Gebeliğe Hazırlık Gebelik düşündükten kaç ay sonra hamile kaldınız

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
1 yıl oldu. Aşılama yaptık biz de. Bakalım haftaya salı belli olacak. Ben de rahim filmi sonrası polip olduğunu öğrendim. Geçen ay polibi aldırdık. Hayırlısı ya. Sizin daha çok erken
Güzel haberleri duyarız insallah mutlaka haber verin

Canını lütfen sıkmamaya çalış kötü biliyorum insan ister istemez üzülüp daralıyor benim de beş ay oldu her ay heyecanla bekleyip sonuç kırmızı kart olunca insan üzülüp daralıyor ama şunu düşün olduğunda bigün herşey çok güzel olacak Rabbim hayırlısını versin.

Soruya cevap vereyim, 11-12 ay sonra.

Neden olmadı özel değilse söyleyebilir misiniz? Aşılama falan denediniz mi umarım ennn yakın zamanda olur
Evlendiğim günden beri hiç korunmadım yalnız ilk 2 yıl evliliğe alışmam uzun sürdü yumurtlama vs hiç takip etmedim açıkçası 2. Sene sonrası bu işlere kalkıştık spermiogram hormon testleri rahim filmi bide ikimizde çalışıyoruz epeey zaman geçirdik sonuç olarak herhangi bir problem görülmesi geçen ay yumurta takibi için dr gittiğimde duphaston diye bir ilaç verdi söylemesine göre rahim duvarı kalınlığı var bunuda progesterona bağladı ve gebeliğe engel olablir dedi bakalım ilaca baslamamon 2. Ayına gireceğim üstüne düşecek çok vaktim olmuyor çalışmaktan ve biz o kdar yoruluyoruz ki çoğu zaman yumurtlama dönemi tek ilişki oluyor yorgjnlktan bayılıyoruz bu da etken bence

2 sene sonra tüp bebek ile hamile kalabildim. Doktora gidiyordum kalırsın bir şeyin yok diyordu, 6 ay daha olmayınca artık eşim bi de ben gideyim dedi ki allahtan gitmiş sperm sayısı düşüktü eşimin. Yani bu iş tek taraflı değil eşin de görünsün mutlaka

Teşekkür ederim bebeğinizle çok mutlu olun insallah. Eşim bu ay gidip görünecek doktora bakalım ne cıkacak

Merhaba canım seninle nerdeyse tıpatıp aynı hikayem tüm rakamlarıyla (yaş hariç bizim 29-33)
Dün doktor kontrolüm vardı ve doktorum 4 ay daha çok erken bende gebe kalmaya çalışıyorum hemen olmuyor dedi.
1 yılın sonunda olma ihtimali %98 ondan sonra eşe vs bakıyoruz dedi.
Onun söylediklerini aktardım canım. En çok ihtiyacımız olan şey rahatlık bu süreçte. Her ay beklentide olup da düşünmemeye çalışmak imkansız gibi bişey ama en azından olumlu ihtimalleri düşünelim.

Ne tatlısınn Aslında insanlar mi strese sokuyor bizi anlamiyorum ki ilk ay olsa da olur olmasa da olur kafasındayken aylar geçtikçe sorular baskı yaratmaya başladıkça kendimizi bir stresin içinde bulduk gerçekten belki rahat biraksak kendi akışı içerisinde olacak. Umarım da olur Bu ay saldık biz de hatta denemeyi de biraktik bir ay kafa dinlemeye karar verdik sonra akışına birakmaya karar verdik. Burdan birbirimize güzel haberleri verelim mutlaka

Strese sokan o kadar çok etken var ki. Evliliğin ilk yılı ne güzel ya kimse sormuyor karışmıyor diyordum Şimdi sorular yığınla.
Çoğumuz aynı şeyleri yaşıyoruz ama sonu güzel olacak inşallah iyi haberler paylaşıcaz

Sizin ilk yili sormamislar ne guzel. Benim ilk aydan basladi. Her ay hamilesin hamilesin . 9 ay oldu hamile kalamadim. Hergunde hamile kalsan deniliyor.

Keşke herkes kendi hayatına odaklansa.
Keskeee. Inan bu kadar stresi bu yuzden yapiyorum bence. Her ay fal baktiriyorlar hic onaylamadigim şey. Bu ay hamilesin diye diye 9 ay gecti. Bende hep icimden gecirdim. Falla mujdelenen bebek istemiyorum diye. Ne bileyim ya belki bubdan olmuyor. Insan herseyi dusunuyor.

Stres en büyük etken zaten böyle yapmasalar belki bir anda olacak. Ama canını sıkma 9 ayı gözünde büyütme. Doktorum her ay %18 şansınız diyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…