- 1 Nisan 2019
- 3.313
- 5.265
- 73
Şekerim biz tam 13 yıldır evliyiz ve bi çocugumyz var, yine de cinsel hayat konuşmayı kaldırmıyor ben de yaptım o hataları. Konuşulunca konu çözülmüyoyorumlar için cok tesekkurler, dikkat edicem hepsine.bu sekılde eşimle acıkca konusmamı yadırgayanlar olmuş. bız uzun yıllardır evliyiz.bıseylerı konusarak basaralım istedim ama aynı zamanda da bu konularda tecrübesizim.. bu aydan sonra katiyen söylemem ama. dedikleriniz kulağımda küpe. çook teşekkürler
Niye bu cevabinizi begenmediler anlayamadim ben
Yok tabiki düzenli ilişki şart sadece ovulasyon günü olmaz zaten ama o güne denk getirmek için 2-3 gün öncesinden ilişkiye girilmeyebilir. anlamıyordur diye düşünüyorum yaa erkekler pek anlamıyo öyle şeylerden.. Ben ortam filan hazırlamıyorum ama ovulasyonum 12. gün mesela ve biz genelde gün aşırı ilişki yaşadığımız müsaitliğimden itibaren çift günlere getirmeye çalışıyorum. Bu şekilde 3 yılda 5 doğal gebelik yaşadım.Aynen canım doğru söylüyorsun ama sadece ovulasyon gününe odaklanmamak gerekiyor öncesinde ve sonrasında da ilişkiye devam etmek gerekiyor.Aynı şeyleri bende yaşıyorum maalesef, eşime hiç çaktırmıyorum ortam hazırlıyorum kim bilir belki oda farkındadır ben bir şey demediğim için o da demiyordur.
Oyle deme benim gozumde kan revan icinde bir samantha canlandi. Ooo yeeğKendileri kalamadigi iciniyi biseymis gibi. Reglken dedim diye ya da. Kanlar icinde degil heralde son günü falan belli belirsiz gelirken. Ne hayal ediolar hic bilmiorum
5 ini de dogurdunuz mu merak ettim :) 5 cocuklu hayat :)Yok tabiki düzenli ilişki şart sadece ovulasyon günü olmaz zaten ama o güne denk getirmek için 2-3 gün öncesinden ilişkiye girilmeyebilir. anlamıyordur diye düşünüyorum yaa erkekler pek anlamıyo öyle şeylerden.. Ben ortam filan hazırlamıyorum ama ovulasyonum 12. gün mesela ve biz genelde gün aşırı ilişki yaşadığımız müsaitliğimden itibaren çift günlere getirmeye çalışıyorum. Bu şekilde 3 yılda 5 doğal gebelik yaşadım.
Sperm 36 saat yasiyor diye biliyorum. Onceki gun iliski olmussa yumurtlama gununde iliski olmasa bile hamile kalabilirsiniz. Ustelemenin anlami yok. Gorev konumuna getirmeyin cinselligi.
Malesef 5 ini de kalp atışları durarak kaybettim5 ini de dogurdunuz mu merak ettim :) 5 cocuklu hayat :)
Sperm ortalama 72 saat. Yani 3 gün..
Yumurta ortalama 24 saat..
Senin var mı çocugun? Merak ettim? Varsa da ilk aydan mı oldu ? Hiç testte 4-5 ay ard arda negatif gördün mü adetin gecikmiş oldugu halde? Merak ettimErkekler boyle seyelrden soguyor su gun bu gun detaylardan vs. Ayrica akisina birakin olursa olur zaten kadinlarinda bu meseleyi bukadar takmasina hic anlam veremiyorum birakin akisina korunmayin ama normal yasayin yani nasip hersey sonucta
Çok geçmiş olsun, kan pıhtılaşması sorununa bakıldı mı? Benim yengemin de böyle 4 düşüğü oldu sonradan fark ettiler. Şimdi ikinciye gebe. Her gün kan ulandırıcı iğne oluyor işte. Hepsini 5. Haftada kaybettiMalesef 5 ini de kalp atışları durarak kaybettim
Oyle deme benim gozumde kan revan icinde bir samantha canlandi. Ooo yeeğ
Ayrica regl iken hamile kalan cok insan taniyorum. Nasil oluyosa cidden
Benim cocugum var 4 5 ay sonra hamile kaldim ben oyle kafaya takmaya daha yeni baslamistim doktor polikistik overolabilirsin hasimato tiroitim var birde bunlar gebeligi zorlastirir falan diyonce bi stres baslamiati ama hic test va yapmadim sadece adetim gecikince yapip hamile oldugmu ogrendim ama hamileligim boyunca dusuk tehlikesi yasadim vs vs. Bunlari bana niye sordugunu biliyorum ama bence akisina birak tecrubeyle sabit hamile oldugum ay toplasan iki kere birlikte olmusuzdur yogunluktan demem oki olacagi varsa oluyor :)Senin var mı çocugun? Merak ettim? Varsa da ilk aydan mı oldu ? Hiç testte 4-5 ay ard arda negatif gördün mü adetin gecikmiş oldugu halde? Merak ettim
Bizim de ara verdiğimiz aytek seferden olmuş. Oğlum var benim de. 35. Gün gecmeden hiç test yapmadım ben de, takip de yapamıyorum işte adet düzeensizliği başlıyor gebelik isteyince. Bu sene 53-38-63-40 gün oldu adetlerim. Ben de çok takibi sevmiyorum ama adet düzensizliği son yarım senedir çok yordu beni maalesef ondan stres başladı.Benim cocugum var 4 5 ay sonra hamile kaldim ben oyle kafaya takmaya daha yeni baslamistim doktor polikistik overolabilirsin hasimato tiroitim var birde bunlar gebeligi zorlastirir falan diyonce bi stres baslamiati ama hic test va yapmadim sadece adetim gecikince yapip hamile oldugmu ogrendim ama hamileligim boyunca dusuk tehlikesi yasadim vs vs. Bunlari bana niye sordugunu biliyorum ama bence akisina birak tecrubeyle sabit hamile oldugum ay toplasan iki kere birlikte olmusuzdur yogunluktan demem oki olacagi varsa oluyor :)
Ama adetin yalndan gecikme yapmamış o 4-5 ayda anladıgım kadarıyla doğru muyum? Hoş gerci herkeste gecikme yapmıyor. Ya bilmiyorum ben de canım ya bazen bişiler saçma gitmeye başlıyor insan takmaya başlıyabiliyor herşeyi ilginç bişiBenim cocugum var 4 5 ay sonra hamile kaldim ben oyle kafaya takmaya daha yeni baslamistim doktor polikistik overolabilirsin hasimato tiroitim var birde bunlar gebeligi zorlastirir falan diyonce bi stres baslamiati ama hic test va yapmadim sadece adetim gecikince yapip hamile oldugmu ogrendim ama hamileligim boyunca dusuk tehlikesi yasadim vs vs. Bunlari bana niye sordugunu biliyorum ama bence akisina birak tecrubeyle sabit hamile oldugum ay toplasan iki kere birlikte olmusuzdur yogunluktan demem oki olacagi varsa oluyor :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?