Adetliyken başlayabilirsin yumurta olgunlaşırken kalite artmış olurKızlar merhaba bu ay hsg çekilmiştim ve yine olmadı gebelik. Pco görünümü var diyor doktorlar bu yüzden şu malum pahalı markadan aldım bugün. Şuan reglimin 3.günü sizce ne zaman başlamam gerek buna. Kimisi diyor adetken kimisi diyor adet bitince. Vallahi yoruldum artık yardımcı olur musunuz
Teşekkür ederim siz kullandınız mı hiçAdetliyken başlayabilirsin yumurta olgunlaşırken kalite artmış olur
İnofolic combi kullanmıştım ama pkos yoktu bendeTeşekkür ederim siz kullandınız mı hiç
Yani bana doktor 3 ay kullan dedi. Proceive f kullanıyorum, baslanilan zaman cok onemli degil ama yumurtlama öncesi olması lazim ki yumurta gelissin demisti. Etkisi iki uc ayda cikar dedi. Ben ucuncu kutunun yarisina geldim, henuz gebelik olusmadi. Yaninda omega 3 ve d vitamini de aliyorum, d vitamini kadin icin cok onemli hep eksik cikiyo bende, doktorun yazarsa damla o da destek olurKızlar merhaba bu ay hsg çekilmiştim ve yine olmadı gebelik. Pco görünümü var diyor doktorlar bu yüzden şu malum pahalı markadan aldım bugün. Şuan reglimin 3.günü sizce ne zaman başlamam gerek buna. Kimisi diyor adetken kimisi diyor adet bitince. Vallahi yoruldum artık yardımcı olur musunuz
İşe yaradı mıİnofolic combi kullanmıştım ama pkos yoktu bende
Onları ya yazdı kullanıyorum bıktım artık niye olmuyor yaYani bana doktor 3 ay kullan dedi. Proceive f kullanıyorum, baslanilan zaman cok onemli degil ama yumurtlama öncesi olması lazim ki yumurta gelissin demisti. Etkisi iki uc ayda cikar dedi. Ben ucuncu kutunun yarisina geldim, henuz gebelik olusmadi. Yaninda omega 3 ve d vitamini de aliyorum, d vitamini kadin icin cok onemli hep eksik cikiyo bende, doktorun yazarsa damla o da destek olur
İşe yaradı mı
Benim bu aldığımda da öyle. O yüzden gidip bunu tercih ettim inşallah bende de etkili olur. 3 ay sonunda mı oldu sizinBen üç ay kadar prowomen kullanmıştım sadece inositol değil epeyce vitamin vardı içinde bir ay sonrasında gebe kaldım etkisi olmuştur herhalde
Onları ya yazdı kullanıyorum bıktım artık niye olmuyor ya
Ben hamile kalmak için kullanmadım şöyleki zaten beş kere gebe kaldım kayıplarım oldu vitaminlerim aşırı düşüktü toparlanmak için kullandımBenim bu aldığımda da öyle. O yüzden gidip bunu tercih ettim inşallah bende de etkili olur. 3 ay sonunda mı oldu sizin
Çok üzülüyorum gerçekten. Tüm tanıdıklarım gebe kaldı doğurdu gözüm doluyor olmadıkçaAllah'ın nasip ettiği zamani sabirla beklememiz lazimbende klomen kullandim gecen ay olmadi. Bu ay kanimda crp yuksek cikti antibiyotik aliyorum o yuzden ara verdim klomene. Bu ay ilaçsız denicez. Hayirli bir zamanda gelecek bebegim inanıyorum sende inan
Anladım sizin durumunuz daha farklı bizdenBen hamile kalmak için kullanmadım şöyleki zaten beş kere gebe kaldım kayıplarım oldu vitaminlerim aşırı düşüktü toparlanmak için kullandım
Evet çok şükür oğlum kucağımda şimdi Allah sizlerede nasip etsin. Bence hemen başlayın kullanmayaAnladım sizin durumunuz daha farklı bizden
Çok iyi anlıyorum seni, bende gordukce üzülüyorum. Hic bebek istemeyenler kaza oldu istemiyorduk falan diyorlar cevremde o kadar bebek ve hamile var ki. Ama bu da bir sınav iste bize. Ne kadar sabredersek o kadar güzel olacakÇok üzülüyorum gerçekten. Tüm tanıdıklarım gebe kaldı doğurdu gözüm doluyor olmadıkça
Ben bu ay adet olmadan önce başladım. Polysitol kullanıyorum. Yumurtlama takibi de yaptım. 2 gün yumurtlama ve çatlama gördüm. Ben ilk aydan bile faydası olduğunu düşünüyorum. Şimdi bekliyorum bakalım nasipKızlar merhaba bu ay hsg çekilmiştim ve yine olmadı gebelik. Pco görünümü var diyor doktorlar bu yüzden şu malum pahalı markadan aldım bugün. Şuan reglimin 3.günü sizce ne zaman başlamam gerek buna. Kimisi diyor adetken kimisi diyor adet bitince. Vallahi yoruldum artık yardımcı olur musunuz
Aç tok farkediyor mu acabaEvet çok şükür oğlum kucağımda şimdi Allah sizlerede nasip etsin. Bence hemen başlayın kullanmaya
Korunarak hamile kalanı da gördüm ben. İsyan etmek istemiyorum rabbim ne bilirse hayırlı bilir ama çok üzülüyorumÇok iyi anlıyorum seni, bende gordukce üzülüyorum. Hic bebek istemeyenler kaza oldu istemiyorduk falan diyorlar cevremde o kadar bebek ve hamile var ki. Ama bu da bir sınav iste bize. Ne kadar sabredersek o kadar güzel olacak
Farketmiyor yani ben dikkat etmemiştim genelde yemekten bi kaç saat sonra içiyordum toz bir vitamindi portakallı tang gibi tadı vardı aç karna gitmezdi pekAç tok farkediyor mu acaba
Bu arada Allah bağışlasın inşallah
Yumurta takibini nasıl yaptınız ovülasyonla mıBen bu ay adet olmadan önce başladım. Polysitol kullanıyorum. Yumurtlama takibi de yaptım. 2 gün yumurtlama ve çatlama gördüm. Ben ilk aydan bile faydası olduğunu düşünüyorum. Şimdi bekliyorum bakalım nasip
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?