Doktorum yan etkisi olmadığı için önerdi ben zaten iki kez korona geçirdiğim için vücudum dirençli :) ben lafta aşı olmuş olmak için oldum iş yerinde zorunlu hale geldi çünküOnun koruyuculuğu diğer aşıya göre daha düşük deniyor
Olmazsın canım niye olasın kiBen de kaç aydır bebek düşündüğümüz için olmuyordum ama randevu aldık artık aşı olmaya karar verenlerdenim inşallah pişman olmayız
Merhaba aşı olup hamile olduğunu sonradan öğrenen çok insan var. Ben saçma buluyorum bekleme işini bi etkisi olacaksa bundan 4 ay sonra da olur şimdi de olur . Yani eğer bebeğimize Allah sağlık nasip ettikten sonra ben böyle şeylere kulak asmıyorum kesin bir sonuç olmadığı için herkes birşey söylüyor zaten her doktor farklı konuşuyor öneren var önermeyen de var ertelemekte bana göre gereksiz geliyorSuan hamileyim tetenoz asisini bile olsammi diye cok dusundum korona virus asisi da buyuk konusmim asla olmam gebelik uzerinde nasil etkileri var bilinmeyen bi asiyi olmak bence riskli gebelik oncesi de olunursa bence ertelenmeli
Kesin bir fikir birliği olmadığı için herkes tedirgin oluyor işteMerhaba aşı olup hamile olduğunu sonradan öğrenen çok insan var. Ben saçma buluyorum bekleme işini bi etkisi olacaksa bundan 4 ay sonra da olur şimdi de olur . Yani eğer bebeğimize Allah sağlık nasip ettikten sonra ben böyle şeylere kulak asmıyorum kesin bir sonuç olmadığı için herkes birşey söylüyor zaten her doktor farklı konuşuyor öneren var önermeyen de var ertelemekte bana göre gereksiz geliyor
Şöyle düşünelim her aşı bir hastalıktan sonra ortaya çıkıyor hamileyken olunan aşılar bile var ben bi yan etkisi olacağını sanmıyorum ama biontech için birşey diyememKesin bir fikir birliği olmadığı için herkes tedirgin oluyor işte
Bir dr çıkıp “ hiç bir yan etkisi olmaz gönül rahatlığıyla aşı olabilirsiniz “ demiyor.
Ya da tam tersini de söylemiyorlar.
Muallakta kalınca insanlar da kendi kendilerine öyle mi olur böyle mi olur diye kararsız kalıyor ben gibi
Simdi bazi ilaclari kullaninca da 6 ay gebelik dusunmeyin deniyor ya vucuttan atip sonra kalinmasi gerektigi oneriliyor ertelenme sebebi de o yuzden.tabiki bebege bise olacak diye bise yok ama önlem amacliMerhaba aşı olup hamile olduğunu sonradan öğrenen çok insan var. Ben saçma buluyorum bekleme işini bi etkisi olacaksa bundan 4 ay sonra da olur şimdi de olur . Yani eğer bebeğimize Allah sağlık nasip ettikten sonra ben böyle şeylere kulak asmıyorum kesin bir sonuç olmadığı için herkes birşey söylüyor zaten her doktor farklı konuşuyor öneren var önermeyen de var ertelemekte bana göre gereksiz geliyor
Aynen önceden 3 ay deniyordu ama şu an bir aya düştü sebebi de aşı olduktan sonra hamile olduğunu öğrenen anne adayları bebekleri gayet sağlıklı forum da çok var öyle sonradan öğrenenSimdi bazi ilaclari kullaninca da 6 ay gebelik dusunmeyin deniyor ya vucuttan atip sonra kalinmasi gerektigi oneriliyor ertelenme sebebi de o yuzden.tabiki bebege bise olacak diye bise yok ama önlem amacli
Bende erteleyip duruyordum bu gebelik denemesinde 6 ayımız daha ne zaman hamile kalacağım belli değil. Varyantlar çıkıp duruyor diye pazartesiye randevu aldım. Artık korunmadan aşıyla devam edicek zaten hemen hamilelik olacak diye bir şey yok. En azından hastalık kapmam. Bence pişman olmayız :)Ben de kaç aydır bebek düşündüğümüz için olmuyordum ama randevu aldık artık aşı olmaya karar verenlerdenim inşallah pişman olmayız
Sinovac olmanızı tavsiye ederim . Benim doktorum gebelik düşünenlere emziren annelere sinovac öneriyor yan etkisi yok adeti etkilemiyor çoğu adetim gecikti vs düzenim bozuldu diyor çoğu da biontech olmuş olanlar şikayetleri olanlar . Siz bu konuda ne düşünüyorsunuz:) bu arada ben 3 ağustosta ilk doz aşımı oldumBende erteleyip duruyordum bu gebelik denemesinde 6 ayımız daha ne zaman hamile kalacağım belli değil. Varyantlar çıkıp duruyor diye pazartesiye randevu aldım. Artık korunmadan aşıyla devam edicek zaten hemen hamilelik olacak diye bir şey yok. En azından hastalık kapmam. Bence pişman olmayız :)
Aşı olmamanız daha zor problemlere yol açabilir Allah korusun gebeyken yakalanmanız daha zor geçmesine sebeb olurBende gebelik düşünüyorum aşı olmadım o yüzden
Daha önce geçirdim covid. Gebeyken daha çok dikkat ederim . Aşıyı sağlıklı bulmuyorum cnmAşı olmamanız daha zor problemlere yol açabilir Allah korusun gebeyken yakalanmanız daha zor geçmesine sebeb olur
Bende aşıyı sağlıklı bulamayanları anlamıyorum sizi korumak için yapılan birşey değil o zaten vücudun bağışıklığını güçlendirmek için yapılıyor . Pek tabiki kendi kararınız bence bu konuda bi doktorla görüşünDaha önce geçirdim covid. Gebeyken daha çok dikkat ederim . Aşıyı sağlıklı bulmuyorum cnm
Ben biontech olacağım. Sinovac koruyuculuğu fazla değil onu yaptırsam bile 3 doz yine biontech olmam gerekir. Çevremde sıkıntı yaşayan kimse olmadı. Ben randevu almıştım aşı olmadığı için iptal oldu anca yarına bulabildim. İnşallah yarın yaptıracağım salı günü de yumurtlama günüm yine de değerlendircem. Burda aşı olup iki hafta sonra hamile olduğunu öğrenen çok kadın var. Çoğu doktorda korunmaya gerek yok diyor o yüzden akışına bırakıcam. Bebek olursa olur olmazsa olmaz önceliğim covid olmamak :)Sinovac olmanızı tavsiye ederim . Benim doktorum gebelik düşünenlere emziren annelere sinovac öneriyor yan etkisi yok adeti etkilemiyor çoğu adetim gecikti vs düzenim bozuldu diyor çoğu da biontech olmuş olanlar şikayetleri olanlar . Siz bu konuda ne düşünüyorsunuz:) bu arada ben 3 ağustosta ilk doz aşımı oldum
İlk doz olmuştum eşimde 2 dozuda olmuştuİnşallah sağlıkla gelir
2 doz mu oldunuz ve eşinizde olmuş muydu ?
Bende aşıyı savunanlari anlamıyorum inanki. Daha kaç ay geçti üstünden . Nasıl güveniyorsunuz ? Sağlık bakanlığı kendisi bile söyledi 3 yıl içinde ne gibi sonuçlar olacağı belli değil dedi. Tabiki herkesin kendi seçimi birşey diyememBende aşıyı sağlıklı bulamayanları anlamıyorum sizi korumak için yapılan birşey değil o zaten vücudun bağışıklığını güçlendirmek için yapılıyor . Pek tabiki kendi kararınız bence bu konuda bi doktorla görüşün
İnşallah canım. Aşıdann sonra da haberdar olalım gebe kalırız belkiBende erteleyip duruyordum bu gebelik denemesinde 6 ayımız daha ne zaman hamile kalacağım belli değil. Varyantlar çıkıp duruyor diye pazartesiye randevu aldım. Artık korunmadan aşıyla devam edicek zaten hemen hamilelik olacak diye bir şey yok. En azından hastalık kapmam. Bence pişman olmayız :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?