- Konu Sahibi mermaid2608
-
İşte hemen alalım diyen doktor tam anlamıyla basiretsizliginden hatta almayı alışkanlık haline getirmisliginden,duygusuzlugundan,mekanik düşündüğünden,hakka girermiyim diye hesap etmediğinden diyor ve kendi boş tecrübesine güveniyor öyle söyleyeyim.beklemenizin doktora ve size bir zararı yok bence.iyiki sormussunuz ve beklemenizi tavsiye ediyorum.ek hicbisey yapmadım sadece bir hafta bekledim,önce kese göründü,bu hafta daha bekledim kalp atışı duyuldu.İşte hemen alalım neden diyorlar o zaman . Kendinden mi gelişti yoksa siz ek olarak birşey yaptınız mı?
Büyür, benim kese büyüdü ama bebek icinde aynı boyutta kaldi,vajinal baktirdiginda netlesecek durum zaten15 gün önce gittiğimde kese 5 mm Di yani son adetime göre 5+4 falandı, bu salı gittiğimde kese 12 mm olmuş. Gelişim durmuş olsa kese büyür mü ki yine de
Kese 21 mm olunca zaten bebek gorunuyo ben kese 14 mm ken gorunmedi endiselenme 21 mm olmadan gorunmez demisti doktor15 gün önce gittiğimde kese 5 mm Di yani son adetime göre 5+4 falandı, bu salı gittiğimde kese 12 mm olmuş. Gelişim durmuş olsa kese büyür mü ki yine de
Progestan verdi. Onu içiyorum..zaten bu ilacı da yoldan geçene veriyorlar sanırım. İnşallah sizinki gibi mutlu son olurİşte hemen alalım diyen doktor tam anlamıyla basiretsizliginden hatta almayı alışkanlık haline getirmisliginden,duygusuzlugundan,mekanik düşündüğünden,hakka girermiyim diye hesap etmediğinden diyor ve kendi boş tecrübesine güveniyor öyle söyleyeyim.beklemenizin doktora ve size bir zararı yok bence.iyiki sormussunuz ve beklemenizi tavsiye ediyorum.ek hicbisey yapmadım sadece bir hafta bekledim,önce kese göründü,bu hafta daha bekledim kalp atışı duyuldu.
Zamanı yok. Minibüs sırası gibi sıra oluyor kapıda.Başka bir doktora git bence
Kendine güveni yok galiba onun
Benim görünmediği zaman 13 mm di.bence normal.insallah hayirlisiyla güzel sonuçlarınız olur.Progestan verdi. Onu içiyorum..zaten bu ilacı da yoldan geçene veriyorlar sanırım. İnşallah sizinki gibi mutlu son olur
Cumartesi başka bir doktora tekrar gideceğim Kendi doktoruma salı gideceğim Üç ölçüm yapıldı ultrasonda üçü de farklı. Hiçbir diğerini tutmuyorAllah Allah kurtaja gelince gel alalim, vajinal ultrasona gelince simdilik gerek yok. ne guzel is. yerinde olsam iki uc hafta gitmem ya da vajinal bakacak doktor bulurm. ve benim de tek iliskiydi sacma sapan bir adet duzenim vardi belli ki yumurtlamam da farkliydi
Kese 15 günde 7 mm büyümüş ama istediğimiz kadar değil dedi.Yok büyümüyo hatta kese bozulmaya başlamış dedi doktor bana
Kese büyümüş evet, ama olması gereken kadar değilBüyür, benim kese büyüdü ama bebek icinde aynı boyutta kaldi,vajinal baktirdiginda netlesecek durum zaten
Ay gerçekten mi ya. İnşallahKese 21 mm olunca zaten bebek gorunuyo ben kese 14 mm ken gorunmedi endiselenme 21 mm olmadan gorunmez demisti doktor
İnşallahBenim görünmediği zaman 13 mm di.bence normal.insallah hayirlisiyla güzel sonuçlarınız olur.
2 güne bir beta hcg baktırabiliyorsanız baktırın. Kese büyümeye devam edebilir uzun süre içinde yolk oluşmasa bile. Geçen sene benzer durumu yaşadım kese büyüyordu Ama içinde bebek yoktu 8. Haftada kese çok yukarda olduğu için ilaçla düşmesi zaman alacağından kürtaj oldum malesef. Yani inşallah değildir ama gebeliğiniz boş gebelik olabilir
Az o zaman canım buyuk ihtimal sagliksiz bi gebelik burda sana umut vermek istemem cunku ayni seyleri yasadim kalp atisi durmus ama ben hicbi sey hissetmedim 8.haftada oldu ondan sonra kahverengi leke geldi sonra kanama oldu doktor vucud atmak istiyo artik dedi 2 hafta oyle kalmis karnimda ben anlamadim ama insallah tam tersi cikar ve saglikla gelir insallahKese 15 günde 7 mm büyümüş ama istediğimiz kadar değil dedi.
Giriyorum hastaneye danışmaya beta hcg baktıracağım diyorum. Doktor talebi var mı diyor, hayır ben kendim merak ediyorum diyorum . Barkod veriyor. Komik oluyor biraz ama. Boş gebelik diyemem dedi. İçinde oluşmuş bir takım dokular var dedi.2 güne bir beta hcg baktırabiliyorsanız baktırın. Kese büyümeye devam edebilir uzun süre içinde yolk oluşmasa bile. Geçen sene benzer durumu yaşadım kese büyüyordu Ama içinde bebek yoktu 8. Haftada kese çok yukarda olduğu için ilaçla düşmesi zaman alacağından kürtaj oldum malesef. Yani inşallah değildir ama gebeliğiniz boş gebelik olabilir
Vajinal bakti mi peki ben doktora guvendim alalim dediginde ama yine de bi umut baska doktora gittim cunku digeri karindan bakiyodu sonra diger doktor vajinal bakti ve o zaman bende emin oldumAy gerçekten mi ya. İnşallah
Evet bana da öyle geliyor işte . Hayırlısı ne diyelimAz o zaman canım buyuk ihtimal sagliksiz bi gebelik burda sana umut vermek istemem cunku ayni seyleri yasadim kalp atisi durmus ama ben hicbi sey hissetmedim 8.haftada oldu ondan sonra kahverengi leke geldi sonra kanama oldu doktor vucud atmak istiyo artik dedi 2 hafta oyle kalmis karnimda ben anlamadim ama insallah tam tersi cikar ve saglikla gelir insallah
Benimde birinde olmasi gerektigi kadar büyüdü ama bebek buyumedi, digerinde de kese az az büyüdü ama bebek büyümedi, senin artik sakin olup ne yapacagina karar verme vaktin, doktoruna mi guveneceksin bekleyecekmisin, duyacagin her ihtimale karsi bir planin olsun, alalim derse ikinci yol bu, bekle derse şöyle yapacam diye, bence yinede beklemek en dogru karar, bak yazanlarda ayni durumda doguranda olmus, benim gibi kaybeden de, risk almamak lazim, dusecekse kendini belli edecek, vucut onu atacak bir sekildeKese büyümüş evet, ama olması gereken kadar değil
İdrar kesem de boştu. O da önemliymiş. Hatta bir dahakine iyice idrara sıkışıp gel dedi. Ay gerçekten iki hafta fark etmiş sizinkinde.bir sey buldum bak eski ultrason kagidim ilk ultrason 3 temmuz GS 1,4 cm 5+4 hafta yaziyor. 2 gun sonra 5 temmuzda universitede vajinal bakilmis ve crl 10.7 mm 7+1 hafta yaziyor. simdi demek istedigimi anladin mi 2 gun var arada , biri vajinal biri karindan. ama vajinalde 2 hafta buyuk goruyor olmasi gerektigi gibi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?