Gebelik isteyenler bat 19 nisan olanlar belirti bekleyelim🤭

Ay bende aynı durumdayım heveslenmek istemiyorum ama aşırı gaz sancım var sık idrara çıkıyorum yine mi psikolojik bilmiyorum ama🤭
İnşallah gerçek belirtidir bu kez ama aklıma üşüttüm heralde ihtimali de geliyor gün gün bakalım değişik birşeyler olacak mı😁

son 9 gün benim de kasık ağrısı dolgunluk hissi var ki psikolojik heralde diyorum ama gerçek de :D bel ağtım ve gaz sancısı da var her şey var inşallah bebiş de vardır :olamaz:

Benim de regle 6 gün var ama hiç belirtim yok sadece kasığımın sağ tarafında bir şey var gibi hissediyorum o da psikolojik olabilir ondan dolayı belirti diyemiyorum

Benim bat 19 bu ay ayın 2 de çatlatma iğnesi oldum bel ve kasık ağrısı oldu 2 gün sonrasında hafif bel ağrısı olarak devam etti bugün hiç bir belirti yok sadece karın şişliğim var heyecanla bekliyorum bu ayda olmaz ise tüp bebek tedavisine başlayacağım

Kızlar ben şişkinlik ve karın agrısından süphelenip az önce test yaptım awox ve gölgeli🥹

Ya kızlar benim az önce pembe kirmizi li toplu iğne başı gibi 4 5 nokta bı şey geldi galiba hasta oluyorum

6 gün var productor ve.days doctor ikisi de 15 dk sonra Cook silk çizgi gösterdi . Kuruma mi bilemiyorum

Eklentiler

• 1000044794.webp
    1000044794.webp
    12,5 KB · Görüntüleme: 63
ayy yarın 6 gün kala ben de mi yapsam bi erken gebelik testi yaa...
inşallah vardır sizde de tekrar yapmak lazım
Benim 5 gün var yaptım çok çok silik productor ama olsaydı daha net çıkardı

Eklentiler

• 1000044795.webp
    1000044795.webp
    14,6 KB · Görüntüleme: 55
bunda daha iyi gördüm ben sanki .. çıkmayanlar da çok okudum forumlarda ama gebe olanları o yüzden regl gününe kadar hep umut var içimizde
ben de bembeyaz çıkacağını bile bile yapmak istiyorum içimdeki heyecandan işte
nasip...

Merhaba,
Ben mart ayında reglimin 3. günü başlayıp 5 gün boyunca sabah akşam Klomen kullandım
Klomen bittikten 5 gün sonra çatlatma iğnesi Ovitrelle vuruldum
İğneden 9 gün sonra yumurta tam çatladı mı yumurtlama oldu mu diye kan verip progesteron baktırdım sonuç 20.1 çıktı
Doktorum sonucun çok iyi olduğunu söyledi
Böyle giderse 19 Nisan’da Beta HCG baktıracağım
Şu an ara ara sağ tarafta bel ağrım var, kasık ağrısı ve mide bulantısı da oluyor, bir de beyaz akıntı mevcut
Haftaya inşallah bebiş haberi alırım 🤲🏼

Back
X