- 20 Aralık 2022
- 4.254
- 1.697
- 63
Canım ben hiç ovalasyon testi yapmadım bu ay tutmasa yapacam bu ay yaptıklarım on beş gün boyunca soğanlı su içtim iki üç günde bir ilişki sıklığı ve Pepapp uygulaması ocak on sekiz gösteriyordu degerlendirdikYumurtalıkta çatlamada olabılır benim catlama zamanı cok ağrım oluyor
O test doğru sonuç veriyormuki memnun musun canimMıratech kullanıyorum ben canm
Canım ben hiç ovalasyon testi yapmadım bu ay tutmasa yapacam bu ay yaptıklarım on beş gün boyunca soğanlı su içtim iki üç günde bir ilişki sıklığı ve Pepapp uygulaması ocak on sekiz gösteriyordu degerlendirdik
Memnunum canm evet benim adetim duzenlı bıde yumurtlama donemını hesaplıyorum ama emın olmak ıcın kullanıyorum doğru gösteriyor hatta az önce yine yaptım negatıf çıktı yumurtlama yokmusO test doğru sonuç veriyormuki memnun musun canim
Nerden aldın canımMemnunum canm evet benim adetim duzenlı bıde yumurtlama donemını hesaplıyorum ama emın olmak ıcın kullanıyorum doğru gösteriyor hatta az önce yine yaptım negatıf çıktı yumurtlama yokmus
Eczaneden aldım 5 lı paket olarak satılıyor bu ay 45 tl vermıstım canmNerden aldın canım
Nerden aldın canım
İçinde beş tane tekmi varEczaneden aldım 5 lı paket olarak satılıyor bu ay 45 tl vermıstım canm
Evet 5 tane var yumurtlama adetten sonra 13. Günden ıtıbaren yaptım ben 3 gunİçinde beş tane tekmi var
Bu ay tutmasa bende AlicamEvet 5 tane var yumurtlama adetten sonra 13. Günden ıtıbaren yaptım ben 3 gun
Aslında ben bunu denıyorım ama aynı sey sonuç yine mutsuz sonBu ay tutmasa bende Alicam
Benim kuzenım 5 aylık hamıle suan ama adetten hemen 1 gün sonrakı ılıskıde hamıle kaldı mesela yumurtlama günü bıle degıldıBu ay tutmasa bende Alicam
Canım benim adetim beş ocak oldu ne zaman yumurtlama olmuş oluyor acaba bende hesaplamiyorum akışına bıraktım sadece soğan kürü içtim o yandan biraz umudum var birde ovalasyon testiyle çok kişi hamile bende denemek istiyorumAslında ben bunu denıyorım ama aynı sey sonuç yine mutsuz sonadetin duzenlıyse zaten onu hesaplayabılırsın ben daha almıcam oluruna bırakcam ne zaman nasıp olursa artık dusunmıcem stresten de olmuyor cunku
Bende adet bittiği gibi başladım degerlendirmeye o yandan soğan kürü iciyirdum ya belki döllenme gerçekleşmemiş olabilirBenim kuzenım 5 aylık hamıle suan ama adetten hemen 1 gün sonrakı ılıskıde hamıle kaldı mesela yumurtlama günü bıle degıldı
Adetın döngüsü 28 gün ıse 19 Ocak 30 gün döngü öde 21 Ocak olması lazm canm ama tabi degısebılırde benim 30 günlük döngüm 16.gün yumurtlamam oluyorCanım benim adetim beş ocak oldu ne zaman yumurtlama olmuş oluyor acaba bende hesaplamiyorum akışına bıraktım sadece soğan kürü içtim o yandan biraz umudum var birde ovalasyon testiyle çok kişi hamile bende denemek istiyorum
Ben Aralık ikide gördüm sonra stresten ocakta beş ocak oldu üç gün gecikti otuzbes gün oluyor yani hangi gün oluyor canımAdetın döngüsü 28 gün ıse 19 Ocak 30 gün döngü öde 21 Ocak olması lazm canm ama tabi degısebılırde benim 30 günlük döngüm 16.gün yumurtlamam oluyor
Eğer duEnsız olduysa onu bılmıyrum canm yumurtamda duzensız olabılırBen Aralık ikide gördüm sonra stresten ocakta beş ocak oldu üç gün gecikti otuzbes gün oluyor yani hangi gün oluyor canım
Hım. Evet olabilir üç gün gecikti bu ay düzensiz olduEğer duEnsız olduysa onu bılmıyrum canm yumurtamda duzensız olabılır
Hayırlısı olsun canım ya hakkımızda en hayırlısı ne zamansa o zaman ama ben her gün test yapasım geliyorAdet olacağımı biliyorum yapmicam o yüzden zaten evde test yok gecikme olursa ben direk kan vercem
Aynen kaç gün kaldı seninHayırlısı olsun canım ya hakkımızda en hayırlısı ne zamansa o zaman ama ben her gün test yapasım geliyoradetim gecmedgı sürece bende yapmıcam bu ay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?