Gebelik belirtisinde kasık ve göğüs ağrısı kesın olur mu

Ya hiç erken yapma canım adeti bekle bence, erkende çikar canım ama boşuna para verme yani biliyorum beklemek zor ama, çok teşekkür ediyorum hepinize nasib olsun, ben konduramiyordum da varmış demekki
Hayırlı olsun canm Allah sağ salım kucağına almayı nasip etsin darısı bizim başımıza

Kızlar hepinize merhaba,son adet tarihim 2 ocaktı bebek istediğimiz için Ocak ayı içinde birçok kez korunmasız ilişkimiz oldu.31 ocakta beta hcg 2 geldi doktor rahim duvarın kalınlasmıs 11 mm ya adet olacaksın yada yerleşiyor olabilir dedi.bugün kahverengi pembe renkte kan geliyor peçeteye sildikçe.Yerleşme olabilir mi yoksa adet mi oldum beni biraz bilgilendirir misiniz teşekkür ederim şimdiden

Canım kahve zor gelir genellikle sökülür adet olursun diye düşünüyorum Rabbim nasib etsin yerleşme çok az gelir ve genellikle pembemsi olur devam etmez

Kızlar iyi akşamlar adetim 15 ocakta oldum 20sinde iliski yaşadık ondan sonra 2 gunde bir iliski yaşadık dun yumurtlama gunumdu ama 4 gundur gogus ucunda batmalar kasık batmalari afedersiniz gaz sancısı ve ishalim adetime daha 12 gun var bu kadar erken belirti olamaz dimi ben usutme olabilir diye dusundum ama okuduklarimdan bu belirtileri erken yasayanlarda varmis

Adet öncesı akıntı olabılır yada adet bılmıyrum canm yerleşme kanaması cok az camasra sürülürmüş sadece ama devam etmezse akıntı test yaparsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…