Bende o haberi vermek cok istyrumİnşallah canım en kısa zamanda mutlu müjdeli haber alırsin paylaşirsin
Kızlar selamlar 10 yıllık evliyim bende bu ay tam 6 gün gecikme yaşıyorum normalde 29 günde bir adetim gelir ver belirtilerim hiç değilse 3 gün önce başlar bu belirtiler her ay şaşmaz kesin çok ağrılı göğüsler mide bulantısı kasıklarda ağrı sinirlilik ve mutlaka lekelenme yani namazı bile 3 gün önceden bırakmam gerekirdi ancak bu ay aksine hiç bir belirtim yok göğüslerim hiç ağrımıyor midem bulanmıyor ama bir hafta önce şiddetli baş ağrılarım oldu şuan akıntım ara ara ancak aferdersiniz idrarda koku var biraz bel ağrım ve ararlıklı sızlama gibi kasık ağrım bir haftadır var ancak lekelenme ve bulantı sinir gibi aşırı belirtiler yok sizce hiç gecikme yaşamadım bu zamana kadar ve 3 ay önce tüp bebek tedavisi için prp oldum gebelik olmuş olabilir mi korkumdan test yapamadım evde testim var ama korkuyorum var mıdır bebişim sizce lütfen yardım eden benim gibi adet belirtileri ortadan kaybolup hamile olan var mı aranızda lütfen yardım edin banaBenimde umudum yok da işte her ay adetten önce göğüs hassasiyetim olurdu bu ay yok değişiklik acaba mi dedirtiyor bana
Belli olmaz canım benim pek umudum yoktu taki iki çizgiyi görünce benimde pek belirtim yok belki geç döllenme olabilir adet tarihini beklemek en iyisi inşallah pozitif sonuç alırsın kız benim yine misafirim var bu hafta evimde inşaat çalışması varBende o haberi vermek cok istyrumbakalım ama sancım yok hafıf hafıf var ve goguserımde ağrı yok hıc anlamadım yarın adet olmam lazm normalde 2 3 gün öncesinden bıle goguslerım aşırı acırdı
Canm inan ben hiç bilmiyorum yani tüp bebek tedavısıyle ılgılı hıc bılgım yok ama belirtiler var gibi test yap bızede haber et inşallah tutmuşturKızlar selamlar 10 yıllık evliyim bende bu ay tam 6 gün gecikme yaşıyorum normalde 29 günde bir adetim gelir ver belirtilerim hiç değilse 3 gün önce başlar bu belirtiler her ay şaşmaz kesin çok ağrılı göğüsler mide bulantısı kasıklarda ağrı sinirlilik ve mutlaka lekelenme yani namazı bile 3 gün önceden bırakmam gerekirdi ancak bu ay aksine hiç bir belirtim yok göğüslerim hiç ağrımıyor midem bulanmıyor ama bir hafta önce şiddetli baş ağrılarım oldu şuan akıntım ara ara ancak aferdersiniz idrarda koku var biraz bel ağrım ve ararlıklı sızlama gibi kasık ağrım bir haftadır var ancak lekelenme ve bulantı sinir gibi aşırı belirtiler yok sizce hiç gecikme yaşamadım bu zamana kadar ve 3 ay önce tüp bebek tedavisi için prp oldum gebelik olmuş olabilir mi korkumdan test yapamadım evde testim var ama korkuyorum var mıdır bebişim sizce lütfen yardım eden benim gibi adet belirtileri ortadan kaybolup hamile olan var mı aranızda lütfen yardım edin banaümitleniyorum 10 yıldır uğraşıyorum 3 tüp bebek 3 aşılama geçmişim var hsg histerskopi ameliyatları geçirdim korkuyorum ya olumsuz olursa ne yapayım sizce????
Kızlar selamlar 10 yıllık evliyim bende bu ay tam 6 gün gecikme yaşıyorum normalde 29 günde bir adetim gelir ver belirtilerim hiç değilse 3 gün önce başlar bu belirtiler her ay şaşmaz kesin çok ağrılı göğüsler mide bulantısı kasıklarda ağrı sinirlilik ve mutlaka lekelenme yani namazı bile 3 gün önceden bırakmam gerekirdi ancak bu ay aksine hiç bir belirtim yok göğüslerim hiç ağrımıyor midem bulanmıyor ama bir hafta önce şiddetli baş ağrılarım oldu şuan akıntım ara ara ancak aferdersiniz idrarda koku var biraz bel ağrım ve ararlıklı sızlama gibi kasık ağrım bir haftadır var ancak lekelenme ve bulantı sinir gibi aşırı belirtiler yok sizce hiç gecikme yaşamadım bu zamana kadar ve 3 ay önce tüp bebek tedavisi için prp oldum gebelik olmuş olabilir mi korkumdan test yapamadım evde testim var ama korkuyorum var mıdır bebişim sizce lütfen yardım eden benim gibi adet belirtileri ortadan kaybolup hamile olan var mı aranızda lütfen yardım edin banaümitleniyorum 10 yıldır uğraşıyorum 3 tüp bebek 3 aşılama geçmişim var hsg histerskopi ameliyatları geçirdim korkuyorum ya olumsuz olursa ne yapayım sizce????
Göremedim gbı canm ama cıplak gözle daha ıyı görünür tabi sılıkte olsa var mıBişey görüyor musunuz ?
Yok canimya ben pek göremedim ne kadar var adetineBişey görüyor musunuz ?
Bugün 3 gün var demin yaptığım kaset test bu daGöremedim gbı canm ama cıplak gözle daha ıyı görünür tabi sılıkte olsa var mı
3 gün var Buda bugün yaptığım kaset testYok canimya ben pek göremedim ne kadar var adetine
Kızzz bugün adet olmam lazm ama olmadımYok canimya ben pek göremedim ne kadar var adetine
Canım iki üç gün geçsin test ya haydi hayırlısıKızzz bugün adet olmam lazm ama olmadımsancım falanda yok hıc ayyy ama dün test yaptım negatıftı neden acaba
Canım ben göremedim biraz bekle istersen geç döllenme olabilir3 gün var Buda bugün yaptığım kaset test
ŞimdiCanım ben göremedim biraz bekle istersen geç döllenme olabilir
Hafta sonu beklıcem canm eğer olmazsam pazartesi kan vercem inşallah güzel haber alırımCanım iki üç gün geçsin test ya haydi hayırlısıbenimde sonuç çıkmadı ya acaba neden e nabiza bakıyorum yok ya olması lazım
Evet cok silik belli oluyor sanki canm
Canım sonuç ne oldu sende bende iğneden sonra hep silik çıktı aslında negatif gibi ama siliğe döndü 1 saat sonraYok canım dünkü negatifti iki saat sonrada gitidip bakmıştım negatifti hata bu bugün böyle cikti
Canım e nabizda yok ya neden bilmiyorum sağlık ocağında verdimCanım sonuç ne oldu sende bende iğneden sonra hep silik çıktı aslında negatif gibi ama siliğe döndü 1 saat sonra
Aaa şeye giriceksin canım sağlık ocağı tahlil sonuçları yaz Google ye orda tahlil sonuçları yazıyı bas halkk sağlığı tahlil sonuçları yazana bas sonra tc istiyo annenin babanın isminin harfini soruyor giriş yapıyosun öyle oradan bal çıkmıştırCanım e nabizda yok ya neden bilmiyorum sağlık ocağında verdim
Canım baktım 56 çıkmış sizce iyimi ya sanki az adetime üç iki gün varken verdimAaa şeye giriceksin canım sağlık ocağı tahlil sonuçları yaz Google ye orda tahlil sonuçları yazıyı bas halkk sağlığı tahlil sonuçları yazana bas sonra tc istiyo annenin babanın isminin harfini soruyor giriş yapıyosun öyle oradan bal çıkmıştır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?