Gebeliğe Hazırlık Gebelik düşünen anne adayları aşı oldunuz mu ?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba ,

Gebelik düşünen anne adayları aşı oldunuz mu Veya olacak mısınız ?
Olduysanız hangi aşıyı oldunuz ?
Aşı olup olmama konusunda ne düşünüyorsunuz ?
Merhaba, adetime 2 gün kaldı gebelik şüphem var gecikinceye kadar test yapmayı düşünmüyorum. Aşıya gelince eğer adet olursam hemen yaptıracağım aşımı. Aşı olmam asla yaptırmam katiyen diyenlere anlam veremiyorum. Bilimden daha ileri düzeyde araştırmaları mu var, ne konuda bilgileri var da bu şekilde kati surette olmaz diyorlar anlamıyorum. Her aşının yan etkisi vardır ve aşının onayı ya da ruhsatı hemen çıkan bir şey değil. Aşının hastaneye yatış oranını düşürdüğü bir gerçek gebeler doktorlarına danışarak 3 aydan sonraki süreçlerde olabiliyorlar. Yakalanıp gebe kalmak çok daha kötü. Gebeliği olmayanlar hiç düşünmeden yaptırmalılar diye düşünüyorum.

Ben cmt regl olucam pazar aşı yaptırcam ve sonrasında korunmayacağım 5 aydır deniyoruz hala olmadı. Varyantlar beni korkutuyor hamile kalırsam öyle hastaneye git gel yapmak istemiyorum

Bana doktorum aşıdan sonra mutlaka en az 2 ay koruma veriyoruz dedi bu nedenle ertelemistim ama bununla alakalı bilgisi olan var mı

Aşının da yumurtalılara zarar verebileceği yönünde söylentiler var
Bende baya araştırdım böyle bir şey duymadım aşı olup hamile olan onlarca kadın var tüm kadın doğum uzmanları aşıyı öneriyor. Ben söylentilere değil bilime uzmanlara inanıyorum

Bende baya araştırdım böyle bir şey duymadım aşı olup hamile olan onlarca kadın var tüm kadın doğum uzmanları aşıyı öneriyor. Ben söylentilere değil bilime uzmanlara inanıyorum
ARkadasım Almanya’da yaşıyor hemşire o da gebelik düşünüyor.
Bizzat orada doktoru gebelik öncesi ve Doğuma kadar olma demiş
Bilimde tek bir şey demiyor sorunda orada zaten öyle diyen doktor da var böyle diyen doktor da var

Ben hamileyim, olmadım ama hamile kalmadan önce sıram gelseydi olacaktım. Şuan olamıyorum, endişeleniyorum çünkü hamileler üzerinde yeterli araştırma yok. Covidden de korkuyorum.
Bence hamile kalmadan olun.
Bende hamileyim. Sonuçları konusunda yeterli bilgi yok bu yüzden olmadım. Zaten doktorum olup olmamak sana kalmış biz ol ya da olma diyemeyiz dedi.

2. Aşımı oldum. Kısmetse eylülde tedavi düşünüyoruz.

Merhaba ,

Ben gebelik düşünüyordum oldum aşımı(biontech) aşımı olduktan 2 hafta sonra hamile olduğumu öğrendim şuan çok şükür bir sorun yok olmazda inşallah

Merhaba ,

Merhaba ben 2 aydır anne olma çabası içindeyim . Bat 6 Ağustostu. 3 Ağustos ta sinovac oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…