mrb arkadaşlar. benim adetim düzensizdi ve bebek istiyoruz geçen ay doktora gittim bana adet düzenleyici verdi ve daha sonra dostinexle serephone kullandım.geçen ayın 4ünde adet görmüştüm ve yarın adet olmam gerekiyor.fakat sağ kasığımda batma var ve 5 gündür de adet görcekmişim gibi karnım ağrıyor ara ara.sizce hamilemiym?
meraba arkadaşlar. benim sağ kasığımda arada sancı şeklinde bi ağrı giriyo çoktandır. ve adetim 6 gün geçikti. sık idrara gitme durumu ve çok akıntım var. acaba bu bi belirti olabilir miiii ????
Merhaba, yardımınızı rıca ediyorum. Yumurtlama günümde esımle ılıskıye gırdık sonrasında dağ kasığımda şiddetli batmalar başladı.bazen 10 dk bu bazen 2. 3 saatte bır sadece sağ kasığımda ağrı oluyor 10 sn 30 sn sürüp gıdıo degısıyor. Ayrıca 2 haftadır 2 saatte 1 idrara çıkıyorum ruh halimde sureklı değısıyor. Yarın adet günüm 2 haftadır suren ağrım bugün artmasıgerekırken hafıfledı. Nor,alde sancılı adet görüyorum gecen aynı afetımde kahverengi akıntı geldı 3 gun soraagrısız degısık adet gördüm. Sureklı test yapmakta ıstemıyorum bebekte ıstıyoruz korunmuyoruz ama test olumsuz çıkarsa üzülürüm dıye korkuyorum sızce bu durum nedir. 2 haftadır sadece sağ kasığımda batma bel ağrısı göğüs hassasıyetı sık idrar gaz mevcut. Deneyımlerınızıı paylasın lutfeennnn
kızlarrrr merhaba benim adetime son 2 gun var ve bu ay cok sıkı calıstık gercektenfakat 2 gun once sol kasıgımda adet olcakmısım gıbı bı agrı oldu ve yıne her ay oldugum gbı gerılım aglama fln aha dedım kesın adet olcam yıne de test ldm negatıf cıktı hepten yıkıldım ondan sorakı gun yanı dun sancım gıttı goguslerımde acı yok fakat sıs ve damarlar var bide bugun grip oldum onun etkisine baglıyorum ama arada basım donuyo bi ihtimal işte umut hepimiz için var olabilirmikiiiii????
Canım acele etmişsin test yapmakta, psikolojik olarak zarar görüyorsun. Olacağı varsa olacak ve sen en güzel şekilde öğreniceksin inş. acele etme derim gününün geçmesini bekle en az 3-5 gün! Daha öncesinde yapma, moralin bozulur başka bi işe yaramaz. Grip oldum diyorsun, baş dönmeleri buna bağlı olabilir, insanda halsizlik yapıyor. Bende baş dönmesi falan olmadı, herşey çok normal. Allah gönlüne göre verir inş.
Merhaba arkadaslar,tup bebek yolunda ilerledigim bir donemdeyim ,normal yolla gerceklesmesi neredeyse mucize bunu biliyorum ama bu ay cok farkli hislerim var,sol kasigim son iliskiden sonraki gun oyle bir agridi ki,disardan etimi oksadim bastirsim agri yavaslasin diye,sonraki gun ve sonraki gun de batmalar surdu,,bu arda grip oldum ve antibiyotik aldim ama bu batmalar tam yumurtlama donemim diye olusuyor diye dusundum.bugun batmalr surunce ovulasyon testi yaptim negatif,yani kacirdim bu ay muhtemelen,,batmalr acaba yumurtlama oldu da dokulecek diye mi oluyor yoksa iltahap mı oldu..6gundur devamlı var,bazen dagiliyor bazen tek noktada giryor,gobek altinda da oldu..kafam cok karisik hastayım da maalesef,,gazsancisi degil,sanki bi baskı var idrar gelecek gibi ama tam oyle de degil..2gun goguslerimde igne sızlamalari girdi,simdi bir agrı yok..aman hastalık olmasın da artık bir mucize mi yaklasıyor yoksa gripten dolayı hassas mıyım bilmiyorum. Bu ay sadece 1gun ovulasyon pozitifken denemem oldu sonra da grip oldum zaten..cok icerden cok tuhaf agrilar dolasiyor su anda ve baskın taraf sol..okdr uzundur bekliyorum ki, belki de umit etmeye hakkım yok ama kendimi dinlemeden de edemiyorum,gelir de istemeden zarar veririm diye..bir de cok hassasim dokunsalr agliyorum..bebk emzirdim ruyamda ama sut gelmedi goguslerim catliyodu..hayirlisi..
Selam kizlar size birsey sormak istiyorum dun son 3gundur yumuetaliklarimda sanci vardi hamilek belirtisi diye aklima getirmek istemiyordum sonra husrana ugruyorum diye bugun poliklinige gittim belki kis vardir sanci o yapiyordur diye neyse ultrasonda rahmin temiz sag yumurtaliginda hafif sislik var yumurtlama doneminde olur 4 cm kadar sorun yok dedi sonra bebek dusundugumuzu soleyince hormon istedi teste progestronum 10.7 cikti gosteremedim sonucumu ama onceden kese olsaydi doktor gorurdu diyorum ama suan bile sol kasigimda sanci var yururken bile zorlaniyorum sizce hamile kalsaydim progestron yuksek cikarmiudi bide hemen kese olusurmuydu aklima takildi
Cerencim bildiğim kadarıyla 5 haftalık olmadan kese görünmüyor ultrasonda, bu gibi durumlarda aşağıdan bakıldığında görülüyormuş. Ben 5. haftasında dr.a gitmiştim, adam zar zor gördü ultrasonla, keseye yeni düşmüş dedi.
Seni ümitlendirmek istemem yinede biraz bekle, hüsrana uğrama.... Benim adet ağrısı gibi ağrım oluyordu, şu an bebeğim 8 haftalık aynı ağrılar hala var, hep kasık batması yaşamadım. Allah gönlüne göre versin canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?