- 7 Mayıs 2017
- 2.052
- 2.589
- 133
- Konu Sahibi mermaid2608
-
Sanırım sağlıksızsa kesin kanama yada lekelenme oluyor Ama biraz daha ileri haftalarda . Az önce arkadaşın yazdığı karından ultrason ve vajinal ultrason farkı da çok mantıklı . Bekleyeceğim o zamanBenimde birinde olmasi gerektigi kadar büyüdü ama bebek buyumedi, digerinde de kese az az büyüdü ama bebek büyümedi, senin artik sakin olup ne yapacagina karar verme vaktin, doktoruna mi guveneceksin bekleyecekmisin, duyacagin her ihtimale karsi bir planin olsun, alalim derse ikinci yol bu, bekle derse şöyle yapacam diye, bence yinede beklemek en dogru karar, bak yazanlarda ayni durumda doguranda olmus, benim gibi kaybeden de, risk almamak lazim, dusecekse kendini belli edecek, vucut onu atacak bir sekilde
Vajinal bakmadıVajinal bakti mi peki ben doktora guvendim alalim dediginde ama yine de bi umut baska doktora gittim cunku digeri karindan bakiyodu sonra diger doktor vajinal bakti ve o zaman bende emin oldum
İki doktora gidiyorum . Cumartesi birine, salı birine gideceğimMutlaka baska doktora da gitmelisin. Bende kanama olunca kendi gittigim kesemi goren kan deger sonuclarima bakarak hamile oldugumu soyleyen doktorum yerinde yok diye acile ozele gittim. Kadin sanki ilk kez hamile goruyomjs gibj "ben kese goremiyorum. Kan degerine aldanma. Seninkisi dis gebelik olabilir. Gebelik disinda dusuruyor olabilirsin " diye ilac verip gonderdi.
Sonra guvenmedim pazartesiyi bekleyip doktoruma gittim. Keseyi de gordu kalp atisini da dinletti. Yani guvenilir bir dr a.daha gorun. O ne oyle hemen gel alalim falan.
cok kucuk oldugu icin karindan gorunnmedi burada ultrason aleti de onemli tabi. 2 gunde 2 hafta farketti vajinalde cunku o daha yakindan bakmis oluyor ve dogru oluyor. insallah saglikli gebeliktirİdrar kesem de boştu. O da önemliymiş. Hatta bir dahakine iyice idrara sıkışıp gel dedi. Ay gerçekten iki hafta fark etmiş sizinkinde.
Aynen de 3. Doktor arayışına girdim. Olumlu iletişim kuracağım biri olsa.Haftasini ileride yakalayabilir.benim kizimda 2 hafta geriydi en baslarda sonra yakalamisti..
Simdi ki gebeligimde de 8.haftaya dogru duydum kalp atisini kizimda 6da duymusum notlarimda gordum.
Cok erken kotu dusunmeniz icin.zaten sagliksiz bir gebelikse vucut onu tutmaz.biraz bekleyin ve gerekirse 3.bir doktorada gidin
İnşallahcok kucuk oldugu icin karindan gorunnmedi burada ultrason aleti de onemli tabi. 2 gunde 2 hafta farketti vajinalde cunku o daha yakindan bakmis oluyor ve dogru oluyor. insallah saglikli gebeliktir
Kesinlikle doktor cok cok onemli.umarim hersey yolundadir.birde vajinal usg ile bakildi mi minik haftalarda daha net gorunuyor o sekildeAynen de 3. Doktor arayışına girdim. Olumlu iletişim kuracağım biri olsa.
İki farklı doktara gittim. Kendi doktorum zaten çok sessiz. Sormazsam konuşmuyor . Progestan verdi onu içiyorum . 15 yıllık evliyim ve ilk kez çocuk istedik . Kalbi atsın istiyorum
Istersen icin rahat etmesi icin 1 hafta hic gitme doktora 1 hafta sonra git o zaman kesin olarak bebek de gorunmeli kalp atisi da duyulmali ve vajinal bakmasini iste o zaman her sey daha net goruluyorVajinal bakmadı
İnşallah.Rabbim gönlünden geçeni versin insallah.. benim de vajinal ultrasonla 7. Haftadan sonra kalp atışını duyduk. Göbekten çoktan hafif almıştık yanlış çıkmıştı sonuc
Çok çok teşekkür ederim.Rabbim yüzüne gülsün
15 yıl sonra mucize
Dualarım senle
Çok çok teşekkür ederim.
Belki olumlu bir şey söyler diye umut ediyorum işte.Istersen icin rahat etmesi icin 1 hafta hic gitme doktora 1 hafta sonra git o zaman kesin olarak bebek de gorunmeli kalp atisi da duyulmali ve vajinal bakmasini iste o zaman her sey daha net goruluyor
Pardon gs ne demek acaba?bir sey buldum bak eski ultrason kagidim ilk ultrason 3 temmuz GS 1,4 cm 5+4 hafta yaziyor. 2 gun sonra 5 temmuzda universitede vajinal bakilmis ve crl 10.7 mm 7+1 hafta yaziyor. simdi demek istedigimi anladin mi 2 gun var arada , biri vajinal biri karindan. ama vajinalde 2 hafta buyuk goruyor olmasi gerektigi gibi.
O zaman çoğu kişinin karından bakılan geriden geliyor Bunları duymak çok güzelben karindan bakan doktora 9 gun sonra gitmisim ve o zaman karindan 7+1 cikmis. eski kagitlari doktum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?