Gebeliğe Hazırlık Gebelik denerken covid aşısı olmayı düşünen var mı ne yapacaksınız ??

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

buluut8

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Mayıs 2021
260
190
53
31
Malum arkadaşlar biliyorsunuz sgk lı olan her çalışana yaş sınırı olmaksızın aşı hakkı verildi
Bu süreçte gebelik denerken aşı olmayı düşünüyor musunuz acaba
İnternette baktığım kadarıyla ilk 3 ay olunmaması gerekiyor yazıyor da
Sonuçta gebe kalıp kalmayacağımızı da bilemediğimiz için aşıyı nasıl düşünüyorsunuz ??

Tüp bebek doktorumuz da okunmaması gerektiğini söyledi benim de şimdilik olmaya niyetim yok zaten hamile kalamıyorum

benim doktorum olabilirsin dedi ve ilk dozu oldum

Eşiniz olacak mı peki
Bende çok kararsızım
Biz zaten Kasım ayında covid geçirdik varsa vücudumuzda antikor vardır hala diye düşünüyorum mecburiyet olmadığı sürece olmayı düşünmüyoruz ikimizde. Tabii ki aşıya karşı da değilim çocuğum olsaydı bende aşımı olurdum hiç sıkıntı yapmazdım

doktorum biontek için olmamamı söyledi canım. Ben de olmayacağım

Ben de sizin gibi düşünüyorum bi gebe kalayım çocuğumuz olsun sonra olayım diye ama eşim olmak istiyor olacak gibi duruyor

doktorum biontek için olmamamı söyledi canım. Ben de olmayacağım
Aman zaten olmuyor çocuğumuz bir de bunun yüzünden sebep bulmayalım kendimize. Doktorlar aşıdan sonra 3 ay korunun diyor. İnşallah Rabbim tez zamanda hayırlısıyla bizlere de evlat nasip eder biz de gider aşımızı oluruz. Sen de tüp bebeğe başlıyormuşsun hayırlı olsun canım

aynen öyle. Sağol canım benim. İğnelerin 6.günündeyim. Hayırlısı olsun hakkımızda

Canim benimde yarındı randevum iptal ettim. Aslında doktorum bi sorun olmayacağını söylemisti ama riske atmak istemedim

Gebe olsam da olmasam da aşı olmam.. eşimde istemedi bende.. hakkımızda hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…