Benim daha 4 gun var ama gogus agrım daha başlamadı akıntım cok var bıde sancım basladı bakalım senın agrın başladımıAynen kaç gün kaldı senin
Of bugünü saymazsak benimde 4 gün kaldı. Hafif kasığımda cimcik ler gibi bir sızı var inceden bide gazım var acayip çok. Göğüsler de falan hiç bişey yok. Inşallah hamileyizdirBenim daha 4 gun var ama gogus agrım daha başlamadı akıntım cok var bıde sancım basladı bakalım senın agrın başladımı
Ayy inşallah ya ama adet olcam gbı sancı var galıba bu ayda tutmadı kasık degılde karnım cok agryoOf bugünü saymazsak benimde 4 gün kaldı. Hafif kasığımda cimcik ler gibi bir sızı var inceden bide gazım var acayip çok. Göğüsler de falan hiç bişey yok. Inşallah hamileyizdir
Laboquick markasını aldım bende en çok tavsiye edilenKızlar bana hangi ovalasyon testi ni önerirsiniz hiç kullanmadım bu ay olmasa Şubat ayına kullanicam
Sağol canım bu ay tutmasa denicemLaboquick markasını aldım bende en çok tavsiye edilen
Benim karnımda hiç ağrı yok kuzu. Sadece sol ve sağ kasığımda sızı gibi cimcik ler gibi ara ara giriyo. Göğüsler de sıfır belirti. Deli gibi gazım var ama 10 gündür. Inşallahhhh aminnnAyy inşallah ya ama adet olcam gbı sancı var galıba bu ayda tutmadı kasık degılde karnım cok agryo
Canım çok geçmiş olsun allah tez zamanda hepimize versin inşallah Aminn. Benimde geçen aylarda göğsüm deli gibi şişmişti ve ağrımıştı. Bu ay sadece kasığımda ince bir sızı var cimcik ler gibi. Birde deli gibi gazım var. Ovilasyon testi ile de hamilelik öğreniliyormuş elimde vardı yaptım ama bomboş. Bat a 4 gün kaldı sence hamile olabilir miyimKızlar ben bi kere gebelik yaşadım 2 ay önce kürtaj oldum. Bende de göğüs ağrısı Hafif vardı ama kasık batması çok vardı. Akıntı çoktu ve inanılmaz idrara çıkıyordum. Ve sırt ağrısı oldu bianda hamileliğin ilk haftalarında karın ağrısı şişlik gaz çok vardı. Ve sürekli yeme isteği oluyordu. Başımdan geçtiği için belirtileri yazdım ama maalesef adet ve hamilelik belirtileri aynı. Hep adet olcam diyerekten test yapmamıştım her ay test ve kan verirdim o ara adetim 10 gün geçtikten sonra kadın doğuma gidip keseyi görmüştüm
Kasıklarımda ara ara sancı oluyor ama genel olarak karın agrım cok var ve akıntım var krem renk gbı adet Agrısıyla aynı mı yanı Ayy cok ıstyrum ama insallah olurKızlar ben bi kere gebelik yaşadım 2 ay önce kürtaj oldum. Bende de göğüs ağrısı Hafif vardı ama kasık batması çok vardı. Akıntı çoktu ve inanılmaz idrara çıkıyordum. Ve sırt ağrısı oldu bianda hamileliğin ilk haftalarında karın ağrısı şişlik gaz çok vardı. Ve sürekli yeme isteği oluyordu. Başımdan geçtiği için belirtileri yazdım ama maalesef adet ve hamilelik belirtileri aynı. Hep adet olcam diyerekten test yapmamıştım her ay test ve kan verirdim o ara adetim 10 gün geçtikten sonra kadın doğuma gidip keseyi görmüştüm
Geçmiş olsunKızlar ben bi kere gebelik yaşadım 2 ay önce kürtaj oldum. Bende de göğüs ağrısı Hafif vardı ama kasık batması çok vardı. Akıntı çoktu ve inanılmaz idrara çıkıyordum. Ve sırt ağrısı oldu bianda hamileliğin ilk haftalarında karın ağrısı şişlik gaz çok vardı. Ve sürekli yeme isteği oluyordu. Başımdan geçtiği için belirtileri yazdım ama maalesef adet ve hamilelik belirtileri aynı. Hep adet olcam diyerekten test yapmamıştım her ay test ve kan verirdim o ara adetim 10 gün geçtikten sonra kadın doğuma gidip keseyi görmüştüm
Kızlar benimde 3 gün kaldı adetime yani 2 Şubat'ta olmam lazım ara ara sol kasığıma ağrı giriyor akıntım yok bu akşamdan beridir de sırttan bele doğru bi ağrı başladı sanki adet olcakmisim gibi ama belirtiler aynı olduğu için emin olamıyorum. Birde aşırı gaz şikayetim var benim gibi son adet tarihi 5 Ocak olan varmıı inşallah hamileyizdir
Ayy Esra inşallah hamilesindir.Kızlar benimde 3 gün kaldı adetime yani 2 Şubat'ta olmam lazım ara ara sol kasığıma ağrı giriyor akıntım yok bu akşamdan beridir de sırttan bele doğru bi ağrı başladı sanki adet olcakmisim gibi ama belirtiler aynı olduğu için emin olamıyorum. Birde aşırı gaz şikayetim var benim gibi son adet tarihi 5 Ocak olan varmıı inşallah hamileyizdir
Ayy bıkmıyorum Kı ya off benım de ayın 3 de olmam lazım ama adet belıtolerı var tek fark gecen aylra gore akıntım cokHer gebelikte akıntı oluyor mu kızlar?
Ya ovulasyonla öğrenen varmış ama hiç olmadı acile gidip kan verin 1 saate çıkar ben kaç ay öyle yaptım valla. Bi kaç gün öncesine kadar da hamile olcam sandım ama kürtaj insanın bünyesini sarsıyor. 3. Ve gerçek adetimi oldumCanım çok geçmiş olsun allah tez zamanda hepimize versin inşallah Aminn. Benimde geçen aylarda göğsüm deli gibi şişmişti ve ağrımıştı. Bu ay sadece kasığımda ince bir sızı var cimcik ler gibi. Birde deli gibi gazım var. Ovilasyon testi ile de hamilelik öğreniliyormuş elimde vardı yaptım ama bomboş. Bat a 4 gün kaldı sence hamile olabilir miyim
Bu ay guzel haberler alırız ınsallahHer gebelikte akıntı oluyor mu kızlar?
Amin inşallah burada isteyen herkes hamiledirr.Ayy Esra inşallah hamilesindir.
Oluyor en belirginlerden biiri de akıntı. Akıntı türlerini araştırınAyy bıkmıyorum Kı ya off benım de ayın 3 de olmam lazım ama adet belıtolerı var tek fark gecen aylra gore akıntım cok
Amin canım inşallahBu ay guzel haberler alırız ınsallah
Geçmiş olsunçok teşekkür ederim inşallah kimse yaşamaz.
Geçmiş olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?