Gebelik düşüncem ve Eşim

Şekerim biz tam 13 yıldır evliyiz ve bi çocugumyz var, yine de cinsel hayat konuşmayı kaldırmıyor ben de yaptım o hataları. Konuşulunca konu çözülmüyo

Bnm esimde hergun cocuk kalacagini saniyor bnde sürekli ovulasyon gunlerni takip ediyorum ama hic caktirmiyorum esim isinde cok yoruldugunu biliyorum yorgunum deyince tmm diorum ama uymuyorum onun bi sure dinlenmesinden sonra sarilyorm fln gerisi geliyor sirf cocuk icin yapmiyorum ama cocukda istiyorum

Öğrenciyken final haftasındayken uykum geldiyse uyurdum. Şimdi de diyorum ki akşam uykum geldiyse direksiyon başında olsam bile uyurum. O yüzden 11 den sonra eşim şoförken bile yola çıkmam istemem. Yorgunluk uyku benim için önemli. O yüzden birsey diyemiyorum. Belki eşiniz de benim gibidir.

Yok tabiki düzenli ilişki şart sadece ovulasyon günü olmaz zaten ama o güne denk getirmek için 2-3 gün öncesinden ilişkiye girilmeyebilir. anlamıyordur diye düşünüyorum yaa erkekler pek anlamıyo öyle şeylerden.. Ben ortam filan hazırlamıyorum ama ovulasyonum 12. gün mesela ve biz genelde gün aşırı ilişki yaşadığımız müsaitliğimden itibaren çift günlere getirmeye çalışıyorum. Bu şekilde 3 yılda 5 doğal gebelik yaşadım.

Kendileri kalamadigi icin iyi biseymis gibi. Reglken dedim diye ya da. Kanlar icinde degil heralde son günü falan belli belirsiz gelirken. Ne hayal ediolar hic bilmiorum
Oyle deme benim gozumde kan revan icinde bir samantha canlandi. Ooo yeeğ
Ayrica regl iken hamile kalan cok insan taniyorum. Nasil oluyosa cidden

Benzerini ben yaşadım bebek planlarken. Biraz farklı bir olay sadece. Erkekler bu konuda bilgisiz oldukları için detaylarla da ilgilenmiyorlar.

Eşimin tavrına çok kızmış ve bir süre hiç bebek konusu açmamıştım. Ki benim planlama sürem daha uzun sürmüştü. Nörolojik rahatsızlığım vardı ilacım değişmişti vs. Ben aylar önce gidip hazırlık yapmışım ama onun umrunda değildi.

İlişkiye bile ara verdim. Başka şeylerle meşgul oldum. Ben de bu fikirden soğumak için uğraştım. Kimseyi zorla çocuk sahibi yapamayız sonuçta dedim.

Bir akşam tv de bir dizide kadının bebek bekleme sahnelerini izlerken kendisi sordu ne zaman çocuk yapacağız diye. Umursamazca sadece omuz silktim. Kafasına sonra dank etti sanırım. Benim de gardım çabuk düştü tabi :)

Ama ilk gebeliğim düşük olunca o da çok üzüldü. İkinci için hiç ilkteki gibi lakayıt davranmadı.

Önünüzde bir kaç gün daha var hamilelik şansı için. Eşiniz istemiyorum demiyor sadece pek ciddiye almıyor.
Erkeklerin geneli nasılsa olur tavrındadır hep.

5 ini de dogurdunuz mu merak ettim :) 5 cocuklu hayat :)

Sperm 36 saat yasiyor diye biliyorum. Onceki gun iliski olmussa yumurtlama gununde iliski olmasa bile hamile kalabilirsiniz. Ustelemenin anlami yok. Gorev konumuna getirmeyin cinselligi.

Sperm ortalama 72 saat. Yani 3 gün..

Yumurta ortalama 24 saat..

Erkekler boyle seyelrden soguyor su gun bu gun detaylardan vs. Ayrica akisina birakin olursa olur zaten kadinlarinda bu meseleyi bukadar takmasina hic anlam veremiyorum birakin akisina korunmayin ama normal yasayin yani nasip hersey sonucta

Erkekler boyle seyelrden soguyor su gun bu gun detaylardan vs. Ayrica akisina birakin olursa olur zaten kadinlarinda bu meseleyi bukadar takmasina hic anlam veremiyorum birakin akisina korunmayin ama normal yasayin yani nasip hersey sonucta
Senin var mı çocugun? Merak ettim? Varsa da ilk aydan mı oldu ? Hiç testte 4-5 ay ard arda negatif gördün mü adetin gecikmiş oldugu halde? Merak ettim

Malesef 5 ini de kalp atışları durarak kaybettim
Çok geçmiş olsun, kan pıhtılaşması sorununa bakıldı mı? Benim yengemin de böyle 4 düşüğü oldu sonradan fark ettiler. Şimdi ikinciye gebe. Her gün kan ulandırıcı iğne oluyor işte. Hepsini 5. Haftada kaybetti

Senin var mı çocugun? Merak ettim? Varsa da ilk aydan mı oldu ? Hiç testte 4-5 ay ard arda negatif gördün mü adetin gecikmiş oldugu halde? Merak ettim
Benim cocugum var 4 5 ay sonra hamile kaldim ben oyle kafaya takmaya daha yeni baslamistim doktor polikistik overolabilirsin hasimato tiroitim var birde bunlar gebeligi zorlastirir falan diyonce bi stres baslamiati ama hic test va yapmadim sadece adetim gecikince yapip hamile oldugmu ogrendim ama hamileligim boyunca dusuk tehlikesi yasadim vs vs. Bunlari bana niye sordugunu biliyorum ama bence akisina birak tecrubeyle sabit hamile oldugum ay toplasan iki kere birlikte olmusuzdur yogunluktan demem oki olacagi varsa oluyor :)

Anlattığınız olayda adam önceki gece uyumamış ne yapmasını beklediniz Allah aşkına?
Ayrıca cinsellik rutine girip sadece gebelik için olduğunda erkekler sıkılıyor az yaşamadım hatta daha özelini söylersem istediğini bildiğim an bile bi gariplik hissediyordum adamda ne yalan söyleyeyim bende sıkıldım çok istekli bir bayanımdır normalde bide düşükler ve dış gebelik yaşadım artık salıyorum dedim ki sürpriz yaptı geldi(yumurtlama testinde pik olduktan 2 gün sonra başladık ilişkiye ve düzenli değildi). Yani stres ve düşünce de etkiliyor gebe kalmayı.
Size tavsiyem kendinizi çok sıkmayacak şekilde yumurtlama gününüzü takip edin eşinize bebek meselesini açmayın o sorarsa üstü kapalı kısa cevaplarla kapatın önemli günlerde çok istekli gibi hareket edin ve hedefinize ulaşın
Rabbim inşallah tez vakitte de nasip eder

Bizim de ara verdiğimiz aytek seferden olmuş. Oğlum var benim de. 35. Gün gecmeden hiç test yapmadım ben de, takip de yapamıyorum işte adet düzeensizliği başlıyor gebelik isteyince. Bu sene 53-38-63-40 gün oldu adetlerim. Ben de çok takibi sevmiyorum ama adet düzensizliği son yarım senedir çok yordu beni maalesef ondan stres başladı.

Ama adetin yalndan gecikme yapmamış o 4-5 ayda anladıgım kadarıyla doğru muyum? Hoş gerci herkeste gecikme yapmıyor. Ya bilmiyorum ben de canım ya bazen bişiler saçma gitmeye başlıyor insan takmaya başlıyabiliyor herşeyi ilginç bişi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…