Gebelik ihtimali olabilir mi ?

Seninki öyle bende hiç regl belirtisi yok ikimizde hamileyiz ya böyle gösteriyor kendini bilemedim

Seninki öyle bende hiç regl belirtisi yok ikimizde hamileyiz ya böyle gösteriyor kendini bilemedim
Hiç olmaması da normal değil. Normal döngümde ilk olarak 10 gün kala gögüslerim acımaya başlar adet olduğum ana kadar gitgide şiddetlenir. Karnım da en az 1 hafta önceden ağrımaya başlar, son 3 gün boş yere bir sür ped takarım ha geldi ha gelecek diye. Bir de benim akıntımda hiç anormallik koku vs olmaz ama regl olmadan bir iki gün önce burnuma hep regl kokusu gelir. Şu an tümüyle bambaşka her şey

Ayyyy gittikçe heyecanlanıyorummm kızzz sen kesin hamilesin o zaman haziran ayı anneler topiği geliyooooorrrrr

Bence de hazırlan büyük ihtimalle hamilesin hadi inşallahhh güzel haber ver bize

Hiç olmaması da normal değil. Normal döngümde ilk olarak 10 gün kala gögüslerim acımaya başlar adet olduğum ana kadar gitgide şiddetlenir. Karnım da en az 1 hafta önceden ağrımaya başlar, son 3 gün boş yere bir sür ped takarım ha geldi ha gelecek diye. Bir de benim akıntımda hiç anormallik koku vs olmaz ama regl olmadan bir iki gün önce burnuma hep regl kokusu gelir. Şu an her şey bambaşka
Ayyyy gittikçe heyecanlanıyorummm kızzz sen kesin hamilesin o zaman haziran ayı anneler topiği geliyooooorrrrr
ama bu sitede bunların hepsini yaşayıp adet olan çok gördüm

+1 bende kervana katılıyorum djjdj benimde 16 17 pikti 18 i catlama yumurtalamadan sayinca 14.gun catlamadan sayinca 12. Gun test yaptim sabah negatif ama belirti de olarak bir görünüp bir kayboluyor sadece yumurtalama döneminden beri gogus agrim inanılmaz bir geçmedi merdiven inerken falan feci ağrıyor ve dokunamıyorum. Meselaa gun boyu belirti yaşamayan ben simdi kaasik agrisi ve biraz islaklik hissediyorum

Benzer şeyler var bende de...

Şu 3-4 günde herşey belli olacak az kaldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…