Gebelik ihtimali olabilir mi ?

Ben de farklı olarak uyku ve halsizlik sırt ağrısı vardı gecen yıl şimdi iştah ve uyku var başka yok bunlar bende regl öncesi hiç olmuyor
Olabilme ihtimali var işte ovulasyonda yapmadık nerden bilicez yumurtlama zamanı belkide geç döllenme oldu

Kızlar eşimin sperm morfolojisi %2 çıktı ben 2 ay üst üste kimyasal gebelik geçirdim hormonlarım normal kan pıhtılaşma testim temiz genetik testlerimiz temiz çıktı. Rahim filmi henüz çektirmedim. Kimyasal gebeliklerin sebebi sperm morfolojisi olabilir dedi üroloji doktoru sizce olabilir mi yoksa acaba bende başka bir sıkıntı mı vardır ?

Onu yapma ben de yaptım. Zaten çok erken bir dönemdeyse en yoğun idrarda bile çok zor görülüyor akşamüstü hiç çıkmaz teste yazık
Doğru diyorsun cok doğru sonuc vermiyo ben yakaladıgımda 132 idi beta onda silik çıkmıştı sonra kimyasala döndü, adetimin ilk günü yaptıgım testte öğrenmiştim. Simdi bugün de olmam gerekiyordu test yapmaya cesaret edemedim olsa 2 gün önce cıkmaz mıydı acaba

Çıkabiliyor da çıkmayabiliyor da. Geç döllenme falansa kanda verene kadar zor

Bidaha yapmıcam ya yarın sabah yada ondan sonraki gün sabah yapıcam ilk idrarla bakalım
Valla bana hamilesin tek bir belirti söyleme hakkın var deseler adet olma hissimin bir görünüp bir kaybolduğunu söylerdim. Akşamüstü ay ped mi taksaydım diyordum şimdi karnımda his bile yok. Ben ki her ay ivmeli bir şekilde son ana kadar adet ağrısı artan biriyim. Bu bana çok ilginç geliyor. Meme hassasiyeti de aynı şekilde. Bugün dokunamıyorum yarın tık yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…