Gebelik belirtisinde kasık ve göğüs ağrısı kesın olur mu

Test yapsana canım çıkar
Kızlar benim moralim çok bozuk az önce comport testi yaptım negatif çıktı silik test bile yok yedi gün var adetime
Yok yapmicam ya bir yıldır pozitif görmedim en az bir hafta geciksin ki öyle ama senin daha var canım yaa

Test yapsana canım çıkar
Kızlar benim moralim çok bozuk az önce comport testi yaptım negatif çıktı silik test bile yok yedi gün var adetime
Daha çok var gününe umutsuzluğa kapılma benimde 10-11 günüm var inşallah güzel haberler alırız

Yok yapmicam ya bir yıldır pozitif görmedim en az bir hafta geciksin ki öyle ama senin daha var canım yaa
Evet zaten canım iyi yapıyorsun en iyisi geçsin insan sonra üzülüyor bende soğan kürü içmiştim ona güveniyordum ya erkengebelik testi yaptığım inşallah senin çıkar canım

Kızlar bana hangi ovalasyon testi ni önerirsiniz hiç kullanmadım bu ay olmasa Şubat ayına kullanicam

Kızlar sağ kasığımda bir ağrı var sanki darbe almişsim ağrıyor şuan birden oldu acaba kist falanmi yaa

Kızlar sağ kasığımda bir ağrı var sanki darbe almişsim ağrıyor şuan birden oldu acaba kist falanmi yaa
Normalde adet gününüz duzenlimidir? Kistten değildir bence zaten gününüze az kalmis onun belirtileri olabilir bende de ara ara kasik ağrısı oluyor

Normalde adet gününüz duzenlimidir? Kistten değildir bence zaten gününüze az kalmis onun belirtileri olabilir bende de ara ara kasik ağrısı oluyor
Evet düzenlidir sene bir defa üç gün gecikir canım zaten üç gündür adet sancısı oluyorum saniyelik arada kasıkta ağrı batma oluyor az önce sanki kulağın iltihap kapar ya bir zonklama olur onun gibi bir ağrı oldu şimdi geçti

Benim belirtilerim üç gündür var

Benim belirtilerim üç gündür var
Eğer gecikmeniz olursa test yapın inşallah güzel sonuçlar alırsınız bende aynı belirtileri yaşıyorum şuan karin agrim falan da oluyor aksam test yapmayı düşünüyorum hayırlısı olsun

Kızlar benimde 4 gün kaldı ama sancılarım başladı adet gbı yıne umutsuzluğa düştüm goguslerımde ağrı yok daha ama

Adet olacağımı biliyorum yapmicam o yüzden zaten evde test yok gecikme olursa ben direk kan vercem
Bende az önce evde ovulasyon testı vardı onu yaptım ıkısıde cok sılık çıktı kesın adet olcam ben ama inşallah sen olmazsın hadi bakalım dua etcem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…