Gebelik belirtisinde kasık ve göğüs ağrısı kesın olur mu

Var canım çokkkk yeni dahaaaa
Maşallah hayırlı sağlıklı bir şekilde ilerlesin inşallah pazartesi tekrardan ver ilerleyişine bak mutlaka
Sağol canım inşallah darisi hepinizin başına sanki bana az geldi ya evet kan vericem tekrardan pazartesi günü vericem özel hastanede ya acilde vericem ya sağlık ocağı beni verem etti beşte çıkmış sisteme düşmemiş

Canım aynı yerde vermen daha sağlıklı olur hastaneden hastaneye sonuç değişebilir

Kızlar merhaba son adet tarihim 16 ocak adetine yedi gün var ayaktayken hareket ederken birşey yok ama uzanınca bazen kasık ve bel ağrım oluyor psikolojik mi diye düşünüyorum

Kızlar merhaba son adet tarihim 16 ocak adetine yedi gün var ayaktayken hareket ederken birşey yok ama uzanınca bazen kasık ve bel ağrım oluyor psikolojik mi diye düşünüyorum
3 aydr aynı seylerı yaşıyorum hatta bu ay 2 gün gecıktı adetım sevındım ama bugün adet oldum psıkolojı ve düşünce cok etkılıyor ınan canm. Ama bellı olmaz tabı

Çok haklısınız geçen sene bir hamilelik yaşadım malesef kalbi durdu kürtaj oldum o zaman hiç. Beklemiyordum bazı belirtiler yaşamıştım hapşırınca kasığıma anı batmalar adetten üç gün önce sanki adet olacakmışım gibi ağrılar ben adet olacam sanmıştım ama olmadım ondan sonra korunmadığımız her ayda aynı belirtileri yaşadım ama hamile değildim ama bu sefer farklı sanki hiç bu kadar önceden ağrım olmadı

Canm inşallah güzel haber alırsın

Kızlar ya bakar mısınız adetime üç gün var

Eklentiler

• IMG_20230208_151712.webp
    40,6 KB · Görüntüleme: 83
  • IMG_20230208_151639.webp
    47,2 KB · Görüntüleme: 68
  • IMG_20230208_151636.webp
    51,1 KB · Görüntüleme: 64
Kızlar nerdesiniz geçen hafta cuma günü kan vermiştim beta 56 çıkmış bugün gittim verdim 925 çıktı kese yeni oluşuyor dedi adet tarihimde beş haftalik az değilmi ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…