Hayırlı olsun canm Allah sağ salım kucağına almayı nasip etsin darısı bizim başımızaYa hiç erken yapma canım adeti bekle bence, erkende çikar canım ama boşuna para verme yanibiliyorum beklemek zor ama, çok teşekkür ediyorum hepinize nasib olsun, ben konduramiyordum da varmış demekki
AminnnHayırlı olsun canm Allah sağ salım kucağına almayı nasip etsin darısı bizim başımıza
Ooo o iş güç haliyle mahvolursunn ilk haftalarsa senin için sıkıntıİnşallah canım yarın kan için dedim gidicem ama yarın üç aile misafirim var iki gün burda kalacaklar ya şansıma bakonlar gitsin sonra gidip kan vericem
Evet bugün öldüm yaaa sağ kasıkta öyle bir batma varki belde falan anlatamam Allah yardımcım olsunOoo o iş güç haliyle mahvolursunn ilk haftalarsa senin için sıkıntı
Zaten misafirden vakit bulamıyorum ki iki gün burdalar çok yorgunum vallahiYa hiç erken yapma canım adeti bekle bence, erkende çikar canım ama boşuna para verme yanibiliyorum beklemek zor ama, çok teşekkür ediyorum hepinize nasib olsun, ben konduramiyordum da varmış demekki
İyi olmuş o zman kafan dağılır canımZaten misafirden vakit bulamıyorum ki iki gün burdalar çok yorgunum vallahi
Aynenİyi olmuş o zman kafan dağılır canım
Canım kahve zor gelir genellikle sökülür adet olursun diye düşünüyorumKızlar hepinize merhaba,son adet tarihim 2 ocaktı bebek istediğimiz için Ocak ayı içinde birçok kez korunmasız ilişkimiz oldu.31 ocakta beta hcg 2 geldi doktor rahim duvarın kalınlasmıs 11 mm ya adet olacaksın yada yerleşiyor olabilir dedi.bugün kahverengi pembe renkte kan geliyor peçeteye sildikçe.Yerleşme olabilir mi yoksa adet mi oldum beni biraz bilgilendirir misiniz teşekkür ederim şimdiden
Anladım teşekkür ederim amin inşallahCanım kahve zor gelir genellikle sökülür adet olursun diye düşünüyorumRabbim nasib etsin yerleşme çok az gelir ve genellikle pembemsi olur devam etmez
Adet öncesı akıntı olabılır yada adet bılmıyrum canm yerleşme kanaması cok az camasra sürülürmüş sadece ama devam etmezse akıntı test yaparsınKızlar hepinize merhaba,son adet tarihim 2 ocaktı bebek istediğimiz için Ocak ayı içinde birçok kez korunmasız ilişkimiz oldu.31 ocakta beta hcg 2 geldi doktor rahim duvarın kalınlasmıs 11 mm ya adet olacaksın yada yerleşiyor olabilir dedi.bugün kahverengi pembe renkte kan geliyor peçeteye sildikçe.Yerleşme olabilir mi yoksa adet mi oldum beni biraz bilgilendirir misiniz teşekkür ederim şimdiden
Evet görünüyor canımKızlar varmı
Bunu şimdi çektim daha belirginEvet görünüyor canım
Ayyy evet hamılesinnnnnnnBunu şimdi çektim daha belirgin
Evet canım çok şükür demeki soğan kürü işe yaramis yarın kan vericem size haber veririm inşallah darisi başınızaAyyy evet hamılesinnnnnnn
Amin inşallahEvet canım çok şükür demeki soğan kürü işe yaramis yarın kan vericem size haber veririm inşallah darisi başınıza
İnşallah canım en kısa zamanda mutlu müjdeli haber alırsin paylaşirsinBenim adetim yarın ama dayanamadım kaset test yaptım negatif malesef yine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?