- 12 Eylül 2025
- 165
- 22
- 13
- 32
Eşim hastanede çalışıyor daha önce çok erken bir dönemde verdim negatif çıktı. Personelin hepsi beta sonucumu gördü. Kesin olmadan gitmek istemiyorum bu sefer. Silik de olsa pozitif görmeyi bekliyorum geçen sefer çok hüsrana uğradık.niye kan testi yapmıyorsunuz 7 gün uzun süre çıkar kesin sonuç
Eşim hastanede çalışıyor daha önce çok erken bir dönemde verdim negatif çıktı. Personelim hepsi beta sonucumu gördü. Kesin olmadan gitmek istemiyorum bu sefer. Silik de olsa pozitif görmeyi bekliyorum geçen sefer çok hüsrana uğradık.
İlk defa bu ay denedik Eylül başından beri. Zaten 3 aylık evliyim onun için tekte tuttuğuna da çok ihtimal vermiyorum. Tutsa neden sürekli negatif çıksın kiinşallah rabbim gönlünüze göre versin. ne kadardır deniyorsunuz?
idrarda mı negartif. yani belli olmaz tabi ama belirsiz beklemekte süreci uzatabiliyor bazen. daha yenisiniz günlerin şaşmaya başladıysa yakındır tutmasıİlk defa bu ay denedik Eylül başından beri. Zaten 3 aylık evliyim onun için tekte tuttuğuna da çok ihtimal vermiyorum. Tutsa neden sürekli negatif çıksın ki
10 güne kadar olmazsa sağlık ocagından kan verin madem eşinizin hastanesinden istemiyorsanız. netleşip vücud ona göre rahatlar.Awox dümdüz tek çizgi ya. 5 tane yaptım her sabah. Predictor da yaprtım. Güvenilir diye aldım ikisini de ve adetten 6 gün önce başladım bu sabaha kadar tümü negatif. Hayır vücudumda hamilelik sürecini de hissediyorum konu açmıştım hatta. Hiçbiri de psikolojik değil. Ama burada o kadar çok yalancı belirti hikayesi okudum ki varsa bir şekilde çift çizgi çıkacaktır kasma diyor içimden bir ses. Ben geciken regl olarak yorumluyorum artık.
Şu sonuçlarla hamileysem Awox'a dava açayım çocuğun hayatını garanti altına alırızidrarda mı negartif. yani belli olmaz tabi ama belirsiz beklemekte süreci uzatabiliyor bazen. daha yenisiniz günlerin şaşmaya başladıysa yakındır tutması
Evet artık öyle düşünüyorum ben de. En azından negatif olduğunu duyunca gelir10 güne kadar olmazsa sağlık ocagından kan verin madem eşinizin hastanesinden istemiyorsanız. netleşip vücud ona göre rahatlar.
Evet artık öyle düşünüyorum ben de. En azından negatif olduğunu duyunca gelir
Silik çıksaydı çoktan gitmiştim. Neyse birkaç gün daha bekleyeyim giderim belki. Sonuçlarla ilgili konu açacağımidrar ın bu kadar negatif olması bilemedim ama kan ver için rahatlasın.
Silik çıksaydı çoktan gitmiştim. Neyse birkaç gün daha bekleyeyim giderim belki. Sonuçlarla ilgili konu açacağım
E yoksa gebelik ihtimali vardır iştehayırlısı olsun. benimde yarın reglı gunum hiç bir belirtim yok göğüsm bile ağrımıyor:):) bu ayda nanay :)
Canim bnde olamadım 6.gun bugun konu actim kimse yazmadiSilik çıksaydı çoktan gitmiştim. Neyse birkaç gün daha bekleyeyim giderim belki. Sonuçlarla ilgili konu açacağım
E yoksa gebelik ihtimali vardır işte
Son test diğerlerinden farklı mı benim elf gözlerim mi yanlış görüyor?10 güne kadar olmazsa sağlık ocagından kan verin madem eşinizin hastanesinden istemiyorsanız. netleşip vücud ona göre rahatlar.
Son test diğerlerinden farklı mı benim elf gözlerim mi yanlış görüyor?
eee baya çizgiler çift boyle testi anlamadım ama kapağı mı çıkmış bunun.
Net görmek için kapağı çıkarılıyor genelde. Direkt görünüyor öyle.eee baya çizgiler çift boyle testi anlamadım ama kapağı mı çıkmış bunun.
Koyu kırmızının sağındaki yere bakacaksın. Üçüncüsünde çok silik bir gölge vareee baya çizgiler çift boyle testi anlamadım ama kapağı mı çıkmış bunun.
Koyu kırmızının sağındaki yere bakacaksın. Üçüncüsünde çok silik bir gölge var
Awox. Yarın devam edeceğim ama elimde sadece kaset testler kaldışimdi fark ettim evet cok silik . test adı ne. takip et bakalım valla benim testlere güvenim kalmadı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?