Gebeliğe Hazırlık Gebelik düşünen anne adayları aşı oldunuz mu ?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
AAa öyle mi
Üzüldüm gerçekten
Kaç yaşında çocuklar ?
Belki babaları diyordur görüşmeyin diye
Büyük oğlum 14e girdi, küçük oğlum da 12ye girecek bu ay 26sinda inşallah. Kesinlikle öyle tabi dolduruyor çocukları. Beni bıraktı sizi bıraktı başkasını seçti dediyse tamam zaten çocuklar onun dediğini dinliyor öyle olunca

DAha çok küçüklerimiş
Bi de ergenlik zamanları
Yeni bebek olursa bu sefer iyice kıskanıp daha çok tepki gösterebilirler
Siz gerçekten istiyor musunuz bir bebek daha yoksa daha çok eşinizi mi baba yapmak istiyorsunuz

hamile değilim ama bence aşı olunması gerekiyor allah korusun haberlerde görüyoruz anne pozitif doğan çocuğuda pozitif olarak doğuyormuş.

Bende istiyorum tabiki ikimizin bi çocuğu olmasını. Tabi o baba olmayı gerçekten hakeden bir eş. Çocuğumuz olmadan çok üzerime titreyen bir adam Çocuğumuz olunca nasıl mutlu olacak kimbilir?? Tabiki ikimizin mutluluğu daha da artacak. Çocuklarımla bir arada olup onlarla bu mutluluğu paylaşabilmiş olmayı çok isterim. Ama dediğiniz gibi bebek olması onları daha çok etkileyecek bunun farkındayım. Onların boşanma aşamasında babalarına tepkileri çoktu ama boşanıp mahkeme ikisini de ayırmayın deyince babada kalmaları onun sözünü dinlemek mecburiyetinde bıraktı Çocuklarımı

Merhaba ,

Gebelik düşünen anne adayları aşı oldunuz mu Veya olacak mısınız ?
Olduysanız hangi aşıyı oldunuz ?
Aşı olup olmama konusunda ne düşünüyorsunuz ?
Ben birinci doz aşımı oldum ikinci doz aşı günü adet günümden beş gün önce olsam mı yoksa adetimi bekleyeyim ondan sonra mi yapayım bilemedim bu konuda ben de tereddütteyim ne yapim kızlar gebelik düşünüyorum bu ay nasip olursa diye düşünüyorum

Kötü olmuş
Keşke sizde kalsalardı baba da bunu fırsat bilince doldurmaya başlamış
Netse artık bundan sonrası güzel olur inşallah
Çocuklarda büyüyünce daha doğru bakarlar olaya sizi anlarlar

Kötü olmuş
Keşke sizde kalsalardı baba da bunu fırsat bilince doldurmaya başlamış
Netse artık bundan sonrası güzel olur inşallah
Çocuklarda büyüyünce daha doğru bakarlar olaya sizi anlarlar
Benim bi sigortalı işim olmayınca bir de büyük oğlum babada kalmayı isteyince mecburen böyle oldu maalesef. Tabi babaları da bunu fırsat bildi haliyle. İnşallah canım dediğin gibi bundan sonra herşey güzel olsun artık ya. İnan ki evleneli bir sene oldu ve o zamandan bu zamana kadar iki kere konuştuk sadece sonrasında görmek konuşmak istemiyoruz diye dedeleriyle haber gönderdiler. İnşallah çok geçmeden anlarlar beni

Niye bu kadar katılar ki
Sonuçta ayrıldınız siz onların babasından yanı yeni evlilik yapmanız doğal çocukların böyle tepki vermesi çok acı
Bence siz çocuklarınızın yanına gidin ve kendiniz konuşun onları çok sevdiğinizi bırakmadığını vs
Çünkü böyle olunca ne duyarsa ona inanacaklar
İnşallah düzelir hersey

Evet öyle tabiki yani ben onlarında babalarıyla evliyken bir yanlış yapmadım. Bu eşimle kendi halam ve eşimin teyzesi birbirlerini tanıdıkları için bize aracı oldular. Yani demem o ki babalarını aldatmış bir insan değilim. Lütfen dediklerimi yanlış anlamayın. Bu kadar katı olmalarını anlamıyorum onun için. Gittim kaç kere görüşmediler. Tlf açtım kendileri konuşmak istemediler. Bilmiyorum artık ne yapacağımı çok hasretim onlara bir bilseniz. Yüreğim paramparça. Yeni bir evlat sahibi olmak belki bu üzüntüyle de nasip olmayacak.

Yeni evlat demek yepyeni sorunlar demek şu durumda belki de çocuklarınızla aranız daha çok bozulacağım için şimdilik nasip etmiyordur Allah

Tahmin edebiliyorum ama hassas dönemde çocuklar bir de üstüne babasının dolduruşu yani en çok anneye ihtiyaç duyduğu dönemde böyle şeyler yaşayınca sağlıklı düşünemiyorlar belli ki

Keşke babayı ikna etme şansınız olsaydı böyle yapma bak en çok çocuklara zarar veriyorsun gibi

Tabiki yeni evlat olması nasip Rabbim neden daha nasip etmiyor bilemeyiz. Çocuklar hassas döneminde olduğu için mahkeme sürerken, bitince sürekli konuştuk. İkna ettiğimi düşünüyordum. Gayet sakin anlayışlı görünüyordu ama değilmiş. Çocuklarımla arama neler soktu işte. Neyse hayırlısı. İçim yüreğim paramparça oldu sayesinde. Rabbim biliyor yüreğimin yangınını.

İnşallah herşey düzelir sonunda mutlu olurdunuz

Bende martta bebiş düşünmeye başlamıştım. Baktım olacak gibi değil haziranda aşımı oldum bioentek. 2 dozuda oldum. Aşı nedeniyle hemen bebiş düşünmek istemedim Eylül 6 Bat. Ondan sonra denemelerde tekrar başlamayı düşünüyorum. Rabbim sağlıklı evlat versin. Hamileyken korono geçirip vefat edenler var maalesef varyantlar hamileleri daha çok etkiliyor. Önceden olup gebelik düşünmek bana daha mantıklı geldi. Hamileyken 3. Ayını doldurup aşısını olan yakınlarım da var çok şükür bir sorun yaşamadılar. Aşının zararı ile koronaya aşısız yakalanmanın zararını iyi değerlendirmek lazım. Şu an hastanelerde yoğun bakımda yatanların hepsinin aşısız olduğu bas bas bağırıyor inşallah hiç kimse verdiği karardan pişman olmaz. Geç olsun.. Sağlıklı olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…