Gebelik düşüncem ve Eşim

Bu iş eşle birlikte olduğu için, sana "söyleme ona çaktırma " demeyecegim. Biz ne kadar uğraşıyorsak onlar da kafa yormalı çünkü.
Eşim de rahattır benim. Ilaç filan içiyoruz bu süreçte. Hep benim hatirlatmamla içiyordu. Sanki tek başına yapıyorum! Güzellikle konuşup bu isin ikimizi de mutlu edeceğini, tek başına yapmadığınızı vs anlattım ona. Sen de eşini sık boğaz etmeden bu şekilde sakince konuşabilirsin. Ben de etkili oldu.

Merhaba Güzel bayanlar,

Engin görüşlerinize ihtiyacım var.Konuyu nereye açıcam bilemedim gerçekten..Uzun yıllardır evliyim.Biz 3-4 aydır ara ara eşimle korunmuyoruz.bi sonuç elde edemedik. Bu ay ise hiç korunmadık.regl den sonra Gün aşırı yada 2 gün ara vererek korumasız ilişki oldu. tam 14. güne geldim(benım yumurtlama günüm 15.gün). eşime dedimki 'bak yarın böyle bi gün(eşim çok bilgili değil, hergün olabilir düşüncesinde biri) değerlendirelim. Ha tamam dedi. Bır daha sıkboğaz etmemek için dillendirmedim. O gece sıcaktan hiç uyuyamadı.ertesi günde çok uykusuzdu. Eve geldi.1 saat uyumuş uyandırdım. yemek yedik.ben tabi beklentideyim. Boğmakta istemiyorum hadi hadi diye. Akıntı anlamında da belli ki çatlama oldu şeffaf akıntılar geliyor.En sonunda söyledim. Değerlendirmeyecekmiyiz diye.'O kadar uykum varki anlatamam, beni anlamıyosun' dedi.ve inanırmısınız 15 dk içinde uyudu :KK43: Benım moralim 0 tabiki. İstemediğini , bilerek yaptıgını düşündüm ve çok bozuldum.Bu akşam bi dürtücem ama sanki artık zaman geçti gibi geliyo ve içimden gelmiyo. tabi birazdan hevesim kırıldı. yada ben çok kırılgan davranıyorum..En yakın arkadaşım 'başka biri olsa çoktan hallederdi sorun sende hiç sesini çıkarmıyorsun,üstelemiyosun' diyor.yani illa çocuk olsun diye direten biri değilim ama bu şekilde davranması beni üzen.Kendmi ifade edebildim mi bilemiyorum.sizce ne yapmalıyım? Bu akşam tekrar hatırlatmalımıyım ? yoksa ondanmı beklemeliyim? yada nasıl bı tavır olmalı? biraz fikir verirmisiniz?

yazım yanlışlarım varsa affola iş yerindeyim acele ile yazdım. Herkese Teşekkürler..Hayırlı günleriniz olsun..Öpüldünüz..

O kadar yorgun bir adamdan bu işi yapmasını beklemeniz açıkçası yanlış. Erkekler bu konuda kendini baskı altında hissedince de olumsuz tavırlar sergiliyorlar. Bundan dolayı biraz ağırdan alın. İlla o sürede hamile kalınıyor diye bir şey de yok.

Bir de millete anlatıp onların akılları ile ilişkinize zarar vermeyin. En yakın arkadaşınızın tavrı hoş değil. Resmen sizi sakinleştirmek ve yatıştırmak yerine kışkırtıyor.

Böyle devam ederseniz ilişkinize zarar verirsiniz. Elbet olacaktır. Zaten en kötü 2 günde bir ilişki yaşıyormuşsunuz. Bu durumu abartıp aranızdaki uyumu kaybetmeyin.

Merhaba Güzel bayanlar,

Engin görüşlerinize ihtiyacım var.Konuyu nereye açıcam bilemedim gerçekten..Uzun yıllardır evliyim.Biz 3-4 aydır ara ara eşimle korunmuyoruz.bi sonuç elde edemedik. Bu ay ise hiç korunmadık.regl den sonra Gün aşırı yada 2 gün ara vererek korumasız ilişki oldu. tam 14. güne geldim(benım yumurtlama günüm 15.gün). eşime dedimki 'bak yarın böyle bi gün(eşim çok bilgili değil, hergün olabilir düşüncesinde biri) değerlendirelim. Ha tamam dedi. Bır daha sıkboğaz etmemek için dillendirmedim. O gece sıcaktan hiç uyuyamadı.ertesi günde çok uykusuzdu. Eve geldi.1 saat uyumuş uyandırdım. yemek yedik.ben tabi beklentideyim. Boğmakta istemiyorum hadi hadi diye. Akıntı anlamında da belli ki çatlama oldu şeffaf akıntılar geliyor.En sonunda söyledim. Değerlendirmeyecekmiyiz diye.'O kadar uykum varki anlatamam, beni anlamıyosun' dedi.ve inanırmısınız 15 dk içinde uyudu :KK43: Benım moralim 0 tabiki. İstemediğini , bilerek yaptıgını düşündüm ve çok bozuldum.Bu akşam bi dürtücem ama sanki artık zaman geçti gibi geliyo ve içimden gelmiyo. tabi birazdan hevesim kırıldı. yada ben çok kırılgan davranıyorum..En yakın arkadaşım 'başka biri olsa çoktan hallederdi sorun sende hiç sesini çıkarmıyorsun,üstelemiyosun' diyor.yani illa çocuk olsun diye direten biri değilim ama bu şekilde davranması beni üzen.Kendmi ifade edebildim mi bilemiyorum.sizce ne yapmalıyım? Bu akşam tekrar hatırlatmalımıyım ? yoksa ondanmı beklemeliyim? yada nasıl bı tavır olmalı? biraz fikir verirmisiniz?

yazım yanlışlarım varsa affola iş yerindeyim acele ile yazdım. Herkese Teşekkürler..Hayırlı günleriniz olsun..Öpüldünüz..
Öncelikle arkadaşınızla aranıza biraz mesafe koyun belli ki sağlıklı bir evliliği yok ya da muhtemelen bekar .çocuk öyle eşe direterek usteleyerek olacak bişey değil .ayrıca günleri anlattiniz değerlendirme konusunu konuştunuz tamam dedi eşiniz . Adam zaten tamam demiş niye illede bi adım atsın diye beklediniz gidip hazırlanıp yanaşın azıcık siz de degerlendirmeyecek miyiz yani hadi yapalım gibi bi duruma girmissiniz berkekler yapınca da çok kaba oluyor sizde de öyle olmuş 🤭
Ayrıca eşiniz yorgun olabilir bu da normal .
Siz dr a gittiniz mi ? Eşiniz gitti mi?
Benim eşim başta çok üstünde durmadı aslında en sağlıklı olan akışa bırakmak ama ben çok stresliydim Dr kontrollerim temiz çıktı sonra eşime dedim sende git diye o zaman çalışmaları sıklaştırdı😊

Bence bu kadar takmayın eşinizin uykusuz olduğunu siz söylüyorsunuz. İçinden gelmemiş olabilir bu çocuk istemediği anlamına gelmez. Bir de her gün olabilir düşüncesinde demişsiniz yumurtlamayı pek takmamış olabilir yani takılmayın çok fazla.

İllaki bu ay hamile kalmak zorundamısınız ki ?
Hem yumurtlama olduktan sonra içerde bikaç gün daha yasıyor
Hemde ovulasyon günü o ve hatta üc bes gün öncesi sonrası o işi yapmadanda hamile kalabiliyorsunuz bkz. Ben

Cok itici boyle ya yok yumurtam catladi hadi bu aksam yapmaliyiz filan. İki de bir bu sekilde yaklasmak, iliski isteyen insani bile sogutur.
Herkesin boyle gün hesaplayarak hamile kaldigini sanmiyorum, korunmayi birakip normal rutinde devam ederseniz olacagi varsa oluyor zaten, hatta istenmeyen durumlarda mutlaka oluyor o cocuk.

Bir laf vardır, aç ayı oynamaz. Ha işte aklıma bu laf geldi. 1 saatlik uykularla, sıcaktan bunalmalarla kim çocuk yapma derdine düşer ki? Önce fiziksel ihtiyaçlar gelir. İlişkiye girmek uyku kadar elzem bir ihtiyaç değil. Olaya duygusal bakıyorsunuz ve eşinizi anlamaya çalışmıyorsunuz gibi geldi bana. Biraz bencilce buldum hareketinizi. Çocuk kaçmıyor, ilişki kaçmıyor. Uykusuz insanın aklına ilişki gelir mi? Üstelemeyin.

En yakın arkadaşım dediğin kişi aranızı bozmaya çalışıyor söylediği şey çok saçma. Herkes her zaman istemeyebilir adam uykusuzmuş ne yapsın? Aynı şey sana yapılsa uykusuz olduğun halde ısrar edilse? İstemeyerek girilen ilişki tecavüz gibi bir şey. Çocuk için ya da değil ne fark eder? İki taraf istemeli. Ayrıca bunlar niye arkadaşla konuşuluyor mahremiyet diye bir şey var

Özel durumunuzu niye arkadaşınıza anlatıyorsunuz ki? böyle şeyler eşler arasında konuşulmalı.Uykusuzsa siz anlayış gösterin. İllaki bu gün olacak diye mı şartlandırdınız kendinizi.

Yumurta bir gun kalmiyor ki dert etme. Bu gece de iliski olsa hala sansin var.
Ama sana tavsiyem bu kadar takilma. Akisina birak. 2 gunde 1 normal rutinde birlikte olun iste.
Benim kizim ayda sadece 2 sefer birlikte oldugumuz donemde geldi 😄 1 haftada 2 kez olmustu. O da illa bebek icin degildi yani. Biz korunmayi birakmistik. Esim 15 gun sehir disina goreve gidecekti biz tamamen hasret kalacagiz diye yapmistik yani 😂
Kasma kendini akisina birak. Rabbim verecegi zamani bilir. Biz sadece araciyiz. 😊😉

Merhaba Güzel bayanlar,

Hadi kalk çocuk yapalım diye yanaşmayın
Normal bir sevişme başlatır gibi başlatsanız daha iyi değil mi

Merhaba Güzel bayanlar,

Canım akıntı olduktan sora 24 saat içinde çatlıyormuş ve 24 saat yaşıyor. Bi de sperm içerde 72 saate kadar yaşıyormuş, aslen bugün ilişki olsa daha iyi. Benim eşim de böyle asla yumurtlama tarihi söylemiyorum bu sebeple. Sandığımızdan daha çok stres yapıyo erkeklerde emin ol canım benim evde de var öyle bi koca. Cinsel yaşamımız çocuk isteğiyle yerle bir oldu. Gebe kalsam da cinsel hayatımız eski haline dönse diye dua ediyorum

Direkt bugun yapmaliyiz demeyin. Yapmak icin ortami olusturun. Bi sure sonra sirf uremek icin sevismek itici oluyor.

Öncelikle Allah sağlıkla hayırla nasip etsin kalbinizden geçeni :dua: Eşin çocuk isteğini belirtti mi tam olarak bilmiyorum amaöyle varsayarak yazıyorum, erkekler böyle planlı ilişkilerde gerilim ve stres altına giriyolar ve bu durum libidolarını etkiliyor, o sebeple sana önerim ovulasyon günlerini eşinle paylaşmaman ve ilişki düzenini bi şekilde o güne gelicek şekilde ayarlaman olacak. Örneğin 15. gün ovulasyon gününs,e son olarak 11-12. günlerde ilişki yaşayıp onu 15. güne kadar bekletmen gibi bi plan işe yarayabilir :KK66: Hakkınızda hayırlısı olsun :dua::KK200:
Aynen canım doğru söylüyorsun ama sadece ovulasyon gününe odaklanmamak gerekiyor öncesinde ve sonrasında da ilişkiye devam etmek gerekiyor.Aynı şeyleri bende yaşıyorum maalesef, eşime hiç çaktırmıyorum ortam hazırlıyorum kim bilir belki oda farkındadır ben bir şey demediğim için o da demiyordur.

Canım akıntı olduktan sora 24 saat içinde çatlıyormuş ve 24 saat yaşıyor. Bi de sperm içerde 72 saate kadar yaşıyormuş, aslen bugün ilişki olsa daha iyi. Benim eşim de böyle asla yumurtlama tarihi söylemiyorum bu sebeple. Sandığımızdan daha çok stres yapıyo erkeklerde emin ol canım benim evde de var öyle bi koca. Cinsel yaşamımız çocuk isteğiyle yerle bir oldu. Gebe kalsam da cinsel hayatımız eski haline dönse diye dua ediyorum
Şimdi kafasında kuracaktır acaba hangi gün diyee :hamarat: bu aksam yanaşayımmı.çünkü tek bir gün oluyor diye söylemıstım söyledıgımde. yoksa ondanmı beklemeliyim. benımle aynı durumdasın anlıyorsun canım

yorumlar için cok tesekkurler, dikkat edicem hepsine.bu sekılde eşimle acıkca konusmamı yadırgayanlar olmuş. bız uzun yıllardır evliyiz.bıseylerı konusarak basaralım istedim ama aynı zamanda da bu konularda tecrübesizim.. bu aydan sonra katiyen söylemem ama. dedikleriniz kulağımda küpe. çook teşekkürler

Şimdi kafasında kuracaktır acaba hangi gün diyee :hamarat: bu aksam yanaşayımmı.çünkü tek bir gün oluyor diye söylemıstım söyledıgımde. yoksa ondanmı beklemeliyim. benımle aynı durumdasın anlıyorsun canım
Acelemiz yok, acele etmek tartışmak konuyu iyice alevlendiriyor. Sonuç bi hafta ilişki olmaması oluyor maalesef. Ben tutuyorum kendimi sallamıyorum artık. Son 4 adet dönemim yumurtlama ve öncesi bi hafta ilişki olmamış ihtimal hep sıfırmış. Kısmeti ne zamansa o zaman diyorum. Bu akşam yanaş derim ama yumurtlama günüm şeklinde değil. Erkekler stresten spermsiz meni üretebiliomuş yani.

Sperm 36 saat yasiyor diye biliyorum. Onceki gun iliski olmussa yumurtlama gununde iliski olmasa bile hamile kalabilirsiniz. Ustelemenin anlami yok. Gorev konumuna getirmeyin cinselligi.

Back
X