Gebelik belirtisinde kasık ve göğüs ağrısı kesın olur mu

İnşallah canım en kısa zamanda mutlu müjdeli haber alırsin paylaşirsin
Bende o haberi vermek cok istyrum bakalım ama sancım yok hafıf hafıf var ve goguserımde ağrı yok hıc anlamadım yarın adet olmam lazm normalde 2 3 gün öncesinden bıle goguslerım aşırı acırdı

Benimde umudum yok da işte her ay adetten önce göğüs hassasiyetim olurdu bu ay yok değişiklik acaba mi dedirtiyor bana
Kızlar selamlar 10 yıllık evliyim bende bu ay tam 6 gün gecikme yaşıyorum normalde 29 günde bir adetim gelir ver belirtilerim hiç değilse 3 gün önce başlar bu belirtiler her ay şaşmaz kesin çok ağrılı göğüsler mide bulantısı kasıklarda ağrı sinirlilik ve mutlaka lekelenme yani namazı bile 3 gün önceden bırakmam gerekirdi ancak bu ay aksine hiç bir belirtim yok göğüslerim hiç ağrımıyor midem bulanmıyor ama bir hafta önce şiddetli baş ağrılarım oldu şuan akıntım ara ara ancak aferdersiniz idrarda koku var biraz bel ağrım ve ararlıklı sızlama gibi kasık ağrım bir haftadır var ancak lekelenme ve bulantı sinir gibi aşırı belirtiler yok sizce hiç gecikme yaşamadım bu zamana kadar ve 3 ay önce tüp bebek tedavisi için prp oldum gebelik olmuş olabilir mi korkumdan test yapamadım evde testim var ama korkuyorum var mıdır bebişim sizce lütfen yardım eden benim gibi adet belirtileri ortadan kaybolup hamile olan var mı aranızda lütfen yardım edin bana ümitleniyorum 10 yıldır uğraşıyorum 3 tüp bebek 3 aşılama geçmişim var hsg histerskopi ameliyatları geçirdim korkuyorum ya olumsuz olursa ne yapayım sizce????

Bende o haberi vermek cok istyrum bakalım ama sancım yok hafıf hafıf var ve goguserımde ağrı yok hıc anlamadım yarın adet olmam lazm normalde 2 3 gün öncesinden bıle goguslerım aşırı acırdı
Belli olmaz canım benim pek umudum yoktu taki iki çizgiyi görünce benimde pek belirtim yok belki geç döllenme olabilir adet tarihini beklemek en iyisi inşallah pozitif sonuç alırsın kız benim yine misafirim var bu hafta evimde inşaat çalışması var

Canm inan ben hiç bilmiyorum yani tüp bebek tedavısıyle ılgılı hıc bılgım yok ama belirtiler var gibi test yap bızede haber et inşallah tutmuştur

Bişey görüyor musunuz ?

Eklentiler

• 7800A74B-22E2-401D-B8E8-7F79318EA342.webp
    42,6 KB · Görüntüleme: 141
  • 4D4EE639-8AF9-4488-9FE5-3F948BB62E2B.webp
    9,9 KB · Görüntüleme: 122
  • 090906FC-5726-4B3E-A15C-5D998DFF4727.webp
    12,9 KB · Görüntüleme: 130

Eklentiler

• 5DEE455C-8A11-4AB6-BAF9-3A370811A7CF.webp
    13 KB · Görüntüleme: 134
  • A0669986-8DCC-4726-803D-578A5A6F5C49.webp
    48 KB · Görüntüleme: 138
Canım e nabizda yok ya neden bilmiyorum sağlık ocağında verdim
Aaa şeye giriceksin canım sağlık ocağı tahlil sonuçları yaz Google ye orda tahlil sonuçları yazıyı bas halkk sağlığı tahlil sonuçları yazana bas sonra tc istiyo annenin babanın isminin harfini soruyor giriş yapıyosun öyle oradan bal çıkmıştır

Canım baktım 56 çıkmış sizce iyimi ya sanki az adetime üç iki gün varken verdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…