- 15 Aralık 2014
- 8.315
- 7.544
- 398
- Konu Sahibi mermaid2608
-
Ilk gün çok kötü oldum ağladım nasıl bekliycem dedim ama sonra allaha teslim oldum en kötüsüne hazırladım kendimi bebek ölmüş kürtaj deyince hissetmiştim zaten bisey diyemedim allah en yakın zamanda yıne nasip eder inşallahBenim de büyük ihtimalle öyle olacak gibi. Allah size de sağlıklı bebekler nasip etsin inşallah . En azından belirsizlik bitmiş. Beklemek çok zor
Az secenek olmasi kötü,ama yinede tavsiyem sana burdaki doktorlar alalim desede en yakin yerde bir doktora daha git, benim kurtajim oldu, gezmedigim doktor kalmadi, gittigim universite profu bana bekleyelim dedi, adamin cocugu 10.haftaya yakin gorduk dedi, masasindan cevirdi resmini gosterdi kizinin, hatta karisi kadin dogumcuymus, dediki esim bile kadin dogumcu oldugu halde panik yaptı dedi, yani panik yapman normal bir durum su anda ama Allah ona rizik yazdiysa dogacak canim, ben bu doktoru duyduktan sonra bekledim bi yandan gittigim diger doktorlar alalim dediler hep, dedim Allahim bir isaret ver ben kendi ayagimla gidip aldirmak istemiyorum dedim 9+4 de kanamam basladi, duam kabul oldu, Allah kimseye yasatmasin su an seni o kadar iyi anlıyorum ki, gercekten üzüntünü icimde hissettim,Rabbim korktuguna ugratmasin insAllah, saglikla al yavrunu kucağına canimİki tane özel hastane var. İkisine birden gidiyorum. Küçük bir şehir . Toplasak kadın doğumcular bir elin parmağını geçmiyor . Bu konuşmayan doktor en tecrübelisi. Hatta aramızda dalga konusudur. Bu şehirde görmediği kadın kaldı mı acaba diye. Günler önceden randevu peşinde koşarsınız. O derece yani. Yakın illerden gelirler
Bana da aynisi oldu, biri verdi ilaci, biri kes dedi, dusecekse sadece geciktirirsin progestanla dedi, deli ediyorlar adamiProgestan mı verdi
Bana iki iğne bi de vajinal kullanılan çubuk gibi bişey vermişti. Diğer doktora gittiğimde bunlara gerek yokmuş ki dedi anında kesti. Doktorların dediği birbirini tutmuyor bence
Acele etmeyin benim çok sonra duyulduKonunun yeri burası değil ama gebelik bölümünde kimse yazmıyor . Bu da benim çok ciddi derdim.Başından geçen, duyan var mı lütfen yardımcı olsun. Hamileyim..Son adetime göre 7+6 ama ultrasonda 5+6.Kese var içinde birşey de var ama ne olduğu görülmüyor. Kese son adet tarihine göre minik. Kalp atışı da duyulmadı doğal olarak . Salı günü bir daha gel yine duyulmazsa alalım dedi doktor..geç döllenme olamaz. Tek ilişki ile oldu . Bu konuda benzer tecrübesi olan var mı? Beta hcg değerim 4500, progesteron 12,5 . Yani herşey 5+6 ya göre ama adet tarihim ve ilişkiye göre 2 hafta geri.
Evet 100 lük. İnternette de doktorlar gebelikte hemen bu ilacı yazar ama sanıldığı gibi bir etkisi yoktur diyor . Kime inanalım kiProgestan mı verdi
Bana iki iğne bi de vajinal kullanılan çubuk gibi bişey vermişti. Diğer doktora gittiğimde bunlara gerek yokmuş ki dedi anında kesti. Doktorların dediği birbirini tutmuyor bence
Allahtan hayırlısı. Kanamanız var mıydı?Ilk gün çok kötü oldum ağladım nasıl bekliycem dedim ama sonra allaha teslim oldum en kötüsüne hazırladım kendimi bebek ölmüş kürtaj deyince hissetmiştim zaten bisey diyemedim allah en yakın zamanda yıne nasip eder inşallah
Ben de bekleyeyim o zaman. Zaten kesenin zehirleme gibi bir durumu olmuyormuş ilk haftalarda Allah büyük belki vardır onun da rızkıAz secenek olmasi kötü,ama yinede tavsiyem sana burdaki doktorlar alalim desede en yakin yerde bir doktora daha git, benim kurtajim oldu, gezmedigim doktor kalmadi, gittigim universite profu bana bekleyelim dedi, adamin cocugu 10.haftaya yakin gorduk dedi, masasindan cevirdi resmini gosterdi kizinin, hatta karisi kadin dogumcuymus, dediki esim bile kadin dogumcu oldugu halde panik yaptı dedi, yani panik yapman normal bir durum su anda ama Allah ona rizik yazdiysa dogacak canim, ben bu doktoru duyduktan sonra bekledim bi yandan gittigim diger doktorlar alalim dediler hep, dedim Allahim bir isaret ver ben kendi ayagimla gidip aldirmak istemiyorum dedim 9+4 de kanamam basladi, duam kabul oldu, Allah kimseye yasatmasin su an seni o kadar iyi anlıyorum ki, gercekten üzüntünü icimde hissettim,Rabbim korktuguna ugratmasin insAllah, saglikla al yavrunu kucağına canim
Yarın yine laboratuvara gidip beta baktıracağım. Doktor gerek yok dedi ama olsun9. Haftaya kadar bekleyin. Sabirli olun. Stres yapmayin. Beta degerlerinizi kontrol edin 2 gunde bir.
Kanama falan hiç olmadı . Hala da yok. İçiyorum bakalım şimdilikBana da aynisi oldu, biri verdi ilaci, biri kes dedi, dusecekse sadece geciktirirsin progestanla dedi, deli ediyorlar adami
İnşallah3. Gebeliğimde 6 haftalık iken gittim dr a kalp atışlarını duydum fakat 9 haftalık iken kalbi durdu maalesef. İnsallah bebeğin iyi ve sağlıklıdır
İnşallah hayırlısıyla artıkBiz 6+1’de kalp atisi duyduk. Sizinki de gelisimine gore 5 olduguna gore duyulmamasi normal olabilir. Bir sonraki kontrolde kesin belli olur. Insallah duyarsiniz pit pit atisini.
Benim de adetim den bir gün önce beta hcg 19 "du. Yani düşüktü sizinki gibi.Arkadasim degerlerin dusuk degil bence biraz daha bekle yada farkli bir doktora daha görün hemen sonlandirma doktorlara gore malesef hersey cok basit birsey gibi geliyor ama bebegin ile arandaki o bagi en iyi sen bilir sen hissedersin bak ben bebegim oldugunu hissettim hatta yaptigim idrar testlerinde adetim gecmedigi icin basta cok cok silik cizgi gordum ama zamanla o silik cizgi dahada belirginlesti hatta erken gebelik testi yaptigimda da tamamen net cikti kostur kostur kan verdim ama kanda degerim 5 cikti yani negatif. Regl gecikmesine sadece 1 gun vardi. Ama icimdeki sese hislerime guvendim bekledim ve hamileyim 6 haftalik benimde kucukmus oyle dedi doktor ama pes etme bekle bence hersey gonlunce olsun insallah bebegine kavusursun
Aynen ben beklerken doktora dedim, ne olur beklersem dedim, seni öldürmez dedi, sadece plansiz kurtaj olur dedi, yani doktor ayarlamadan enyakin hastaneye gitmek anlaminda, ben goze aldim bekledim, pisman da olmadim, en azindan icim rahatBen de bekleyeyim o zaman. Zaten kesenin zehirleme gibi bir durumu olmuyormuş ilk haftalarda Allah büyük belki vardır onun da rızkı
Okumadan olmuyor ki. Hani doktorlar sanki biz de onlar kadar biliyormuşyz gibi davranıyor . Karşımızdaki bu konu hakkında bilgi sahibi değil ve onun için hayati diye düşünmüyor.Kedim böbrek yetmezliğinden öldü. Günlerce fakülteye veterinere taşıdık . Veteriner hekimin kedime karşı davranışı bize herşeyi açıklaması, 24 saat arayabilirsiniz demesi o kadar önemliydi Ki. Hatta eşim de girdi yanımda o bile çok şaşırdı . Adam suratımıza bile bakmadı dedi.Yardım edilmedi dedin ama açıkladık sana aslında .
Biliyorum şuan bir çare arıyosun bir umut ama en güzel çare beklemek bu süreçte sakince bekle .
Hiç orayı burayı okuyup moralını bozma ..
dua et
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?