Gebelik için inositol

Farketmiyor yani ben dikkat etmemiştim genelde yemekten bi kaç saat sonra içiyordum toz bir vitamindi portakallı tang gibi tadı vardı aç karna gitmezdi pek
Ay bende içeyim hemen o halde inşallah olur ne olur dua edin. Bu ay olmazsa birkaç ay zor olacak taşınma işimiz var eşimle birkaç ay ayrı kalacağız çünkü

Korunarak hamile kalanı da gördüm ben. İsyan etmek istemiyorum rabbim ne bilirse hayırlı bilir ama çok üzülüyorum
Kaç senedir veya kaç aydır olmuyor acaba ovulasyon testi denedinmi ben hep ovulasyon testiyle gebe kaldım trendyoldan alıyordum pembe innovatia çubuklardan

Kaç senedir veya kaç aydır olmuyor acaba ovulasyon testi denedinmi ben hep ovulasyon testiyle gebe kaldım trendyoldan alıyordum pembe innovatia çubuklardan
Ovülasyonu 2 ay falan denedim ben ya. Strese soktu beni hatta bi ay öyle ümitliydim ki olacak kesin dedim adetim de 1 hafta geçti ve sonuç hüsran sonra zaten hsg çekildim o da olmadı. 1 seneye yaklaştık

Ay bende içeyim hemen o halde inşallah olur ne olur dua edin. Bu ay olmazsa birkaç ay zor olacak taşınma işimiz var eşimle birkaç ay ayrı kalacağız çünkü
Dualarımda olucaksın Allah tez vakitte sağlıkla nasip etsin belli bir sorun yoksa olur muhakkak üzme kendini sakın stres en büyük düşmanı bu işin

Dualarımda olucaksın Allah tez vakitte sağlıkla nasip etsin belli bir sorun yoksa olur muhakkak üzme kendini sakın stres en büyük düşmanı bu işin
Çok stres yapıyorum geçtiğimiz ekim ayında sanırım hamile kalmıştım gebelik testim pozitifti havuza gittim sonra şiddetli ağrıyla kanamam oldu ama öyle böyle değildi ondan sonra da olmadı

bende pcos var. 8 ay boyunca inositol içeren bir takviye kullandım. gebe kaldığımda da ilk 2 ay neredesyse devam ettim. benim doktorum gece yatmadan önce al diyordu. ben de öyle aldım

Ovülasyonu 2 ay falan denedim ben ya. Strese soktu beni hatta bi ay öyle ümitliydim ki olacak kesin dedim adetim de 1 hafta geçti ve sonuç hüsran sonra zaten hsg çekildim o da olmadı. 1 seneye yaklaştık
Eğer stres ediyorsa kullanma zaten ben memnundum ama bazılarına stres yapabiliyor testler eşin test verdimi

Çok stres yapıyorum geçtiğimiz ekim ayında sanırım hamile kalmıştım gebelik testim pozitifti havuza gittim sonra şiddetli ağrıyla kanamam oldu ama öyle böyle değildi ondan sonra da olmadı
Belkide kimyasal gebeliktir Sessiz düşük denir değer yükselip düşer adetten farklı yoğun bir adet yaşanır sonrasında

Evet problem yok onda da doktora gidince onlar da stresli görünce gülüyorlar sakin olmam için ama elimde değik
Takviyeni düzenli kullan kilon varsa bu süreçte onu ver kilonun yüzde onunu vermek pkosta çok iyileştiri bir etkiye sahipmiş sana iyi gelen şeylerle uğraş hiç anlamadan bide bakmışsın bebiş gelmiş

Takviyeni düzenli kullan kilon varsa bu süreçte onu ver kilonun yüzde onunu vermek pkosta çok iyileştiri bir etkiye sahipmiş sana iyi gelen şeylerle uğraş hiç anlamadan bide bakmışsın bebiş gelmiş
Dünyanın en zor şeyinin hamile kalmak olacağını aklımın ucundan bile geçirmezdim. 64 kiloydum 61 e düştüm. Günlük yürüyüş yapıyorum. Stresim var o da taşınma sürecimiz var başka şehire gideceğiz onu engelleyemiyorum işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…