeyi çok saplantı haline getirme. Benim gebeliğim adetimden hemen sonra gerçekleşmiş, bunu dikkate al ve sırf o günlere odaklanıp ilişkiye girme çabasında olmayın. Biz yaklaşık 2 yıldan beri bebek sahibi olmaya çalışıyorduk, bir çok şey denedik, Dr.lar ikimizde de sorun bulamadı. Biz geçtiğimiz yaz aylarından bu yana herşeyi bir kenara bırakıp unuttuk diyebilirim. Biliyorum hiçte kolay değil bu kadar çok çocuk sahibi olmaya çalışırken. Komple unutmasakta en aza indirmiştik, Dr.a falan gitmek istemiyordum, çevremdeki baskılara rağmen kendi bildiğimi okudum ve Rabbim bizi çok uğraştırmadan yüzümüzü güldürdü. İnş. tamamınada erdirir sağ sağlim.

Benim hemen hemen her ay kasıklarımda batma oluyordu, hastalığıma 1 hafta kalada ufak ufak adet sancılarım oluyordu, bende senin gibi her seferinde acaba hamilemiyim diye düşünmekten kendimi alamıyordum fakat hep adet günümü bekliyordum test yapmıyordum. Sadece bir kez günüm geçti şimdiye kadar onda da dr.a gitmiştim bana hormon ilacı vermişti yumurtam çatlasın diye o zaman bir düzensizlik oldu ve 10 gün günüm geçmişti telaşlanıp yapmıştım fakat negatif çıkmıştı. Akabinde dr.a gittim bana adet söktürücü ilaç vermişti. Bir daha da dr.a gitmiycem dedim çünkü benim dengemi bozmuştu. Geçtiğimiz ay her zamanki gibi adet günüme 1 hafta kala yine ufaktan sancılandım, kasık batmaları çok az daha şiddetliydi, leke falanda gelmedi. Adet günüm çattı geldi ve kasık ağrılarım iyice artmıştı derken 1,2,3 gün geçikti ve neler oluyor dedim, gebelikle ilgili hiç bir şüphem olmadı yine günüm geçikti herhalde dedim hatta eczaneye gittim, test almak yerine adet söktürücü ilaç sordum reçetesiz veriyormusunuz diye ama içimden bir ses test al dedi ve testi alıp çıktım. Test 2 gün evde bekledi ve ben hala hastalanamadım ve kalkıp testi yaptım, çift çizgiyi gördüğümde gözyaşalarına boğuldum resmen. Aşırı idrara çıkmak diye bir şey yaşamadım hala bile yok, ben çok sıvı tüketen biriyim yinede normal gidiyorum öncekine oranla daha çok çıktığım söylenemez ve göğüslerimdeki hassasiyet 2,3 gündür var daha öncesinde yoktu o daha çok hafif şekilde.... Yani canım demem o ki, sakin ol ve adet günün geçmesini bekle, erkenden test alıp yapma sakın, negatif çıkar ve ardından hastalanırsın hayal kırıklığına uğrarsın. Bebeğin varsa Allah nasip etmişse önünde sonunda öğreneceksin, acele edip kendini üzme olurmu. Bekle günün en az 3-5 gün geçmişse yap testi ve erken gebelik testlerinden al, diğerlerine pek güven olmaz. Allah en kısa zamanda sanada nasip eder inş. ve inş. gebesindir. Hayırlı haberlerini yaz olurmu merak ederim şimdi )

Sen daha ne bekliyorsun arkadaşım test alıp yapsana, benimde öyle oldu ve günüm geçti test yaptım pozitif çıktı

qizemlii

Son düzenleme:
kızlarrrr merhaba benim adetime son 2 gun var ve bu ay cok sıkı calıstık gercekten fakat 2 gun once sol kasıgımda adet olcakmısım gıbı bı agrı oldu ve yıne her ay oldugum gbı gerılım aglama fln aha dedım kesın adet olcam yıne de test ldm negatıf cıktı hepten yıkıldım ondan sorakı gun yanı dun sancım gıttı goguslerımde acı yok fakat sıs ve damarlar var bide bugun grip oldum onun etkisine baglıyorum ama arada basım donuyo bi ihtimal işte umut hepimiz için var olabilirmikiiiii????

Canım acele etmişsin test yapmakta, psikolojik olarak zarar görüyorsun. Olacağı varsa olacak ve sen en güzel şekilde öğreniceksin inş. acele etme derim gününün geçmesini bekle en az 3-5 gün! Daha öncesinde yapma, moralin bozulur başka bi işe yaramaz. Grip oldum diyorsun, baş dönmeleri buna bağlı olabilir, insanda halsizlik yapıyor. Bende baş dönmesi falan olmadı, herşey çok normal. Allah gönlüne göre verir inş.

inşşşlhhh ama çok istiyorummmm dua ediyorum her günnn gercekten zor bir surecmiş soyerlerdi inanmazdım su 2 gun gecmıyo bana ufff rabbim herkese evlat nasip etsin

Merhaba arkadaslar,tup bebek yolunda ilerledigim bir donemdeyim ,normal yolla gerceklesmesi neredeyse mucize bunu biliyorum ama bu ay cok farkli hislerim var,sol kasigim son iliskiden sonraki gun oyle bir agridi ki,disardan etimi oksadim bastirsim agri yavaslasin diye,sonraki gun ve sonraki gun de batmalar surdu,,bu arda grip oldum ve antibiyotik aldim ama bu batmalar tam yumurtlama donemim diye olusuyor diye dusundum.bugun batmalr surunce ovulasyon testi yaptim negatif,yani kacirdim bu ay muhtemelen,,batmalr acaba yumurtlama oldu da dokulecek diye mi oluyor yoksa iltahap mı oldu..6gundur devamlı var,bazen dagiliyor bazen tek noktada giryor,gobek altinda da oldu..kafam cok karisik hastayım da maalesef,,gazsancisi degil,sanki bi baskı var idrar gelecek gibi ama tam oyle de degil..2gun goguslerimde igne sızlamalari girdi,simdi bir agrı yok..aman hastalık olmasın da artık bir mucize mi yaklasıyor yoksa gripten dolayı hassas mıyım bilmiyorum. Bu ay sadece 1gun ovulasyon pozitifken denemem oldu sonra da grip oldum zaten..cok icerden cok tuhaf agrilar dolasiyor su anda ve baskın taraf sol..okdr uzundur bekliyorum ki, belki de umit etmeye hakkım yok ama kendimi dinlemeden de edemiyorum,gelir de istemeden zarar veririm diye..bir de cok hassasim dokunsalr agliyorum..bebk emzirdim ruyamda ama sut gelmedi goguslerim catliyodu..hayirlisi..

Son düzenleme:
Hayır olsun canım inş. Yumurta çatladığı an tüplere doğru yola çıkıyormuş bu esnada hafif ağrılar ve batışmalar olabiliyormuş. Sonradında tüplerin içerisinde sperm mevcutsa döllenme oluyormuş. İnşAllah öyle birşeydir. Hayırlısıyla anne olursun en kısa zamanda inşAllah. Ben 6 haftalık gebeyim dualarım tutar inşAllah. Allah gönlünüze göre versin bu mübarek Mevlid Kandilinde.

Merhabalar. Yakın çevremde bunu sorabilicegim yol gostericek kimse yok sizin yardimlarinizi bekliyorum. Olay şöyle ki ben her ayın 9 u gibi adet olurum ve bu genelde hiç sekmez geçen ay adetimin kesildiği ertesi gün geri çekilme yöntemiyle korunarak ilişkiye girdim suan ayın 16 si ve ben hala regl olamadım işin tuhafida regl olucagim zaman fiziksel değişikliklerin olur ertesi gün ya da bi kaç gün sonra hastalanacagimi bilirim ve bu kez böyle bir durum da yok bende şüphelendim gebelik testi yaptım sonuç negatif çıktı testi yapali 2 gün oldu ama ben hala hastalanamadim ilişkiye girdiğim kişi telaslanmamam gerektiğini adetten sonraki gün bunun düşük bi ihtimal olduğunu ve kendisinden emin olduğunu söylüyor ama ışte bikere düştü aklıma sizce hamile ihtimalim var midir ?

Selam kizlar size birsey sormak istiyorum dun son 3gundur yumuetaliklarimda sanci vardi hamilek belirtisi diye aklima getirmek istemiyordum sonra husrana ugruyorum diye bugun poliklinige gittim belki kis vardir sanci o yapiyordur diye neyse ultrasonda rahmin temiz sag yumurtaliginda hafif sislik var yumurtlama doneminde olur 4 cm kadar sorun yok dedi sonra bebek dusundugumuzu soleyince hormon istedi teste progestronum 10.7 cikti gosteremedim sonucumu ama onceden kese olsaydi doktor gorurdu diyorum ama suan bile sol kasigimda sanci var yururken bile zorlaniyorum sizce hamile kalsaydim progestron yuksek cikarmiudi bide hemen kese olusurmuydu aklima takildi

Cerencim bildiğim kadarıyla 5 haftalık olmadan kese görünmüyor ultrasonda, bu gibi durumlarda aşağıdan bakıldığında görülüyormuş. Ben 5. haftasında dr.a gitmiştim, adam zar zor gördü ultrasonla, keseye yeni düşmüş dedi.
Seni ümitlendirmek istemem yinede biraz bekle, hüsrana uğrama.... Benim adet ağrısı gibi ağrım oluyordu, şu an bebeğim 8 haftalık aynı ağrılar hala var, hep kasık batması yaşamadım. Allah gönlüne göre versin canım.

Bunu bilmiyodum canim ama ole bole dwgil ya yurumekte zorlaniyorum insallah hayirlisi olur canim progestranum 10.7 cikti internette arasrirdim 10 ustunde yumurtlama olus demekmis bakalim 28.gunu bekliyorum. Cok saol canim

Ben maalesef normal hamile kalmayanlardanım AMH değerim düşük yani yumurta rezervim tükeniyoröuş bu yüzzden KLOMEN kullandım yumurtlarım büyümüş doktor bu ay çatlatma yapmayalım kendiniz deneyin dedi ara ara sol kasığımda batmalar ağrılar oluyor
Yarın adet günüm çok heyecanlıyım ve çok korkuyorum

Hanimlar iyiki varsiniz.ben 26 0cakta aybasi oldum.30 0caktan 6 subata kadar iliskiyi girdim esimle esim icime akitmadigini soyluyo ama ben icime bir miktar kacirdigini hissettim.3 yasinda kizim var o ilk denemede oldu.kapiciligim cok iyi nazar olmasin.bende 23 yasindayim buarada.butun gebelik belirtileri var hesaplamalara gore 3 hafta 1 gunluk hamileyim.3hafta dolmadan adet olcakmisim gibi belim kasiklarim sancidi ama simdi sadece sol kasigim sanciyo.batma hissi.hele egileyim.ters bisey yapim cok aciyo yada yerden hizlica kalkayim cok sanciyo.arada birde pitpit atiyo.gogusumun kahve rengi yerinde mavi damarlar var.migde bulantim var ama hic kusmadim.miskinim.bazen hayvan gibi yiyiyorum bazende tiskiniyorum.suan bile sol kasigim belim kalcam bacagim kasma yapiyor.ya 22 yada 26 subatta aybasi olmaliyim.limon testi pozitif.katbonat testide pozotif.hatta camasir tedtide ole.ama idrar testi negatif.gunum gecsin diye bekleyecem.
sizce hamilemiyim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…