Gebelik ile ilgili (lütfen konumu taşımayın)

Mutlaka baska doktora da gitmelisin. Bende kanama olunca kendi gittigim kesemi goren kan deger sonuclarima bakarak hamile oldugumu soyleyen doktorum yerinde yok diye acile ozele gittim. Kadin sanki ilk kez hamile goruyomjs gibj "ben kese goremiyorum. Kan degerine aldanma. Seninkisi dis gebelik olabilir. Gebelik disinda dusuruyor olabilirsin " diye ilac verip gonderdi.
Sonra guvenmedim pazartesiyi bekleyip doktoruma gittim. Keseyi de gordu kalp atisini da dinletti. Yani guvenilir bir dr a.daha gorun. O ne oyle hemen gel alalim falan.

Sanırım sağlıksızsa kesin kanama yada lekelenme oluyor Ama biraz daha ileri haftalarda . Az önce arkadaşın yazdığı karından ultrason ve vajinal ultrason farkı da çok mantıklı . Bekleyeceğim o zaman

Haftasini ileride yakalayabilir.benim kizimda 2 hafta geriydi en baslarda sonra yakalamisti..
Simdi ki gebeligimde de 8.haftaya dogru duydum kalp atisini kizimda 6da duymusum notlarimda gordum.
Cok erken kotu dusunmeniz icin.zaten sagliksiz bir gebelikse vucut onu tutmaz.biraz bekleyin ve gerekirse 3.bir doktorada gidin

İki doktora gidiyorum . Cumartesi birine, salı birine gideceğim

İdrar kesem de boştu. O da önemliymiş. Hatta bir dahakine iyice idrara sıkışıp gel dedi. Ay gerçekten iki hafta fark etmiş sizinkinde.
cok kucuk oldugu icin karindan gorunnmedi burada ultrason aleti de onemli tabi. 2 gunde 2 hafta farketti vajinalde cunku o daha yakindan bakmis oluyor ve dogru oluyor. insallah saglikli gebeliktir

Aynen de 3. Doktor arayışına girdim. Olumlu iletişim kuracağım biri olsa.

Rabbim gönlünden geçeni versin insallah.. benim de vajinal ultrasonla 7. Haftadan sonra kalp atışını duyduk. Göbekten çoktan hafif almıştık yanlış çıkmıştı sonuc

İki farklı doktara gittim. Kendi doktorum zaten çok sessiz. Sormazsam konuşmuyor . Progestan verdi onu içiyorum . 15 yıllık evliyim ve ilk kez çocuk istedik . Kalbi atsın istiyorum

Rabbim yüzüne gülsün
15 yıl sonra mucize
Dualarım senle

Istersen icin rahat etmesi icin 1 hafta hic gitme doktora 1 hafta sonra git o zaman kesin olarak bebek de gorunmeli kalp atisi da duyulmali ve vajinal bakmasini iste o zaman her sey daha net goruluyor
Belki olumlu bir şey söyler diye umut ediyorum işte.

Pardon gs ne demek acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…