Gebelik ihtimali olabilir mi ?

venus93

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Eylül 2025
20
2
1
31
Öncelikle merhaba, günlerdir burayı okuyorum soruma bir yanıt bulamadım en sonunda yazmaya karar verdim.

Sat 2 eylül bat 30 Eylüldü, bu ay ovülasyon testi yapmadım çünkü biraz cocuk üstüne yogunlasmamak bu ayı stressiz geçirmek istedim, yumurtlama günüm tahmini 9-14 günler arasında genelde. Bu ay 17 eylülde hayatımda ilk kez kahverengi lekelenme yaşadım iki gün sürdü ve o günden beri akıntım devam ediyor şeffaf beyazımsı gibi, cuma ovülasyon testi yaptım pik diyemem ama belli bir şekilde renkli, pazar akşam da gebelik testi yaptım negatifti, bugün henüz adet olmadım test yapmaya da çekiniyorum artık çünkü sonucu hep üzüyor biraz daha beklemeli miyim yoksa gebelik olabilir mi bilmiyorum negatif bir sonuç da var ortada, fikirlerimizi merak ediyorum

Merhaba. Bugün adet gününüz ve olmadınız doğru mu?
Genelde adet gecikmeleriniz olur mu böyle? Adet olacakmış gibi ağrılarınız var mı?

Evet bugün olmam gerekirdi normalde tam gününde olur ama 1-2 gün bazen sekebiliyor önce sonra, ama hiç adet olacak gibi hissetmiyorum sadece iştahım çok açık ve göğüslerim şiş biraz. Daha önce kimyasal yaşadım ondaki belirtiler bunda hiç yok uyku halsizlik vs

Evet bugün olmam gerekirdi normalde tam gününde olur ama 1-2 gün bazen sekebiliyor önce sonra, ama hiç adet olacak gibi hissetmiyorum sadece iştahım çok açık ve göğüslerim şiş biraz. Daha önce kimyasal yaşadım ondaki belirtiler bunda hiç yok uyku halsizlik vs

Merhaba. Bugün adet gününüz ve olmadınız doğru mu?
Genelde adet gecikmeleriniz olur mu böyle? Adet olacakmış gibi ağrılarınız var mı?

Sat 1 eylül bat 28 eylül 3 gündür bekliyorum bende aynı senin gibi ve hep negatif çıkıyor inş hamileyizdir

Evet hep negatif çıktı silik çizgi bile değil, belirtiler var mı hiç ben de iştah artışı hariç bir şey yok
Valla hangi birini sayayım belim ağrıyo göğüslerim ağrıyo kasıklarıma ara ara hafiften ağrı giriyo regle dair hiçbir belirti yok ben hasta olsam olacağımı bilirdim önceden ağrısı olurdu onun aha dersim oda yok sizin kaç gün geçti

Hadi ya inşallah hamilesindir sende daha cok belirti var,ben de adet öncesi mi yoksa erken gebelik mi bilmiyorum çünkü bir kez kimyasal yaşadım onda belirtiler netti bunda yok. En son hangi gün test yaptın

Hadi ya inşallah hamilesindir sende daha cok belirti var,ben de adet öncesi mi yoksa erken gebelik mi bilmiyorum çünkü bir kez kimyasal yaşadım onda belirtiler netti bunda yok. En son hangi gün test yaptın
Akşam üzeri yaptım yine negatif hepimiz hamileyizdir umarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…