Perhiz süresi 5 gün demişlerdi bizeTebrik ederimmmm sizin için de çok mutlu oldumpeki eşim doktora gitmeden önce kaç gün ilişki perhizi gerekiyor acaba?
Amiiiin insallah2 yıl sürdü ama herkesin böyle olacak diye birşey inşallah herkese sağlıklı bir şekilde nasip eylesin Allahım
Hayır bir sıkıntı yoktu aşılama da olmuştum negatif oldu . Aşılamadan sonraki ay doğal yoldan hamile kaldımAmiiiin insallahSizin neden 2 yil sürdü bir sıkıntı var miydi
Ballı karışımı dene bence canım. Benim de sebeb siz olmuyordu. 1.5 sene denedik aşılama yaptık tutmadı hemen tüp bebek yapmak istedim çünkü doğal yoldan olmuyor diyordum artık. Kist oluştuğu için sonraki aya kaldı ve o ay doğal yoldan hamile kaldım. Yumurta ve sperm kalitesi için vitamin kullandık biz. YaptıklarımAa daha yeniymiş sizin de mutlulugunuzu tahmin edebiliyorum çok çok geçmiş olsun Allah birdaha yaşatmasınKürlere ben de inanmiyorum hormonları bozulan da çok kişi varmıs ancak sizce ovülasyon testi tekrar denemeli miyim ya da mfk yöntemi? İkisine çok denk geliyorum.
Çok sevindimHayır bir sıkıntı yoktu aşılama da olmuştum negatif oldu . Aşılamadan sonraki ay doğal yoldan hamile kaldım
Çok teşekkür ederim uzun uzun yazdığınız için bunları denicem hepBallı karışımı dene bence canım. Benim de sebeb siz olmuyordu. 1.5 sene denedik aşılama yaptık tutmadı hemen tüp bebek yapmak istedim çünkü doğal yoldan olmuyor diyordum artık. Kist oluştuğu için sonraki aya kaldı ve o ay doğal yoldan hamile kaldım. Yumurta ve sperm kalitesi için vitamin kullandık biz. Yaptıklarım
1-)Adetten yıkanır yıkanmaz bi leğen sıcak suya oturdum kaldım biraz öyle çok rahatlattı. Ondan hemen sonra ilişki oldu banyodan çıkar çıkmaz. Biri böyle tavsiye etmişti.
2-)Beeo nun ballı karışımına hurma poleni karıştırıp eşimle yedik. Bu enerjiyi de arttırdı baya
3-) İlişkiden sonra bacaklarımı başlığa dayayıp kalıyordum öyle biraz. Ve hemen banyo yapmıyordum.
4-)Ben imom kullanıyordum multivitamin ve d vitamini. Eşime de arada folik asit içiriyordum.
5-) Ve bence en önemlisi sonraki ay tüp bebek düşündüğümüz için bu ay aman olmayacak zaten dedim takmadım kafama mesela ilişkilerden zevk almaya çalıştım.
O ay hamile kaldım hangisi etkiledi bilmiyorum. Aşılama ilaçlarının etkisi de illaki kalmıştır diye düşünüyorum öyle bu şekilde umarım en yakın zamanda muradına erersin.
Not: Pek aklıma yatmasa da kaynanamın ısrarı durulsun diye o ay göbek kaldırma gibi bişi yaptı bi kadın rahme masaj yaptı biraz. Dediğim gibi aklıma yatmadı pek ama yazayım dedim.
Su an peki oldu mu3.tüp bebek yapmıs,ve 3 düşük yapmış biri olarak tavsiye veremiyorum.kendime hayrım yok:)
Sağol canım yok 15 ğün önce yaptık düşüğü.Su an peki oldu muSağlık olsun olmadıysa da hayırlısıyla en kısa zamanda insallah
4 ay çok az bir süre, ben 14 aydır deniyorum halâ olmadı canım.Arkadaslar çok doluyum ve üzgünüm bilmiyorum bu ay ayrı bir hayal kırıklığı yaşadım fikrinizi almak istiyorum. Dört ay önce bebek kararı verdik doktora gittim adetimin ikinci günü detaylı hormon testi verdim her şey yolunda cıktı ultrasonla bakıldı onda da sıkıntı yok. Bu dört ayın bir ayı ovülasyon testi yaptım olmadı tabi dedim stres mi yapiyorum ovülasyonu bıraktım iki günde bir denedik yine olmadı geçen ay seyahatteydik kafaya hiç takmadım yine tık yok. Adetim üç gün geçti erken gebelik testi yaptım negatif bu ay adet gecikince tabi ben dedim oldu bu iş sabah negatifi görünce o kadar üzüldüm ki. Tabi ki Allah hayırlısını versin ama arkadaslar siz de bu süreçlerden geçiyorsunuz bana tavsiyeleriniz var mi kimseye anlatamıyorum ben bu süreçleri. Bu arada yaşımız 27-34. Bir bucuk yillik evliyiz.
Hmm emin değilim ama bundan başka süt maydanoz buharını da çok duydum onlar da olumlu sonuç almış. Vardır bir hikmeti herhaldeÇok teşekkür ederim uzun uzun yazdığınız için bunları denicem hepneden acaba sıcak suda oturmak iyi geliyor
Allah en yakın zamanda sağlıkla bebeğinize kavuşmayı nasip etsinSağol canım yok 15 ğün önce yaptık düşüğü.
Umarım bu ay ikimiz de mutlu haberleri veririz4 ay çok az bir süre, ben 14 aydır deniyorum halâ olmadı canım.
Denemekten bir zarar olmaz zaten kesin denicemHmm emin değilim ama bundan başka süt maydanoz buharını da çok duydum onlar da olumlu sonuç almış. Vardır bir hikmeti herhalde
amin canım Allahım isteyen herkese versin:)Allah en yakın zamanda sağlıkla bebeğinize kavuşmayı nasip etsin
Aynen öyleDenemekten bir zarar olmaz zaten kesin denicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?