İnşallah olur canım :)İnşallah canım. Aşıdann sonra da haberdar olalım gebe kalırız belki
Acil onaylı bir aşıya neden güvenelim ? Güvenmemiz için yeteri kadar ikna edildik mi ? Hayır. Gebe iken parol içerken bile düşünüyoruz, bilmediğimiz, etmediğimiz yeterli güven verilmemişken ben de ısrarla bu kadar savunanları anlamıyorum. Aşı çıkalı ne kadar oldu ? Aşının onay alması için 5 yıl onaylanması, denenmesi gerek. Peki aşı ne kadar zamandır var ? Hiç bir şekilde yan etkisi yok denilebiliyor mu ? Bir de kısıtlama getiriyorlar. Benim vücuduma benim rıza olmadan hiç bir şey enjekte edemezler fakat sağolsunlar bu gidişle istemeye istemeye vurulacaz gibi duruyor çünkü zorunlu hale getirecekler.Bende aşıyı sağlıklı bulamayanları anlamıyorum sizi korumak için yapılan birşey değil o zaten vücudun bağışıklığını güçlendirmek için yapılıyor . Pek tabiki kendi kararınız bence bu konuda bi doktorla görüşün
Ben iki kere covid geçirdiğim için biontech olmak istemedim yan etkisi fazla olduğu için bunu bilinçli olarak istedim pişmanda değilim açıkçası :) aşı olduktan bu yana hiç birşey olmadı çok şükür :)Ben biontech olacağım. Sinovac koruyuculuğu fazla değil onu yaptırsam bile 3 doz yine biontech olmam gerekir. Çevremde sıkıntı yaşayan kimse olmadı. Ben randevu almıştım aşı olmadığı için iptal oldu anca yarına bulabildim. İnşallah yarın yaptıracağım salı günü de yumurtlama günüm yine de değerlendircem. Burda aşı olup iki hafta sonra hamile olduğunu öğrenen çok kadın var. Çoğu doktorda korunmaya gerek yok diyor o yüzden akışına bırakıcam. Bebek olursa olur olmazsa olmaz önceliğim covid olmamak :)
Sağlık bakanlığı bunu söylüyor olabilir ama sonuç olarak şöyle bir gerçek var kısa süre sonra kimse aşısız dışarı çıkamayacak malesef . Sizi bilmiyorum ama ben çalışan bir bayanım çalıştığım yer de aşı zorunluluğu var.Bende aşıyı savunanlari anlamıyorum inanki. Daha kaç ay geçti üstünden . Nasıl güveniyorsunuz ? Sağlık bakanlığı kendisi bile söyledi 3 yıl içinde ne gibi sonuçlar olacağı belli değil dedi. Tabiki herkesin kendi seçimi birşey diyemem
Bu bahsettiğin şeyi herkes biliyor senin durumunu bilemiyorum ben çalışıyorum çalıştığım yerde de zorunlu :) Biontech için çok iyi şeyler duymuyorum ama sinovac olup yan etki gördüm diyen görmediğim için doktorum da onu tavsiye etti. Güvenmiyorsan Özgür iradenle olmazsın kuzucum. Kimseyi zorla vurdukları yok. Üç beş gün sonra verilen kurallara uyarsın . Çünkü sağlık bakanlığı ne kadar zorunlu değil dese de zorunlu hale gelecek .Acil onaylı bir aşıya neden güvenelim ? Güvenmemiz için yeteri kadar ikna edildik mi ? Hayır. Gebe iken parol içerken bile düşünüyoruz, bilmediğimiz, etmediğimiz yeterli güven verilmemişken ben de ısrarla bu kadar savunanları anlamıyorum. Aşı çıkalı ne kadar oldu ? Aşının onay alması için 5 yıl onaylanması, denenmesi gerek. Peki aşı ne kadar zamandır var ? Hiç bir şekilde yan etkisi yok denilebiliyor mu ? Bir de kısıtlama getiriyorlar. Benim vücuduma benim rıza olmadan hiç bir şey enjekte edemezler fakat sağolsunlar bu gidişle istemeye istemeye vurulacaz gibi duruyor çünkü zorunlu hale getirecekler.
Aynen kesinlikle . Ben iki kez covid geçirdiğim için sinovac tercih ettim biontech zorlu geçecek korkusundan :) sinovac çok rahattıMerhaba, ben oldum. Doktorum mutlaka asi olunmasi gerektiğini söyledi çünkü 6. Aydan önce asi yaptirmiyormus gebelere. Biontech oldum, onu önerdi koruyuculuk açısından.
Sağlık bakanlığı bunu söylüyor olabilir ama sonuç olarak şöyle bir gerçek var kısa süre sonra kimse aşısız dışarı çıkamayacak malesef . Sizi bilmiyorum ama ben çalışan bir bayanım çalıştığım yer de aşı zorunluluğu var.
Ve ayrıca aşı korumak için değil vücuda bağışıklık kazandırmak amacıyla yapılıyorAcil onaylı bir aşıya neden güvenelim ? Güvenmemiz için yeteri kadar ikna edildik mi ? Hayır. Gebe iken parol içerken bile düşünüyoruz, bilmediğimiz, etmediğimiz yeterli güven verilmemişken ben de ısrarla bu kadar savunanları anlamıyorum. Aşı çıkalı ne kadar oldu ? Aşının onay alması için 5 yıl onaylanması, denenmesi gerek. Peki aşı ne kadar zamandır var ? Hiç bir şekilde yan etkisi yok denilebiliyor mu ? Bir de kısıtlama getiriyorlar. Benim vücuduma benim rıza olmadan hiç bir şey enjekte edemezler fakat sağolsunlar bu gidişle istemeye istemeye vurulacaz gibi duruyor çünkü zorunlu hale getirecekler.
Bende biliyorum bağışıklık kazandırmak için yapacağını. Kimseyi zorla vurdukları yok demişsin ama son cümlende de zorunlu hale gelecek demişsin :) Bende biliyorum bunların hepsini ama zorunlu hale gelecek olmasına kızıyorum. Ben çalışmıyorum, öyle çok fazla gezen bir insan da değilim, markete bile çoğu zaman eşim gidiyor yani korona olma ihtimalim çok düşük. Hastanelere, devlet dairelerine vs girmek yasaklanırsa mecbur yaptıracağım çünkü gebeyim ve hastaneye gitmek zorundayım.Ve ayrıca aşı korumak için değil vücuda bağışıklık kazandırmak amacıyla yapılıyor
Hayırlı olsunBende biliyorum bağışıklık kazandırmak için yapacağını. Kimseyi zorla vurdukları yok demişsin ama son cümlende de zorunlu hale gelecek demişsin :) Bende biliyorum bunların hepsini ama zorunlu hale gelecek olmasına kızıyorum. Ben çalışmıyorum, öyle çok fazla gezen bir insan da değilim, markete bile çoğu zaman eşim gidiyor yani korona olma ihtimalim çok düşük. Hastanelere, devlet dairelerine vs girmek yasaklanırsa mecbur yaptıracağım çünkü gebeyim ve hastaneye gitmek zorundayım.
Sağol canım benimHayırlı olsuneğer hamileysen senin için zorunlu değil kuzucum bizim iş yerinde de var hamile olan çoğu vurulmadı yani sana zorunlu tutulamaz da zaten . Çalışmıyorsan eşin de market işini pazar işini hallederse bir problem arz etmez bence
Sizin 2 çocuğunuz vardı hatırladığım kadarıylaMerhaba arkadaşlar. Ben de gebelik düşünüyorum onun için üç aydır doktor kontrolündeyim. Bana sıra gelince doktorumla görüştüm bu konuda ama yan etkileri tam olarak belli olmadığından aşı istiyorsanız gebeliği 3 ay erteleyin dedi. Ama bizim malum yaş 30u geçince gebelik şansım çok az benim. Onun için de artık ertelemek istemediğimizi söyledik. Aşıyı gebelik oluşup 3 ayını geçince yaptırabilirsin dedi. Eşim oldu ama aşısını ikinci dozu olacak. Onun için sıkıntı yokmuş. Gebeliğin ilk 3 ayı her kadın için riskli olabilir dedi. Bunun için sadece kovid aşısını değil en basit bi ağrı kesiciyi bile kaç kere düşünerek kullanmak gerekir dedi.
Darısı başımaSağol canım benimHallediyor sağolsun ben çok fazla dışarı çıkmıyorum
Evet öyle canım. Şükür onlar doğal yolla olmuştuSizin 2 çocuğunuz vardı hatırladığım kadarıyla
Onlar doğal yoldan mı oldu. ?
Demek annelik o kadar güzel ki 3.yü istiyorsunuzEvet öyle canım. Şükür onlar doğal yolla olmuştu
Kayıplarinızın sebebi pıhtilaşmamıYan etkileri tam manasıyla ortaya çıkmamış ne idüğü belirsiz bir aşı.. çevremde aşıdan olumsuz etkilenen çok insan var.. aşıdan sonra defalarca bayılanlar kalpte ritim bozukluğu çıkanlar bir türlü kendine gelemeyenler... pko içinde kilo verince hamile kalıyorum canım spora başlayıp kilo vermeye başlayınca birde kafama takmayıp kendi haline bırakınca gene kalıyorum bu beşinci gebeliğimmaalesef üç kaybım var ama
Aynen öyle canım benim. Ama şöyle bir durum var. Bu benim ikinci evliliğim. Oğullarım babalarında ve görüşmek istemiyorlar benimle. Evlilik yapmamı istemiyorlardı ama herşey nasip işte. Ben yine de onların ardını bırakmıyorum tabiki.Demek annelik o kadar güzel ki 3.yü istiyorsunuz
İnşallah doğal yoldan en tez zamanda olur
AAa öyle miAynen öyle canım benim. Ama şöyle bir durum var. Bu benim ikinci evliliğim. Oğullarım babalarında ve görüşmek istemiyorlar benimle. Evlilik yapmamı istemiyorlardı ama herşey nasip işte. Ben yine de onların ardını bırakmıyorum tabiki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?