Tüp bebek doktorumuz da okunmaması gerektiğini söyledi benim de şimdilik olmaya niyetim yok zaten hamile kalamıyorumMalum arkadaşlar biliyorsunuz sgk lı olan her çalışana yaş sınırı olmaksızın aşı hakkı verildi
Bu süreçte gebelik denerken aşı olmayı düşünüyor musunuz acaba
İnternette baktığım kadarıyla ilk 3 ay olunmaması gerekiyor yazıyor da
Sonuçta gebe kalıp kalmayacağımızı da bilemediğimiz için aşıyı nasıl düşünüyorsunuz ??
benim doktorum olabilirsin dedi ve ilk dozu oldumMalum arkadaşlar biliyorsunuz sgk lı olan her çalışana yaş sınırı olmaksızın aşı hakkı verildi
Sonuçta gebe kalıp kalmayacağımızı da bilemediğimiz için aşıyı nasıl düşünüyorsunuz ??
Eşiniz olacak mı pekiTüp bebek doktorumuz da okunmaması gerektiğini söyledi benim de şimdilik olmaya niyetim yok zaten hamile kalamıyorum
Biz zaten Kasım ayında covid geçirdik varsa vücudumuzda antikor vardır hala diye düşünüyorum mecburiyet olmadığı sürece olmayı düşünmüyoruz ikimizde. Tabii ki aşıya karşı da değilim çocuğum olsaydı bende aşımı olurdum hiç sıkıntı yapmazdımEşiniz olacak mı peki
Bende çok kararsızım
doktorum biontek için olmamamı söyledi canım. Ben de olmayacağımBiz zaten Kasım ayında covid geçirdik varsa vücudumuzda antikor vardır hala diye düşünüyorum mecburiyet olmadığı sürece olmayı düşünmüyoruz ikimizde. Tabii ki aşıya karşı da değilim çocuğum olsaydı bende aşımı olurdum hiç sıkıntı yapmazdım
Ben de sizin gibi düşünüyorum bi gebe kalayım çocuğumuz olsun sonra olayım diye ama eşim olmak istiyor olacak gibi duruyorBiz zaten Kasım ayında covid geçirdik varsa vücudumuzda antikor vardır hala diye düşünüyorum mecburiyet olmadığı sürece olmayı düşünmüyoruz ikimizde. Tabii ki aşıya karşı da değilim çocuğum olsaydı bende aşımı olurdum hiç sıkıntı yapmazdım
Aman zaten olmuyor çocuğumuz bir de bunun yüzünden sebep bulmayalım kendimize. Doktorlar aşıdan sonra 3 ay korunun diyor. İnşallah Rabbim tez zamanda hayırlısıyla bizlere de evlat nasip eder biz de gider aşımızı oluruz. Sen de tüp bebeğe başlıyormuşsun hayırlı olsun canımdoktorum biontek için olmamamı söyledi canım. Ben de olmayacağım
Kaç yıllık evlisin ne zamandır gebelik düşünüyorsunBen de sizin gibi düşünüyorum bi gebe kalayım çocuğumuz olsun sonra olayım diye ama eşim olmak istiyor olacak gibi duruyor
aynen öyle. Sağol canım benim. İğnelerin 6.günündeyim. Hayırlısı olsun hakkımızdaAman zaten olmuyor çocuğumuz bir de bunun yüzünden sebep bulmayalım kendimize. Doktorlar aşıdan sonra 3 ay korunun diyor. İnşallah Rabbim tez zamanda hayırlısıyla bizlere de evlat nasip eder biz de gider aşımızı oluruz. Sen de tüp bebeğe başlıyormuşsun hayırlı olsun canım
Amin canım rabbim hayırlı haberlerini vermeyi nasip etsin inşallahaynen öyle. Sağol canım benim. İğnelerin 6.günündeyim. Hayırlısı olsun hakkımızda
Gebe olsam da olmasam da aşı olmam.. eşimde istemedi bende.. hakkımızda hayırlısıMalum arkadaşlar biliyorsunuz sgk lı olan her çalışana yaş sınırı olmaksızın aşı hakkı verildi
2 yıllık evliyim 1.5 aydır düşünüp denemeye başladık bakalım inşallah bu ay olur sizin ?Kaç yıllık evlisin ne zamandır gebelik düşünüyorsun
Gebelik gerçekleşmez diye mi iptal ettinizCanim benimde yarındı randevum iptal ettim. Aslında doktorum bi sorun olmayacağını söylemisti ama riske atmak istemedim
Ben de olmak istemiyorum da eşim olmak istiyor engel olmak istiyorumGebe olsam da olmasam da aşı olmam.. eşimde istemedi bende.. hakkımızda hayırlısı
Aynen canım ters bi etkisi falan olur diye riske atmak istemedimGebelik gerçekleşmez diye mi iptal ettiniz
Eşin oluyo muAynen canım ters bi etkisi falan olur diye riske atmak istemedim
Yok canım oda olmayacakEşin oluyo mu
4 yıllık evliyim hiç korunmadım sebepsiz infertilite2 yıllık evliyim 1.5 aydır düşünüp denemeye başladık bakalım inşallah bu ay olur sizin ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?