Gebelik belirtisi mi

Canım Google yerine tıp uzmanlarının yazdığı tez ve makaleleri oku inan gülünç olmaktan kurtulursun son defa anlayabileceğin şekilde açıklıyorum ve benim için sohbet sonlanıyor artık çünkü deveye hendek atlatmak daha kolay olacak bu defa da anlamazsan.

Bahsettiğin zevk suyu testisten değil penisten gelir, seminal vezikül ve bulboüretral bezde oluşurlar ve SPERM içermeyen sıvılardır. Testis sperm üretir penis değil. Özellikle latincelerini yazdım Google araştırmanı genişlet diye umarım araştırırsın.

Son düzenleme:
Google’dan araştırdığımı kim söylemiş size araştırın dediğimde “araştırma” dan anladığınız buysa bilemem tabi yaşımdan dolayı beni küçümsediniz normalde kimseye böyle bir şey söylemezdim ama size söylüyorum o zaman sizinki de orta yaş sendromu demek ki , tamam en çok sen biliyorsun en iyi sensin bilge kadın , sensin yani

Kendin söyledin "Sadece internetten araştırıp da konuşmuyorum herhalde"
Sendrom tanısı falan koyabilecek ilerletmişsin kendini inan çok alındım ve rencide oldum şuan. Aşağılık kompleksin falan mı var neden seni aşağılayım, küçümseyeyim sorularına cevap verdim, nereden biliyorsun araştır diye bana üstten üslupla konuşan sendin halbuki? Deneyimlerimi ve sürecimi söyledim sana. Aslı astarı olmayan konularda yanlış bilgi vermen doğru değil yanlış bilgilendirme yapma burada lütfen daha fazla.

Peki emredersiniz

Merak etmeyin 23 gün önceki ilişkiden gebelik elde edilseydi mutlaka öğrenirdiniz, ilişki üzerinden ortalama en geç 14 gün içinde belli olur. Ondan sonra öğrenenlere aldırış etmeyin geç yumurtlama yaşadıkları için geç döllenme dediğimiz olay yaşıyorlar onda dahi ilişkinin yumurtlamaya denk gelmesi gerekir ve zaten yumurtlamadan 14 gün sonra gebelik oluşmamış ise adet gerçekleşir. Sonraki günlerde korunmasız ilişki yaşamadıysanız içiniz rahat olsun

Hayır yaşamadım çok teşekkür ederim cevabınız için idrarla yapılan gebelik testlerine guvenebilir miyim adet gecikmesi yaşamadım henüz fakat 23 gün oldu geçen ayın 14unde olmuştum adet

Hayır yaşamadım çok teşekkür ederim cevabınız için idrarla yapılan gebelik testlerine guvenebilir miyim adet gecikmesi yaşamadım henüz fakat 23 gün oldu geçen ayın 14unde olmuştum adet
Ortalama adet döngünüz 30 gün ise yumurtlama gününüz ortalama adetinizin 16. gününe denk gelir, siz adetinizin 7. günü ilişki yaşamışsınız yani gebelik erken yumurtlama yaşamadığınız sürece mümkün değil, zaten erken yumurtlama yaşamış olsaydınız şu an o testlerle bu tarihlerde mutlaka öğrenirdiniz çünkü çok sayıda test yapmışsınız. Yumurtlama gününüz adetinizin 7. günü olsaydı gebe değilseniz 5-6 Ekim civarı adet olmanız gerekirdi. Ama içiniz rahat etsin diye sabah başka marka ile test deneyebilirsiniz

Çok teşekkür ederim içimi rahatlattiniz

Merhaba ben genelde adet olma günümden 3 4 gün öncesinde adet olurum bu hiç şaşmaz en son ki adetim 26 Eylül de gerçekleşti bu ayda 23 de bekliyorum sırt ağrım adet ağrısı gibi oluyo ağzımın arka kısmında et şişmesi ve fırçaladığım da kanama oluyor ağız tadım değişik gibi ve dudağımın kenarında da iki üç gündür uçuk çıkmış çene bölgemde de sivilcelenme oldu birden 3 4 tane çıktı acaba adetime yaklaştığım için mi tüm bunlar yoksa bir hamilelik belirtisi olabilir mi bu akşam da midemde bir yanma var

Olabilir de olmayabilir de erken gebelik testlerinden alıp yapabilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…