Gebeliğe Hazırlık Gebelik düşündükten kaç ay sonra hamile kaldınız

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
2 yıl sürdü ama herkesin böyle olacak diye birşey inşallah herkese sağlıklı bir şekilde nasip eylesin Allahım

Amiiiin insallah Sizin neden 2 yil sürdü bir sıkıntı var miydi
Hayır bir sıkıntı yoktu aşılama da olmuştum negatif oldu . Aşılamadan sonraki ay doğal yoldan hamile kaldım

Ballı karışımı dene bence canım. Benim de sebeb siz olmuyordu. 1.5 sene denedik aşılama yaptık tutmadı hemen tüp bebek yapmak istedim çünkü doğal yoldan olmuyor diyordum artık. Kist oluştuğu için sonraki aya kaldı ve o ay doğal yoldan hamile kaldım. Yumurta ve sperm kalitesi için vitamin kullandık biz. Yaptıklarım
1-)Adetten yıkanır yıkanmaz bi leğen sıcak suya oturdum kaldım biraz öyle çok rahatlattı. Ondan hemen sonra ilişki oldu banyodan çıkar çıkmaz. Biri böyle tavsiye etmişti.
2-)Beeo nun ballı karışımına hurma poleni karıştırıp eşimle yedik. Bu enerjiyi de arttırdı baya
3-) İlişkiden sonra bacaklarımı başlığa dayayıp kalıyordum öyle biraz. Ve hemen banyo yapmıyordum.
4-)Ben imom kullanıyordum multivitamin ve d vitamini. Eşime de arada folik asit içiriyordum.
5-) Ve bence en önemlisi sonraki ay tüp bebek düşündüğümüz için bu ay aman olmayacak zaten dedim takmadım kafama mesela ilişkilerden zevk almaya çalıştım.
O ay hamile kaldım hangisi etkiledi bilmiyorum. Aşılama ilaçlarının etkisi de illaki kalmıştır diye düşünüyorum öyle bu şekilde umarım en yakın zamanda muradına erersin.
Not: Pek aklıma yatmasa da kaynanamın ısrarı durulsun diye o ay göbek kaldırma gibi bişi yaptı bi kadın rahme masaj yaptı biraz. Dediğim gibi aklıma yatmadı pek ama yazayım dedim.

Çok teşekkür ederim uzun uzun yazdığınız için bunları denicem hep neden acaba sıcak suda oturmak iyi geliyor

4 ay çok az bir süre, ben 14 aydır deniyorum halâ olmadı canım.

Çok teşekkür ederim uzun uzun yazdığınız için bunları denicem hep neden acaba sıcak suda oturmak iyi geliyor
Hmm emin değilim ama bundan başka süt maydanoz buharını da çok duydum onlar da olumlu sonuç almış. Vardır bir hikmeti herhalde

Denemekten bir zarar olmaz zaten kesin denicem
Aynen öyle Sıcak su beni çok rahatlattı belimde ödem vardı o ağrıyı da rahatlattı diye aslında yani ön yargıyla oturdum kaslarım gevşemiş masajdan çıkmış gibi kalktım. Oyalandım baya Tavsiye ederim Kadın baya açık da konuştu ayıp olmaz bu meselelerde diye. Eşin yatakta olsun çıkar çıkmaz havlunu sar sen de yanına git ilişki olsun dedi. Söyleyince utandım da ama insan bekleyince isteyince küçük bi umuda bile tutunuyor. Rabbim seni de çok bekletmesin

Bizim bir yılı geçti hala uğraşıyoruz. Önümüzdeki ay rahim filmi çektireceğiz

1 yıl oldu. Aşılama yaptık biz de. Bakalım haftaya salı belli olacak. Ben de rahim filmi sonrası polip olduğunu öğrendim. Geçen ay polibi aldırdık. Hayırlısı ya. Sizin daha çok erken

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…