- 14 Ekim 2023
- 9
- 2
- 1
- 28
- Konu Sahibi kahraman3245
-
Evet biliyorum o yüzden soruyorumİçine boşalma olmadı dediniz ama prezervatifsiz şekilde ilişki olduysa zevk suyunda bile bir sürü sperm oluyor .
Öyle düşünmeyin ben ilişkiden sonra hesaplamadım ama adet gecikmesinden 9-10 gün sonra iki test yaptım negatifti , olsa şimdiye çıkardı dediler ama geç döllenme olmuş gecikmeden 14 gün sonra pozitifi gördüm ancakKimsenin kanınızı görmek isteyeceğini düşünmüyorum 23. Gün değil ilişki üzerinden 12-14. Gün öğrenirdiniz stres kaynaklı gecikme olacağını düşünüyorum
Kan testi yaptırmış miydinizÖyle düşünmeyin ben ilişkiden sonra hesaplamadım ama adet gecikmesinden 9-10 gün sonra iki test yaptım negatifti , olsa şimdiye çıkardı dediler ama geç döllenme olmuş gecikmeden 14 gün sonra pozitifi gördüm ancak
Pozitifi görünce yaptırdım , zaten gebe olmadığımı sandığım için adetimi bekliyordum 2 hafta geçmesine rağmen olmayınca tekrar bir test yapıp sonrada doktora gitmeyi düşünüyordum neden olmuyorum diyeKan testi yaptırmış miydiniz
Pcos vs var mı sizde? Hanımefendi öyle bir durumundan bahsetmemiş çünkü. Üstelik 23. Güne rağmen hala gözükmemesi imkânsız. 7-10 gün arasında döllenme tamamlanır döllenmiş embriyo rahme tutunur. 23. Güne kadar hala durmaz.Öyle düşünmeyin ben ilişkiden sonra hesaplamadım ama adet gecikmesinden 9-10 gün sonra iki test yaptım negatifti , olsa şimdiye çıkardı dediler ama geç döllenme olmuş gecikmeden 14 gün sonra pozitifi gördüm ancak
Hayır yok , konu sahibi de kesin benim gibi hamile demiyorum yanlış anlamayın sadece böyle şeyler olabiliyor diye söyledimPcos vs var mı sizde? Hanımefendi öyle bir durumundan bahsetmemiş çünkü. Üstelik 23. Güne rağmen hala gözükmemesi imkânsız. 7-10 gün arasında döllenme tamamlanır döllenmiş embriyo rahme tutunur. 23. Güne kadar hala durmaz.
Peki bu adetinizi beklerken herhangi bir hamilelik belirtisi yasiyor muydunuzHayır yok , konu sahibi de kesin benim gibi hamile demiyorum yanlış anlamayın sadece böyle şeyler olabiliyor diye söyledim
Yahu zevk suyunda sperm var diyorsunuz zaten gülünç olan şey buHayır yok , konu sahibi de kesin benim gibi hamile demiyorum yanlış anlamayın sadece böyle şeyler olabiliyor diye söyledim
Neye dayanarak bunu söylüyorsunuzYahu zevk suyunda sperm var diyorsunuz zaten gülünç olan şey buboşa umut vermeyin stres ve mevsimsel gecikme hanımefendinin yaşadığı şey.
İçe boşalmada bacakları havaya dikip bekleyip yıllarca gebelik elde edemiyor insanlar. Eğer ironiyse söyledikleriniz o zaman samimi gelir ama ciddiyseniz sadece gülünç.
9 yıllık gebelik çabalarıma, tüp bebek merkezinde gördüğüm tedavilere, spermiyogram testlerine vs vs? Sen 22 yaşınla neye dayanarak konuşuyorsun peki?Neye dayanarak bunu söylüyorsunuzönce bir araştırın ondan sonra konuşun
Hanımefendi Meryem ana değilseniz boşalma olmadan hamile falan kalamazsınız....Bugün adet günüm normalde sabah uyaninca tekrar bir test yapicam sabah ilk yapılan testler daha güvenilirmis o zaman belli olur sanırım
Tamam zevk suyuyla hamile kaldın aferim, sperm dolu zevk suyu aynen.Uzun bir tedavi süreci görmüşsünüz , hassas bir konu ,yoksa bir çift lafım vardı ama neyse bende kalsın ama şunu da bilin ki bu tedavi süreci sizi bir uzman yapmaz . Sadece internetten araştırıp da konuşmuyorum herhalde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?