Ay bende içeyim hemen o halde inşallah olur ne olur dua edin. Bu ay olmazsa birkaç ay zor olacak taşınma işimiz var eşimle birkaç ay ayrı kalacağız çünküFarketmiyor yani ben dikkat etmemiştim genelde yemekten bi kaç saat sonra içiyordum toz bir vitamindi portakallı tang gibi tadı vardı aç karna gitmezdi pek
Kaç senedir veya kaç aydır olmuyor acaba ovulasyon testi denedinmi ben hep ovulasyon testiyle gebe kaldım trendyoldan alıyordum pembe innovatia çubuklardanKorunarak hamile kalanı da gördüm ben. İsyan etmek istemiyorum rabbim ne bilirse hayırlı bilir ama çok üzülüyorum
Evet ovulasyon takibi yaptımYumurta takibini nasıl yaptınız ovülasyonla mı
Ovülasyonu 2 ay falan denedim ben ya. Strese soktu beni hatta bi ay öyle ümitliydim ki olacak kesin dedim adetim de 1 hafta geçti ve sonuç hüsran sonra zaten hsg çekildim o da olmadı. 1 seneye yaklaştıkKaç senedir veya kaç aydır olmuyor acaba ovulasyon testi denedinmi ben hep ovulasyon testiyle gebe kaldım trendyoldan alıyordum pembe innovatia çubuklardan
Dualarımda olucaksın Allah tez vakitte sağlıkla nasip etsin belli bir sorun yoksa olur muhakkak üzme kendini sakın stres en büyük düşmanı bu işinAy bende içeyim hemen o halde inşallah olur ne olur dua edin. Bu ay olmazsa birkaç ay zor olacak taşınma işimiz var eşimle birkaç ay ayrı kalacağız çünkü
İnşallah olmuştur bata ne kadar var.Evet ovulasyon takibi yaptım
Daha yeni catlama oldu. 10 11 Mayıs pik 12 Mayıs çatlama. Yani 9 10 gün falanİnşallah olmuştur bata ne kadar var.
Çok stres yapıyorum geçtiğimiz ekim ayında sanırım hamile kalmıştım gebelik testim pozitifti havuza gittim sonra şiddetli ağrıyla kanamam oldu ama öyle böyle değildi ondan sonra da olmadıDualarımda olucaksın Allah tez vakitte sağlıkla nasip etsin belli bir sorun yoksa olur muhakkak üzme kendini sakın stres en büyük düşmanı bu işin
Eğer stres ediyorsa kullanma zaten ben memnundum ama bazılarına stres yapabiliyor testler eşin test verdimiOvülasyonu 2 ay falan denedim ben ya. Strese soktu beni hatta bi ay öyle ümitliydim ki olacak kesin dedim adetim de 1 hafta geçti ve sonuç hüsran sonra zaten hsg çekildim o da olmadı. 1 seneye yaklaştık
İnşallah güzel haberler alırsınız rabbim bir an önce sağlıkla versin buraya da yazın lütfen sonucu :)Daha yeni catlama oldu. 10 11 Mayıs pik 12 Mayıs çatlama. Yani 9 10 gün falan
Belkide kimyasal gebeliktir Sessiz düşük denir değer yükselip düşer adetten farklı yoğun bir adet yaşanır sonrasındaÇok stres yapıyorum geçtiğimiz ekim ayında sanırım hamile kalmıştım gebelik testim pozitifti havuza gittim sonra şiddetli ağrıyla kanamam oldu ama öyle böyle değildi ondan sonra da olmadı
Evet problem yok onda da doktora gidince onlar da stresli görünce gülüyorlar sakin olmam için ama elimde değikEğer stres ediyorsa kullanma zaten ben memnundum ama bazılarına stres yapabiliyor testler eşin test verdimi
Muhtemelen zaten sonra hiç gebe kalamadım çok uğraştım olmadıBelkide kimyasal gebeliktir Sessiz düşük denir değer yükselip düşer adetten farklı yoğun bir adet yaşanır sonrasında
Siz hangi markayı kullandınız? Ne kadar süreden sonra oldu?bende pcos var. 8 ay boyunca inositol içeren bir takviye kullandım. gebe kaldığımda da ilk 2 ay neredesyse devam ettim. benim doktorum gece yatmadan önce al diyordu. ben de öyle aldım
ben pikassos kullandım. işte ilaca basladıktan 8 ay sonra hamile kaldımMuhtemelen zaten sonra hiç gebe kalamadım çok uğraştım olmadı
Takviyeni düzenli kullan kilon varsa bu süreçte onu ver kilonun yüzde onunu vermek pkosta çok iyileştiri bir etkiye sahipmiş sana iyi gelen şeylerle uğraş hiç anlamadan bide bakmışsın bebiş gelmişEvet problem yok onda da doktora gidince onlar da stresli görünce gülüyorlar sakin olmam için ama elimde değik
Aktif bir şekilde hergün mü kullandınız yoksa yumurtlamaya kadar kullanıp sonrasında bırakarak mıben pikassos kullandım. işte ilaca basladıktan 8 ay sonra hamile kaldım
Dünyanın en zor şeyinin hamile kalmak olacağını aklımın ucundan bile geçirmezdim. 64 kiloydum 61 e düştüm. Günlük yürüyüş yapıyorum. Stresim var o da taşınma sürecimiz var başka şehire gideceğiz onu engelleyemiyorum işteTakviyeni düzenli kullan kilon varsa bu süreçte onu ver kilonun yüzde onunu vermek pkosta çok iyileştiri bir etkiye sahipmiş sana iyi gelen şeylerle uğraş hiç anlamadan bide bakmışsın bebiş gelmiş
hayır kesintisiz kullandımAktif bir şekilde hergün mü kullandınız yoksa yumurtlamaya kadar kullanıp sonrasında bırakarak mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?