Merhaba, adetime 2 gün kaldı gebelik şüphem var gecikinceye kadar test yapmayı düşünmüyorum. Aşıya gelince eğer adet olursam hemen yaptıracağım aşımı. Aşı olmam asla yaptırmam katiyen diyenlere anlam veremiyorum. Bilimden daha ileri düzeyde araştırmaları mu var, ne konuda bilgileri var da bu şekilde kati surette olmaz diyorlar anlamıyorum. Her aşının yan etkisi vardır ve aşının onayı ya da ruhsatı hemen çıkan bir şey değil. Aşının hastaneye yatış oranını düşürdüğü bir gerçek gebeler doktorlarına danışarak 3 aydan sonraki süreçlerde olabiliyorlar. Yakalanıp gebe kalmak çok daha kötü. Gebeliği olmayanlar hiç düşünmeden yaptırmalılar diye düşünüyorum.Merhaba ,
Gebelik düşünen anne adayları aşı oldunuz mu Veya olacak mısınız ?
Olduysanız hangi aşıyı oldunuz ?
Aşı olup olmama konusunda ne düşünüyorsunuz ?
Kayseride canımNerede yaptıracaksın Canım
Hayırlı olsun canımKayseride canım
Aşının da yumurtalılara zarar verebileceği yönünde söylentiler varBen cmt regl olucam pazar aşı yaptırcam ve sonrasında korunmayacağım 5 aydır deniyoruz hala olmadı. Varyantlar beni korkutuyor hamile kalırsam öyle hastaneye git gel yapmak istemiyorum
Bende baya araştırdım böyle bir şey duymadım aşı olup hamile olan onlarca kadın var tüm kadın doğum uzmanları aşıyı öneriyor. Ben söylentilere değil bilime uzmanlara inanıyorumAşının da yumurtalılara zarar verebileceği yönünde söylentiler var
ARkadasım Almanya’da yaşıyor hemşire o da gebelik düşünüyor.Bende baya araştırdım böyle bir şey duymadım aşı olup hamile olan onlarca kadın var tüm kadın doğum uzmanları aşıyı öneriyor. Ben söylentilere değil bilime uzmanlara inanıyorum
Bende hamileyim. Sonuçları konusunda yeterli bilgi yok bu yüzden olmadım. Zaten doktorum olup olmamak sana kalmış biz ol ya da olma diyemeyiz dedi.Ben hamileyim, olmadım ama hamile kalmadan önce sıram gelseydi olacaktım. Şuan olamıyorum, endişeleniyorum çünkü hamileler üzerinde yeterli araştırma yok. Covidden de korkuyorum.
Bence hamile kalmadan olun.
Evet kısmetse inşallah.Tüp bebek tedavisi mi
Ben gebelik düşünüyordum oldum aşımı(biontech) aşımı olduktan 2 hafta sonra hamile olduğumu öğrendim şuan çok şükür bir sorun yok olmazda inşallahMerhaba ,
Nerede yaptıracaksınız acaba ?Evet kısmetse inşallah.
İnşallah sağlıkla gelirBen gebelik düşünüyordum oldum aşımı(biontech) aşımı olduktan 2 hafta sonra hamile olduğumu öğrendim şuan çok şükür bir sorun yok olmazda inşallah
Antalya akdeniz şifa hastanesinde yapıcaz inşallahNerede yaptıracaksınız acaba ?
Son olarak onu da sorayım
Merhaba ben 2 aydır anne olma çabası içindeyim . Bat 6 Ağustostu. 3 Ağustos ta sinovac oldumMerhaba ,
Onun koruyuculuğu diğer aşıya göre daha düşük deniyorMerhaba ben 2 aydır anne olma çabası içindeyim . Bat 6 Ağustostu. 3 Ağustos ta sinovac oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?