- 14 Eylül 2025
- 361
- 54
- 13
Seninki öyle bende hiç regl belirtisi yok ikimizde hamileyiz ya böyle gösteriyor kendini bilemedimValla bana hamilesin tek bir belirti söyleme hakkın var deseler adet olma hissimin bir görünüp bir kaybolduğunu söylerdim. Akşamüstü ay ped mi taksaydım diyordum şimdi karnımda his bile yok. Ben ki her ay ivmeli bir şekilde son ana kadar adet ağrısı artan biriyim. Bu bana çok ilginç geliyor. Meme hassasiyeti de aynı şekilde. Bugün dokunamıyorum yarın tık yok
Hiç olmaması da normal değil. Normal döngümde ilk olarak 10 gün kala gögüslerim acımaya başlar adet olduğum ana kadar gitgide şiddetlenir. Karnım da en az 1 hafta önceden ağrımaya başlar, son 3 gün boş yere bir sür ped takarım ha geldi ha gelecek diye. Bir de benim akıntımda hiç anormallik koku vs olmaz ama regl olmadan bir iki gün önce burnuma hep regl kokusu gelir. Şu an tümüyle bambaşka her şeySeninki öyle bende hiç regl belirtisi yok ikimizde hamileyiz ya böyle gösteriyor kendini bilemedim
Ayyyy gittikçe heyecanlanıyorummm kızzz sen kesin hamilesin o zaman haziran ayı anneler topiği geliyooooorrrrrHiç olmaması da normal değil. Normal döngümde ilk olarak 10 gün kala gögüslerim acımaya başlar adet olduğum ana kadar gitgide şiddetlenir. Karnım da en az 1 hafta önceden ağrımaya başlar, son 3 gün boş yere bir sür ped takarım ha geldi ha gelecek diye. Bir de benim akıntımda hiç anormallik koku vs olmaz ama regl olmadan bir iki gün önce burnuma hep regl kokusu gelir. Şu an tümüyle bambaşka her şey
Bence de hazırlan büyük ihtimalle hamilesin hadi inşallahhh güzel haber ver bizeHiç olmaması da normal değil. Normal döngümde ilk olarak 10 gün kala gögüslerim acımaya başlar adet olduğum ana kadar gitgide şiddetlenir. Karnım da en az 1 hafta önceden ağrımaya başlar, son 3 gün boş yere bir sür ped takarım ha geldi ha gelecek diye. Bir de benim akıntımda hiç anormallik koku vs olmaz ama regl olmadan bir iki gün önce burnuma hep regl kokusu gelir. Şu an tümüyle bambaşka her şey
Hiç olmaması da normal değil. Normal döngümde ilk olarak 10 gün kala gögüslerim acımaya başlar adet olduğum ana kadar gitgide şiddetlenir. Karnım da en az 1 hafta önceden ağrımaya başlar, son 3 gün boş yere bir sür ped takarım ha geldi ha gelecek diye. Bir de benim akıntımda hiç anormallik koku vs olmaz ama regl olmadan bir iki gün önce burnuma hep regl kokusu gelir. Şu an her şey bambaşkaSeninki öyle bende hiç regl belirtisi yok ikimizde hamileyiz ya böyle gösteriyor kendini bilemedim
ama bu sitede bunların hepsini yaşayıp adet olan çok gördümAyyyy gittikçe heyecanlanıyorummm kızzz sen kesin hamilesin o zaman haziran ayı anneler topiği geliyooooorrrrr
+1 bende kervana katılıyorum djjdj benimde 16 17 pikti 18 i catlama yumurtalamadan sayinca 14.gun catlamadan sayinca 12. Gun test yaptim sabah negatifValla bana hamilesin tek bir belirti söyleme hakkın var deseler adet olma hissimin bir görünüp bir kaybolduğunu söylerdim. Akşamüstü ay ped mi taksaydım diyordum şimdi karnımda his bile yok. Ben ki her ay ivmeli bir şekilde son ana kadar adet ağrısı artan biriyim. Bu bana çok ilginç geliyor. Meme hassasiyeti de aynı şekilde. Bugün dokunamıyorum yarın tık yok
Benzer şeyler var bende de...+1 bende kervana katılıyorum djjdj benimde 16 17 pikti 18 i catlama yumurtalamadan sayinca 14.gun catlamadan sayinca 12. Gun test yaptim sabah negatifama belirti de olarak bir görünüp bir kayboluyor sadece yumurtalama döneminden beri gogus agrim inanılmaz bir geçmedi merdiven inerken falan feci ağrıyor ve dokunamıyorum. Meselaa gun boyu belirti yaşamayan ben simdi kaasik agrisi ve biraz islaklik hissediyorum
Şu 3-4 günde herşey belli olacak az kaldıHiç olmaması da normal değil. Normal döngümde ilk olarak 10 gün kala gögüslerim acımaya başlar adet olduğum ana kadar gitgide şiddetlenir. Karnım da en az 1 hafta önceden ağrımaya başlar, son 3 gün boş yere bir sür ped takarım ha geldi ha gelecek diye. Bir de benim akıntımda hiç anormallik koku vs olmaz ama regl olmadan bir iki gün önce burnuma hep regl kokusu gelir. Şu an her şey bambaşka
ama bu sitede bunların hepsini yaşayıp adet olan çok gördüm
Testlerimiz negatif kanda pozitife döner mi acabaBenzer şeyler var bende de...
Aslında negatif değil, henüz pozitif çıkmıyor demek daha doğru. Regl olunmadığı sürece negatif dememek lazımTestlerimiz negatif kanda pozitife döner mi acaba
Aslında negatif değil, henüz pozitif çıkmıyor demek daha doğru. Regl olunmadığı sürece negatif dememek lazımTestlerimiz negatif kanda pozitife döner mi acaba
Ya heveslendirmeyin gebelik olsa çıkardı her sabah yapıyorum:/ hem de erken testBence de hazırlan büyük ihtimalle hamilesin hadi inşallahhh güzel haber ver bize
Ay belli mi olur yarın sabah da yaparsan haber ver mutlaka, ben regl olcak gibi hissediyorum o yüzden muhtemelen yapmam daYa heveslendirmeyin gebelik olsa çıkardı her sabah yapıyorum:/ hem de erken test
2 gün bekle olmazsa yap ben de 2 güne yapacağımAy belli mi olur yarın sabah da yaparsan haber ver mutlaka, ben regl olcak gibi hissediyorum o yüzden muhtemelen yapmam da
Kaç gün geçti senin2 gün bekle olmazsa yap ben de 2 güne yapacağım
Bugün 4Kaç gün geçti senin
Adet oldunuz mu veya hamile misinizzBugün 4
Hala adet olmadım 7. Gün. Awox 5'li testlerimin hepsi negatif. Laboquick kaset test aldım yarın onları yapmaya başlayacağımAdet oldunuz mu veya hamile misinizz
Sen oldun muuAy belli mi olur yarın sabah da yaparsan haber ver mutlaka, ben regl olcak gibi hissediyorum o yüzden muhtemelen yapmam da
Hala adet olmadım 7. Gün. Awox 5'li testlerimin hepsi negatif. Laboquick kaset test aldım yarın onları yapmaya başlayacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?