- 30 Aralık 2012
- 5.761
- 5.078
- 198
- 36
Merhaba Güzel bayanlar,
Engin görüşlerinize ihtiyacım var.Konuyu nereye açıcam bilemedim gerçekten..Uzun yıllardır evliyim.Biz 3-4 aydır ara ara eşimle korunmuyoruz.bi sonuç elde edemedik. Bu ay ise hiç korunmadık.regl den sonra Gün aşırı yada 2 gün ara vererek korumasız ilişki oldu. tam 14. güne geldim(benım yumurtlama günüm 15.gün). eşime dedimki 'bak yarın böyle bi gün(eşim çok bilgili değil, hergün olabilir düşüncesinde biri) değerlendirelim. Ha tamam dedi. Bır daha sıkboğaz etmemek için dillendirmedim. O gece sıcaktan hiç uyuyamadı.ertesi günde çok uykusuzdu. Eve geldi.1 saat uyumuş uyandırdım. yemek yedik.ben tabi beklentideyim. Boğmakta istemiyorum hadi hadi diye. Akıntı anlamında da belli ki çatlama oldu şeffaf akıntılar geliyor.En sonunda söyledim. Değerlendirmeyecekmiyiz diye.'O kadar uykum varki anlatamam, beni anlamıyosun' dedi.ve inanırmısınız 15 dk içinde uyuduBenım moralim 0 tabiki. İstemediğini , bilerek yaptıgını düşündüm ve çok bozuldum.Bu akşam bi dürtücem ama sanki artık zaman geçti gibi geliyo ve içimden gelmiyo. tabi birazdan hevesim kırıldı. yada ben çok kırılgan davranıyorum..En yakın arkadaşım 'başka biri olsa çoktan hallederdi sorun sende hiç sesini çıkarmıyorsun,üstelemiyosun' diyor.yani illa çocuk olsun diye direten biri değilim ama bu şekilde davranması beni üzen.Kendmi ifade edebildim mi bilemiyorum.sizce ne yapmalıyım? Bu akşam tekrar hatırlatmalımıyım ? yoksa ondanmı beklemeliyim? yada nasıl bı tavır olmalı? biraz fikir verirmisiniz?
yazım yanlışlarım varsa affola iş yerindeyim acele ile yazdım. Herkese Teşekkürler..Hayırlı günleriniz olsun..Öpüldünüz..
bence yumurtlama günlerinizi siz yine hesap edin ama bunu dile getirmeden o günlerde eşinizi başka türlü motive edin.
yoksa görev gibi oluyor ve hevesi kaçıyor olabilir..
Öncelikle arkadaşınızla aranıza biraz mesafe koyun belli ki sağlıklı bir evliliği yok ya da muhtemelen bekar .çocuk öyle eşe direterek usteleyerek olacak bişey değil .ayrıca günleri anlattiniz değerlendirme konusunu konuştunuz tamam dedi eşiniz . Adam zaten tamam demiş niye illede bi adım atsın diye beklediniz gidip hazırlanıp yanaşın azıcık siz de degerlendirmeyecek miyiz yani hadi yapalım gibi bi duruma girmissiniz berkekler yapınca da çok kaba oluyor sizde de öyle olmuşMerhaba Güzel bayanlar,
Engin görüşlerinize ihtiyacım var.Konuyu nereye açıcam bilemedim gerçekten..Uzun yıllardır evliyim.Biz 3-4 aydır ara ara eşimle korunmuyoruz.bi sonuç elde edemedik. Bu ay ise hiç korunmadık.regl den sonra Gün aşırı yada 2 gün ara vererek korumasız ilişki oldu. tam 14. güne geldim(benım yumurtlama günüm 15.gün). eşime dedimki 'bak yarın böyle bi gün(eşim çok bilgili değil, hergün olabilir düşüncesinde biri) değerlendirelim. Ha tamam dedi. Bır daha sıkboğaz etmemek için dillendirmedim. O gece sıcaktan hiç uyuyamadı.ertesi günde çok uykusuzdu. Eve geldi.1 saat uyumuş uyandırdım. yemek yedik.ben tabi beklentideyim. Boğmakta istemiyorum hadi hadi diye. Akıntı anlamında da belli ki çatlama oldu şeffaf akıntılar geliyor.En sonunda söyledim. Değerlendirmeyecekmiyiz diye.'O kadar uykum varki anlatamam, beni anlamıyosun' dedi.ve inanırmısınız 15 dk içinde uyuduBenım moralim 0 tabiki. İstemediğini , bilerek yaptıgını düşündüm ve çok bozuldum.Bu akşam bi dürtücem ama sanki artık zaman geçti gibi geliyo ve içimden gelmiyo. tabi birazdan hevesim kırıldı. yada ben çok kırılgan davranıyorum..En yakın arkadaşım 'başka biri olsa çoktan hallederdi sorun sende hiç sesini çıkarmıyorsun,üstelemiyosun' diyor.yani illa çocuk olsun diye direten biri değilim ama bu şekilde davranması beni üzen.Kendmi ifade edebildim mi bilemiyorum.sizce ne yapmalıyım? Bu akşam tekrar hatırlatmalımıyım ? yoksa ondanmı beklemeliyim? yada nasıl bı tavır olmalı? biraz fikir verirmisiniz?
yazım yanlışlarım varsa affola iş yerindeyim acele ile yazdım. Herkese Teşekkürler..Hayırlı günleriniz olsun..Öpüldünüz..
Merhaba Güzel bayanlar,
Niye bu cevabinizi begenmediler anlayamadim benAyrica güne bu kadar takilmayin. Ben bi defasinda reglken bosalmisti vatandas. Nasi olsa reglim diye ertesi gun hapi almadim. Surprizzz hamile kaldım.
Canım akıntı olduktan sora 24 saat içinde çatlıyormuş ve 24 saat yaşıyor. Bi de sperm içerde 72 saate kadar yaşıyormuş, aslen bugün ilişki olsa daha iyi. Benim eşim de böyle asla yumurtlama tarihi söylemiyorum bu sebeple. Sandığımızdan daha çok stres yapıyo erkeklerde emin ol canım benim evde de var öyle bi koca. Cinsel yaşamımız çocuk isteğiyle yerle bir oldu. Gebe kalsam da cinsel hayatımız eski haline dönse diye dua ediyorumMerhaba Güzel bayanlar,
Aynen canım doğru söylüyorsun ama sadece ovulasyon gününe odaklanmamak gerekiyor öncesinde ve sonrasında da ilişkiye devam etmek gerekiyor.Aynı şeyleri bende yaşıyorum maalesef, eşime hiç çaktırmıyorum ortam hazırlıyorum kim bilir belki oda farkındadır ben bir şey demediğim için o da demiyordur.Öncelikle Allah sağlıkla hayırla nasip etsin kalbinizden geçeniEşin çocuk isteğini belirtti mi tam olarak bilmiyorum amaöyle varsayarak yazıyorum, erkekler böyle planlı ilişkilerde gerilim ve stres altına giriyolar ve bu durum libidolarını etkiliyor, o sebeple sana önerim ovulasyon günlerini eşinle paylaşmaman ve ilişki düzenini bi şekilde o güne gelicek şekilde ayarlaman olacak. Örneğin 15. gün ovulasyon gününs,e son olarak 11-12. günlerde ilişki yaşayıp onu 15. güne kadar bekletmen gibi bi plan işe yarayabilir Hakkınızda hayırlısı olsun
Şimdi kafasında kuracaktır acaba hangi gün diyeeCanım akıntı olduktan sora 24 saat içinde çatlıyormuş ve 24 saat yaşıyor. Bi de sperm içerde 72 saate kadar yaşıyormuş, aslen bugün ilişki olsa daha iyi. Benim eşim de böyle asla yumurtlama tarihi söylemiyorum bu sebeple. Sandığımızdan daha çok stres yapıyo erkeklerde emin ol canım benim evde de var öyle bi koca. Cinsel yaşamımız çocuk isteğiyle yerle bir oldu. Gebe kalsam da cinsel hayatımız eski haline dönse diye dua ediyorum
Acelemiz yok, acele etmek tartışmak konuyu iyice alevlendiriyor. Sonuç bi hafta ilişki olmaması oluyor maalesef. Ben tutuyorum kendimi sallamıyorum artık. Son 4 adet dönemim yumurtlama ve öncesi bi hafta ilişki olmamış ihtimal hep sıfırmış. Kısmeti ne zamansa o zaman diyorum. Bu akşam yanaş derim ama yumurtlama günüm şeklinde değil. Erkekler stresten spermsiz meni üretebiliomuş yani.Şimdi kafasında kuracaktır acaba hangi gün diyeebu aksam yanaşayımmı.çünkü tek bir gün oluyor diye söylemıstım söyledıgımde. yoksa ondanmı beklemeliyim. benımle aynı durumdasın anlıyorsun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?