- Emoji Skoru
- 5.078
- Puanlar
- 198
Bu iş eşle birlikte olduğu için, sana "söyleme ona çaktırma " demeyecegim. Biz ne kadar uğraşıyorsak onlar da kafa yormalı çünkü.
Eşim de rahattır benim. Ilaç filan içiyoruz bu süreçte. Hep benim hatirlatmamla içiyordu. Sanki tek başına yapıyorum! Güzellikle konuşup bu isin ikimizi de mutlu edeceğini, tek başına yapmadığınızı vs anlattım ona. Sen de eşini sık boğaz etmeden bu şekilde sakince konuşabilirsin. Ben de etkili oldu.
Eşim de rahattır benim. Ilaç filan içiyoruz bu süreçte. Hep benim hatirlatmamla içiyordu. Sanki tek başına yapıyorum! Güzellikle konuşup bu isin ikimizi de mutlu edeceğini, tek başına yapmadığınızı vs anlattım ona. Sen de eşini sık boğaz etmeden bu şekilde sakince konuşabilirsin. Ben de etkili oldu.
Eşin çocuk isteğini belirtti mi tam olarak bilmiyorum amaöyle varsayarak yazıyorum, erkekler böyle planlı ilişkilerde gerilim ve stres altına giriyolar ve bu durum libidolarını etkiliyor, o sebeple sana önerim ovulasyon günlerini eşinle paylaşmaman ve ilişki düzenini bi şekilde o güne gelicek şekilde ayarlaman olacak. Örneğin 15. gün ovulasyon gününs,e son olarak 11-12. günlerde ilişki yaşayıp onu 15. güne kadar bekletmen gibi bi plan işe yarayabilir
bu aksam yanaşayımmı.çünkü tek bir gün oluyor diye söylemıstım söyledıgımde. yoksa ondanmı beklemeliyim. benımle aynı durumdasın anlıyorsun canım