Gebelik belirtisinde kasık ve göğüs ağrısı kesın olur mu

Benim daha 4 gun var ama gogus agrım daha başlamadı akıntım cok var bıde sancım basladı bakalım senın agrın başladımı
Of bugünü saymazsak benimde 4 gün kaldı. Hafif kasığımda cimcik ler gibi bir sızı var inceden bide gazım var acayip çok. Göğüsler de falan hiç bişey yok. Inşallah hamileyizdir

Of bugünü saymazsak benimde 4 gün kaldı. Hafif kasığımda cimcik ler gibi bir sızı var inceden bide gazım var acayip çok. Göğüsler de falan hiç bişey yok. Inşallah hamileyizdir
Ayy inşallah ya ama adet olcam gbı sancı var galıba bu ayda tutmadı kasık degılde karnım cok agryo

Kızlar ben bi kere gebelik yaşadım 2 ay önce kürtaj oldum. Bende de göğüs ağrısı Hafif vardı ama kasık batması çok vardı. Akıntı çoktu ve inanılmaz idrara çıkıyordum. Ve sırt ağrısı oldu bianda hamileliğin ilk haftalarında karın ağrısı şişlik gaz çok vardı. Ve sürekli yeme isteği oluyordu. Başımdan geçtiği için belirtileri yazdım ama maalesef adet ve hamilelik belirtileri aynı. Hep adet olcam diyerekten test yapmamıştım her ay test ve kan verirdim o ara adetim 10 gün geçtikten sonra kadın doğuma gidip keseyi görmüştüm

Ayy inşallah ya ama adet olcam gbı sancı var galıba bu ayda tutmadı kasık degılde karnım cok agryo
Benim karnımda hiç ağrı yok kuzu. Sadece sol ve sağ kasığımda sızı gibi cimcik ler gibi ara ara giriyo. Göğüsler de sıfır belirti. Deli gibi gazım var ama 10 gündür. Inşallahhhh aminnn

Canım çok geçmiş olsun allah tez zamanda hepimize versin inşallah Aminn. Benimde geçen aylarda göğsüm deli gibi şişmişti ve ağrımıştı. Bu ay sadece kasığımda ince bir sızı var cimcik ler gibi. Birde deli gibi gazım var. Ovilasyon testi ile de hamilelik öğreniliyormuş elimde vardı yaptım ama bomboş. Bat a 4 gün kaldı sence hamile olabilir miyim

Kasıklarımda ara ara sancı oluyor ama genel olarak karın agrım cok var ve akıntım var krem renk gbı adet Agrısıyla aynı mı yanı Ayy cok ıstyrum ama insallah olur

Kızlar benimde 3 gün kaldı adetime yani 2 Şubat'ta olmam lazım ara ara sol kasığıma ağrı giriyor akıntım yok bu akşamdan beridir de sırttan bele doğru bi ağrı başladı sanki adet olcakmisim gibi ama belirtiler aynı olduğu için emin olamıyorum. Birde aşırı gaz şikayetim var benim gibi son adet tarihi 5 Ocak olan varmıı inşallah hamileyizdir

Geçmiş olsun

Ayy Esra inşallah hamilesindir.

Ya ovulasyonla öğrenen varmış ama hiç olmadı acile gidip kan verin 1 saate çıkar ben kaç ay öyle yaptım valla. Bi kaç gün öncesine kadar da hamile olcam sandım ama kürtaj insanın bünyesini sarsıyor. 3. Ve gerçek adetimi oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…