- 12 Şubat 2021
- 8.523
- 12.074
- 168
Benim de 4 rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsingebelik dusundukten 4 yil sonra hamile kaldim
Ama sizin icin bu kadar surecegini sanmiyorum testler temiz cikmis
Sadece stres yapmayin ilk surecte insallah nasip eder rabbim
Insallah bende senin gibi sag salim kucagima alirim rabbim senin evladini bagislasinBenim de 4 rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsinisteyen herkese de..
Amin insallah saglikla kavusursnz cnmInsallah bende senin gibi sag salim kucagima alirim rabbim senin evladini bagislasin
Olmayana da hayirlisiyla kolaylikla nasip etsin cok zor
Umarım hiç gerek bile kalmadan bu ay güzel haberleri alırsınızBizim bir yılı geçti hala uğraşıyoruz. Önümüzdeki ay rahim filmi çektireceğiz
Güzel haberleri duyarız insallah mutlaka haber verin1 yıl oldu. Aşılama yaptık biz de. Bakalım haftaya salı belli olacak. Ben de rahim filmi sonrası polip olduğunu öğrendim. Geçen ay polibi aldırdık. Hayırlısı ya. Sizin daha çok erken
Neden olmadı özel değilse söyleyebilir misiniz? Aşılama falan denediniz mi umarım ennn yakın zamanda olur5 yıl tatlım hala olmadı
İnşallahGüzel haberleri duyarız insallah mutlaka haber verin
Canını lütfen sıkmamaya çalış kötü biliyorum insan ister istemez üzülüp daralıyor benim de beş ay oldu her ay heyecanla bekleyip sonuç kırmızı kart olunca insan üzülüp daralıyor ama şunu düşün olduğunda bigün herşey çok güzel olacakArkadaslar çok doluyum ve üzgünüm bilmiyorum bu ay ayrı bir hayal kırıklığı yaşadım fikrinizi almak istiyorum. Dört ay önce bebek kararı verdik doktora gittim adetimin ikinci günü detaylı hormon testi verdim her şey yolunda cıktı ultrasonla bakıldı onda da sıkıntı yok. Bu dört ayın bir ayı ovülasyon testi yaptım olmadı tabi dedim stres mi yapiyorum ovülasyonu bıraktım iki günde bir denedik yine olmadı geçen ay seyahatteydik kafaya hiç takmadım yine tık yok. Adetim üç gün geçti erken gebelik testi yaptım negatif bu ay adet gecikince tabi ben dedim oldu bu iş sabah negatifi görünce o kadar üzüldüm ki. Tabi ki Allah hayırlısını versin ama arkadaslar siz de bu süreçlerden geçiyorsunuz bana tavsiyeleriniz var mi kimseye anlatamıyorum ben bu süreçleri. Bu arada yaşımız 27-34. Bir bucuk yillik evliyiz.
Soruya cevap vereyim, 11-12 ay sonra.Arkadaslar çok doluyum ve üzgünüm bilmiyorum bu ay ayrı bir hayal kırıklığı yaşadım fikrinizi almak istiyorum. Dört ay önce bebek kararı verdik doktora gittim adetimin ikinci günü detaylı hormon testi verdim her şey yolunda cıktı ultrasonla bakıldı onda da sıkıntı yok. Bu dört ayın bir ayı ovülasyon testi yaptım olmadı tabi dedim stres mi yapiyorum ovülasyonu bıraktım iki günde bir denedik yine olmadı geçen ay seyahatteydik kafaya hiç takmadım yine tık yok. Adetim üç gün geçti erken gebelik testi yaptım negatif bu ay adet gecikince tabi ben dedim oldu bu iş sabah negatifi görünce o kadar üzüldüm ki. Tabi ki Allah hayırlısını versin ama arkadaslar siz de bu süreçlerden geçiyorsunuz bana tavsiyeleriniz var mi kimseye anlatamıyorum ben bu süreçleri. Bu arada yaşımız 27-34. Bir bucuk yillik evliyiz.
Evlendiğim günden beri hiç korunmadım yalnız ilk 2 yıl evliliğe alışmam uzun sürdü yumurtlama vs hiç takip etmedim açıkçası 2. Sene sonrası bu işlere kalkıştık spermiogram hormon testleri rahim filmi bide ikimizde çalışıyoruz epeey zaman geçirdik sonuç olarak herhangi bir problem görülmesi geçen ay yumurta takibi için dr gittiğimde duphaston diye bir ilaç verdi söylemesine göre rahim duvarı kalınlığı var bunuda progesterona bağladı ve gebeliğe engel olablir dedi bakalım ilaca baslamamon 2. Ayına gireceğim üstüne düşecek çok vaktim olmuyor çalışmaktan ve biz o kdar yoruluyoruz ki çoğu zaman yumurtlama dönemi tek ilişki oluyor yorgjnlktan bayılıyoruz bu da etken benceNeden olmadı özel değilse söyleyebilir misiniz? Aşılama falan denediniz mi umarım ennn yakın zamanda olur
2 sene sonra tüp bebek ile hamile kalabildim. Doktora gidiyordum kalırsın bir şeyin yok diyordu, 6 ay daha olmayınca artık eşim bi de ben gideyim dedi ki allahtan gitmiş sperm sayısı düşüktü eşimin. Yani bu iş tek taraflı değil eşin de görünsün mutlakaArkadaslar çok doluyum ve üzgünüm bilmiyorum bu ay ayrı bir hayal kırıklığı yaşadım fikrinizi almak istiyorum. Dört ay önce bebek kararı verdik doktora gittim adetimin ikinci günü detaylı hormon testi verdim her şey yolunda cıktı ultrasonla bakıldı onda da sıkıntı yok. Bu dört ayın bir ayı ovülasyon testi yaptım olmadı tabi dedim stres mi yapiyorum ovülasyonu bıraktım iki günde bir denedik yine olmadı geçen ay seyahatteydik kafaya hiç takmadım yine tık yok. Adetim üç gün geçti erken gebelik testi yaptım negatif bu ay adet gecikince tabi ben dedim oldu bu iş sabah negatifi görünce o kadar üzüldüm ki. Tabi ki Allah hayırlısını versin ama arkadaslar siz de bu süreçlerden geçiyorsunuz bana tavsiyeleriniz var mi kimseye anlatamıyorum ben bu süreçleri. Bu arada yaşımız 27-34. Bir bucuk yillik evliyiz.
Teşekkür ederim bebeğinizle çok mutlu olun insallah. Eşim bu ay gidip görünecek doktora bakalım ne cıkacak2 sene sonra tüp bebek ile hamile kalabildim. Doktora gidiyordum kalırsın bir şeyin yok diyordu, 6 ay daha olmayınca artık eşim bi de ben gideyim dedi ki allahtan gitmiş sperm sayısı düşüktü eşimin. Yani bu iş tek taraflı değil eşin de görünsün mutlaka
çok teşekkür ederim inşallah siz de bir an önce kavuşursunuzTeşekkür ederim bebeğinizle çok mutlu olun insallah. Eşim bu ay gidip görünecek doktora bakalım ne cıkacak
Merhaba canım seninle nerdeyse tıpatıp aynı hikayem tüm rakamlarıylaArkadaslar çok doluyum ve üzgünüm bilmiyorum bu ay ayrı bir hayal kırıklığı yaşadım fikrinizi almak istiyorum. Dört ay önce bebek kararı verdik doktora gittim adetimin ikinci günü detaylı hormon testi verdim her şey yolunda cıktı ultrasonla bakıldı onda da sıkıntı yok. Bu dört ayın bir ayı ovülasyon testi yaptım olmadı tabi dedim stres mi yapiyorum ovülasyonu bıraktım iki günde bir denedik yine olmadı geçen ay seyahatteydik kafaya hiç takmadım yine tık yok. Adetim üç gün geçti erken gebelik testi yaptım negatif bu ay adet gecikince tabi ben dedim oldu bu iş sabah negatifi görünce o kadar üzüldüm ki. Tabi ki Allah hayırlısını versin ama arkadaslar siz de bu süreçlerden geçiyorsunuz bana tavsiyeleriniz var mi kimseye anlatamıyorum ben bu süreçleri. Bu arada yaşımız 27-34. Bir bucuk yillik evliyiz.
Ne tatlısınnMerhaba canım seninle nerdeyse tıpatıp aynı hikayem tüm rakamlarıyla(yaş hariç bizim 29-33)
Dün doktor kontrolüm vardı ve doktorum 4 ay daha çok erken bende gebe kalmaya çalışıyorum hemen olmuyor dedi.
1 yılın sonunda olma ihtimali %98 ondan sonra eşe vs bakıyoruz dedi.
Onun söylediklerini aktardım canım. En çok ihtiyacımız olan şey rahatlık bu süreçte. Her ay beklentide olup da düşünmemeye çalışmak imkansız gibi bişey ama en azından olumlu ihtimalleri düşünelim.
Strese sokan o kadar çok etken var ki. Evliliğin ilk yılı ne güzel ya kimse sormuyor karışmıyor diyordumNe tatlısınnAslında insanlar mi strese sokuyor bizi anlamiyorum ki ilk ay olsa da olur olmasa da olur kafasındayken aylar geçtikçe sorular baskı yaratmaya başladıkça kendimizi bir stresin içinde bulduk gerçekten belki rahat biraksak kendi akışı içerisinde olacak. Umarım da olur Bu ay saldık biz de hatta denemeyi de biraktik bir ay kafa dinlemeye karar verdik sonra akışına birakmaya karar verdik. Burdan birbirimize güzel haberleri verelim mutlaka
Sizin ilk yili sormamislar ne guzel. Benim ilk aydan basladi. Her ay hamilesin hamilesin . 9 ay oldu hamile kalamadim. Hergunde hamile kalsan deniliyor.Strese sokan o kadar çok etken var ki. Evliliğin ilk yılı ne güzel ya kimse sormuyor karışmıyor diyordumŞimdi sorular yığınla.
Çoğumuz aynı şeyleri yaşıyoruz ama sonu güzel olacak inşallah iyi haberler paylaşıcaz
Keşke herkes kendi hayatına odaklansa.Sizin ilk yili sormamislar ne guzel. Benim ilk aydan basladi. Her ay hamilesin hamilesin . 9 ay oldu hamile kalamadim. Hergunde hamile kalsan deniliyor.
Keskeee. Inan bu kadar stresi bu yuzden yapiyorum bence. Her ay fal baktiriyorlar hic onaylamadigim şey. Bu ay hamilesin diye diye 9 ay gecti. Bende hep icimden gecirdim. Falla mujdelenen bebek istemiyorum diye. Ne bileyim ya belki bubdan olmuyor. Insan herseyi dusunuyor.Keşke herkes kendi hayatına odaklansa.
Stres en büyük etken zaten böyle yapmasalar belki bir anda olacak. Ama canını sıkma 9 ayı gözünde büyütme. Doktorum her ay %18 şansınız diyor.Keskeee. Inan bu kadar stresi bu yuzden yapiyorum bence. Her ay fal baktiriyorlar hic onaylamadigim şey. Bu ay hamilesin diye diye 9 ay gecti. Bende hep icimden gecirdim. Falla mujdelenen bebek istemiyorum diye. Ne bileyim ya belki bubdan olmuyor. Insan herseyi dusunuyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?