Gebelik var gibş duruyor canım kanına baktır bugün bende kaç kere test yaptım yalancı pozitif imkansız gibi bir şey.Merhaba, negatif olan ve beyaz iki testi dün yapmıştım. Bu sabah da pozitif pembe renkli olan testi yaptım. Regle 6 gün var. Ve iki gündür adet sancısı gibi sancım var. Bu kadar erkenden belli eder mi idrarda? Pozitiflerin hepsi ilk 1 dk içinde ikinci çizgiyi gösterdi. Kafam çok karışık erken olduğunu düşündüğümden kan vermeye de gitmek istemiyorum. Sizce 3 testin yanılma ihtimali var mı? Burada olumsuz çok yorum gördüm heveslenmek istemiyorum ama daha önce test yaptığımda yalancı pozitiflik olmamıştı.
Teşekkür ederim bugün kan verdim sonuç bekliyorum.Gebelik var gibş duruyor canım kanına baktır bugün bende kaç kere test yaptım yalancı pozitif imkansız gibi bir şey.
Hayırlı sonuç olsun inşallah :)Teşekkür ederim bugün kan verdim sonuç bekliyorum.
İnşallah çok teşekkür ederim.Hayırlı sonuç olsun inşallah :)
Ben negatiftede cizgi gordum, regle 6 gun varken cok net cikmis, ilginc. Pcoslu falan misiniz?Merhaba, negatif olan ve beyaz iki testi dün yapmıştım. Bu sabah da pozitif pembe renkli olan testi yaptım. Regle 6 gün var. Ve iki gündür adet sancısı gibi sancım var. Bu kadar erkenden belli eder mi idrarda? Pozitiflerin hepsi ilk 1 dk içinde ikinci çizgiyi gösterdi. Kafam çok karışık erken olduğunu düşündüğümden kan vermeye de gitmek istemiyorum. Sizce 3 testin yanılma ihtimali var mı? Burada olumsuz çok yorum gördüm heveslenmek istemiyorum ama daha önce test yaptığımda yalancı pozitiflik olmamıştı.
Çıktı mı sonununuzTeşekkür ederim bugün kan verdim sonuç bekliyorum.
Yok aslında. Reglim de günü gününe olur geneldeBen negatiftede cizgi gordum, regle 6 gun varken cok net cikmis, ilginc. Pcoslu falan misiniz?
Aile hekimliğinde verdim. Öğleden sonra 3 gibi çıkar dediler.Çıktı mı sonununuz
O halde beta hcg'niz hizli yukselmis, sonuc degerini burayada yazar misiniz lutfen merak ettimYok aslında. Reglim de günü gününe olur genelde
Tabi ki çıkınca yazarımO halde beta hcg'niz hizli yukselmis, sonuc degerini burayada yazar misiniz lutfen merak ettim
Hadi bakalım bence pozitifAile hekimliğinde verdim. Öğleden sonra 3 gibi çıkar dediler.
Test sonucum belli oldu. Maalesef negatifmiş.Hadi bakalım bence pozitif
Testim negatif çıktı maalesef.O halde beta hcg'niz hizli yukselmis, sonuc degerini burayada yazar misiniz lutfen merak ettim
Hangi markalar yalancı pozitif gösteriyor bazıları inşallah onlar değildirMerhaba, negatif olan ve beyaz iki testi dün yapmıştım. Bu sabah da pozitif pembe renkli olan testi yaptım. Regle 6 gün var. Ve iki gündür adet sancısı gibi sancım var. Bu kadar erkenden belli eder mi idrarda? Pozitiflerin hepsi ilk 1 dk içinde ikinci çizgiyi gösterdi. Kafam çok karışık erken olduğunu düşündüğümden kan vermeye de gitmek istemiyorum. Sizce 3 testin yanılma ihtimali var mı? Burada olumsuz çok yorum gördüm heveslenmek istemiyorum ama daha önce test yaptığımda yalancı pozitiflik olmamıştı.
Deger nedir tam olarak? Testler hangi markaydi?Testim negatif çıktı maalesef.
Doktor aradı beni. Kontrol ettim, enabıza düşmemiş henüz.Deger nedir tam olarak? Testler hangi markaydi?
Bence regl gununuzu geçirdikten sonra farkli markalardan tekrar test yapip ardindan aile hekimliginizde kan verinDoktor aradı beni. Kontrol ettim, enabıza düşmemiş henüz.
Aile hekimim kadın doğuma git ultrasonla bakılsın dedi. Dış gebelik falan olabilirmiş. Test markaları da artımed, days doctor, nimo. Küçük bir ilçede yaşadığım için bunlar vardı. İsmini verdiklerim pozitif çıkaranlar.Bence regl gununuzu geçirdikten sonra farkli markalardan tekrar test yapip ardindan aile hekimliginizde kan verin
Artimed yalanci pozitif cikaran bir marka ama diger ikisini iyi diye biliyorum ben.Aile hekimim kadın doğuma git ultrasonla bakılsın dedi. Dış gebelik falan olabilirmiş. Test markaları da artımed, days doctor, nimo. Küçük bir ilçede yaşadığım için bunlar vardı. İsmini verdiklerim pozitif çıkaranlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?