- 16 Ekim 2015
- 2.860
- 2.429
- 133
- 44
- Konu Sahibi mermaid2608
-
Amin inşallah Elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyorum Allahın izniyleRica ederim
Bu hasreti yaşayan bilir
3 defa herşey normal gidip
Bir anda düştüler
Rabbim yüzünü güldürsün
İyi bir hastaneye git
Cihazlar güzel olan
Stres yapma
Doktoruna güven
Güvendiğin doktor olsun
Allah yar ve yardımcımız olsun
kese boyutuPardon gs ne demek acaba?
Canım insallah her sey gonlunce olur herkesin durumu farkli oluyo birileriyle kiyaslama yapinca ya gereksiz umut ya da gereksiz mutsuzluk oluyo en iyisi bekle ve gor bu sirada kendini strese sokma zaten elinden bi sey gelmiyo her sey olacagina varıyo mutlu bi haberle dönersin insallah doktordanBelki olumlu bir şey söyler diye umut ediyorum işte.
Keseyi gördük, çok da düzgün dedi. İçinde doku benzeri oluşumlar da var. Kısmet artıkBenim de adet tarihime göre iki hafta geri, ama gelişimi normal ilerliyor, geç yumurtlamışsındır sesi doktor, senin de öyle olabilir. Beta hcg 470 ken keseyi gördük, öbür hafta da bebeği görmüştük. Senin de öyledir acele etme.
bunlara takilmayin. ozeldeki doktorlarin da hepsine inanmayinİnşAllah sağlıkla alırsınız kucağınıza..
Affınıza sığınarak ben de beni son derece üzen bir konuda fikir alabilir miyim?
Hamileyim ve devlet hastanesine kontrole gidiyorum
Bu hafta özel e de gideyim dedim ve özeldeki doktor kesen küçük dedi banainternetten baktım kese küçüklüğü düşüğe sebep oluyormuş
Bir bilgisi olan ya da başına böyle bi şey gelen var mı?
Beni de bilgilendirir mısınız lütfen??
İnternetten araştırınca gerçekten çok endişelendim inşallah kimsenin bebeğine bir şey olmazbunlara takilmayin. ozeldeki doktorlarin da hepsine inanmayin
Amin İnşallahİnternetten araştırınca gerçekten çok endişelendim inşallah kimsenin bebeğine bir şey olmaz
Allah cemi cümlemizin çocuğunu bağışlasın
Illa kanamali olursa sagliksiz yada kanamasiz olursa saglikli degil, progestanlar kanamayi engelliyo, mesela bana doktorun biri verdi ama benim guvendigim doktorum bebek saglikliysa dusmez zaten dedi, sadece düşüğü geciktirir progestan dedi ve ben biraktim,Sanırım sağlıksızsa kesin kanama yada lekelenme oluyor Ama biraz daha ileri haftalarda . Az önce arkadaşın yazdığı karından ultrason ve vajinal ultrason farkı da çok mantıklı . Bekleyeceğim o zaman
canm benm de ole oldu vec dollenme olunca oyle oluyor suan. 14 haftayla uyumlu ilerleryen haftalarda saglikliysa. haftasini yakalar gecmis olsun o kese icindeki yolk kesesesidirKonunun yeri burası değil ama gebelik bölümünde kimse yazmıyor . Bu da benim çok ciddi derdim.Başından geçen, duyan var mı lütfen yardımcı olsun. Hamileyim..Son adetime göre 7+6 ama ultrasonda 5+6.Kese var içinde birşey de var ama ne olduğu görülmüyor. Kese son adet tarihine göre minik. Kalp atışı da duyulmadı doğal olarak . Salı günü bir daha gel yine duyulmazsa alalım dedi doktor..geç döllenme olamaz. Tek ilişki ile oldu . Bu konuda benzer tecrübesi olan var mı? Beta hcg değerim 4500, progesteron 12,5 . Yani herşey 5+6 ya göre ama adet tarihim ve ilişkiye göre 2 hafta geri.
Doktor fazla acele etmiş sanki..Amin İnşallah
Düşük tehliken mi var progestan verdiİki farklı doktara gittim. Kendi doktorum zaten çok sessiz. Sormazsam konuşmuyor . Progestan verdi onu içiyorum . 15 yıllık evliyim ve ilk kez çocuk istedik . Kalbi atsın istiyorum
Bebeğiniz de gelişim geriliği varmış. Çok riskli türleri de oluyor gelişim geriliğinin. Benim büyük kızım da vardı iki hafta geriden geliyordu. Üstelik doktorum %90-95 ihtimalle beyinde de gerilik olabilir diyordu. Bu doktoruma son 2 ay kala gitmiştim ve beni iki defa detaylı ultrasona soktu. Fakat bana hiçbir zaman bebeğin kesin olarak zihinsel engelli olacak demedi hiç hep %5-10 ihtimalde olsa olmayadabilir diye telkin etti. Kestirip atmadı diper doktorlar gibi. Ay o süreçleri hatırladım da çok yıpratıcıydı. Her gece kalkar dua ederdim Allah'ım sen evladımı bana bile muhtaç etme, sağlıklı sıhhatli doğsun diye. Gelişim geriliği pek çok sebepten olabiliyor yani sadece tansiyona, pıhtıya bağlamayın. Gebelikte geçirilen enfeksiyon, sigara içmek dahi sebep oluyor. Biz de 2470 gr 48 cm doğmuştuk hemen toparlamıştı. Şimdi 4.5 yaşında benimle kavga ediyorHiçbir sorun çıkmadı sadece çok minik doğdu aydaşlarının yanında minik duruyor. Doktoru normal kilosunu 2 ye katladı diyor içim az da olsa rahat. 2500 kilo doğdu şimdi 5800. İhmal etmeyin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?