Gebelik düşüncem ve Eşim

Sadece bir gün içinde olan birşey değil ki:) tam o gün şart değil. Ki bence usteleme.

Bu şekilde stres yaparsan hamile kalman zorlaşır haberin olaa relaxx takill bende gunlerimi takip ediyordum ama tam reglden sonra hamile kalmışım oluyo yani merak etmee keyfine bakm

Canım merhaba, nasılsın. ne durumdasın? varmı bı belirtin? Benım daha 9 gün var regl ye. belirtide olmuyor haliyle. aklıma geldi seni merak ettim

Canım merhaba, nasılsın. ne durumdasın? varmı bı belirtin? Benım daha 9 gün var regl ye. belirtide olmuyor haliyle. aklıma geldi seni merak ettim
Maalesef hiç bir belirtim yok bekleyip görcez canım benim reglim saat gibi değil üç dört gün beni beklettiği olabiliyor ama en erken beklediğim tarih 27 haziran

Canım yaa çok kayıpların için çok üzüldüm İnşallah sağlıklı sıhhatli gebelik yaşayıp doğurmayı nasip etsin Allah ım. Evet iki günde spermler tam olgunluğa ulaşabiliyormuş. Ama bide hep deniliyorya rahat olun akışına bırakın kasmayın içinizden geldiği gibi yaşayın, o sebepten bu ay böyle geçti bakalım nasip hepimizde inşallah evlatlarımıza kavuşuruz. İnsanın güzel söze o kadar ihtiyacı oluyor ki bence şansın yüksek demen bile bana ne kadar iyi geldi bilsen çok teşekkür ederim

amin canım çok teşekkür ederim inşallah sen de çok beklemeden kavuşursun bebişine

Aşırı sıkıcı bi durum.
3 gebelik yaşadım 3üde farklı zamanlardaki ilişkilerden.korkmayın olacaksa her türlü oluyor.kocanızı soğutursunuz akışına bırakın.

Sizi anlayabiliyorum.
2 çocuğumda da hesap kitap yapıp hatta en sonuncusunda excel tablosu bile yapmıştım.
Bırakın eşimi ben bile “öff bu gece görev var” diyordum. Hatta ben garanti olsun diye üst üste 5 gece görev yazmıştım bir keresinde. Buzdolabının da üzerine asmıştım. Eşimle ben gidip gelip listeye bakıp surat asıyorduk.
Aslında çocuğu ikimiz de istiyor, sevişmeyi seviyor ama böyle görev gibi olunca günlü saatli bir amaçlı insana yük gibi geliyordu.

Neyse kızı ilk ay excel çalışması ile oğlanı 2 aylık çalışma ile doğurdum çok şükür. Darısı bekleyen isteyen her anne adayına olsun.

allah iyiliğini vermesin cok güldürdün beni

Konu baya olmus ama merak ettım ınsallah mujdelı haber almıssınzdır. Onun dısında bszen yumurtlsms gunlerı mizi yanlıs hesaplıyoruz. Ben de senn gıbı hesapladım meger yanlısmıs. Esıne gelınce bemm esımde boyleydı eskıdsn yumurtlama gunu ymurta hesabı dıye bıseymı varmıs annelerımz nasıl hemen hamıle kalmıs vs dedı. Doktora gıttık doktor da yumurtlama gununhn onemını analtınca benmkı mort oldu. Dedım eskıden varmıymıs bu yumurtlama gunu olayo doktor dedı bu zaten cok eskılerden gelen bır durum ozamam baska yontemlerle anlasılıyormus ama sımdı arac gerek daha cok gekısınce ovulasyonu daha rahat hesaolayabıljyoruz demıstı esım sasırmıstı sonra taamamen bana uyum saglamaya basladı. Sımdı gebeym. Ayrıcs yatak sorunlarınıxı aılevı sorunları yakından uzaktan kımolursa olshn kımseyle paylasmayın. Aranız herkesle ıyı kalacak dıye bısey yok. Sımdı sen o arkadasının kafasında esı hıc dokunmuyor hıc sozun gecmıyor bıır olarak kaldın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…