Gebelik Kesesi Ve Bebeğin Görünmemesi

istiridyeyim_incimsin

Bal oğlum benimm.....
Kayıtlı Üye
10 Aralık 2007
1.620
4
116
İstanbul
MERHABA KIZLAR.. NE SON 8 NİSANDA ADET OLDUM... USG İLE ADETİM BİR DEĞİL.. GEBELİK HAFTAM TUTMUYOR USG 2 HAFTA GERİDE ... İLK HAFTA KESE GÖRÜLMEDİ..2. HAFTA GÖRÜNDÜ AMA BEBEK GELİŞMEMİŞ DEDİ DR. SONRAKİ HAFTA TEKRAR GİTTİM BEBEK YİNE GÖRÜLMEDİ.. ŞU AN 7+5 OLDUM. HİÇ BULANTIM BİR RAHATSIZLIĞIM YOK. DR.GİDİCEM TEKRAR ENDİŞELİYİM... BENİM DURUMUMDA OLAN ARKADAŞLAR VAR İSE BİLGİSİ OLANLAR BİRAZ DESTEĞİNİZE İHTİYACIM VAR... ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM ŞİMDİDEN...senağlama

Canım benim inan bilgim yok ama senin için hayırlısı neyse o olsun diyorum.Benim kesem 5.haftada görünmüştü.Ben kafana çok fazla takma derim.Üzüntü tetikleyicidir her zaman.İyi haberlerini bekliyoruz.Bize de yaz gelişmeleri.:teselli:

Kesenin görülmemesi ile ilgili benimde bir bilgim yok ama benim kese 6. haftada görülmüştü. Belirtilere gelince şu ana dek bende hiç mide bulantısı vb. şeyler yaşamadım bununla bağdaştırma bence içini rahat tut stres yapma. En doğrusu tekrar doktora gitmek . Kendini üzme canım her şeyin hayırlısı

canım ne oldu sana böyle yaa bak şimdi çok üzüldüm...daha önce görmemişmiydiniz..ayrıca kalp atışları damı duyulmuyor? ihmal etme güzelim sakın..öğrenene kadar git sen dr.una..

inşallah kötü bi durum yoktur canım...:teselli:

Canim çok Fazla Uzulme Senin Adet Tarihin 5 Nisandan Daha Geç Dollenmişse O Zaman Usg Le Tutmuyor Canim Birde Bulantin Olmadiği Için Hiç Uzulme Bence Bu Iyi Birsey Ben On Haftalik Hamileyim Benimde Hiç Bulantim Olmadi Ama Sen Yine De En Kisa Zamen Da Bir Doktora Git Canim Artik Bebeğinin Kalp Atişlarini Duyar Doktor Rabbim Hayirlisiyla Kucağina Almayi Nasip Etsin Canim

güzel arkadaşım merhaba ben enson 30 martta oldum 16 mayısta tahlil yaptırdım yoktu,3 haziranda var çıktı hamile olduğumu 1 hafta önce öğrendim ama nekadarlık olduğunu bilmiyorum tahminimce 17 günlük.benimde kesem göründü içi görünmedi cuma günü yine gitcem bende kaygılıyım merakla bekliyorum.

benim yengeminde boyle bi durumu vardı. boş du kesesi ama sonra gelişti bebek ..
merak etme hayırlısı açından umarım bişey yoktur kötü

canım yaa inş bebeğini görürsün biraz daha bekle bakalım dok ne diyecek off yaa çok üzüldüm:çok üzgünüm:

canım hiç merak etme umarım sorun yoktur bende dün doktora gittim benimkide son adetime göre 5+2 olması lazım ama usg de 4+1 göründü doktorum normal oldugunu yumurtlamamın geç olabilecegini söyledi bizde keseyi gördük ama bebişimizi tam göremedik çok erken oldugunu için herhalde 2 hafta sonra tekrar gidicez umarım bu sefer görünür

hıc korkma arkadasım aslında suan yaptıgın gelısımının bozulmasına sebep
bırak surda bekeleyecegın bır hafta ve neden bekleyeceksın yeterınce gelıssın de gorelım dıye dımı ama bu sekılde sen tam tersını yapıyorsun sabır de arkadasımm rahat bırak kendını ye iç yat keyfıne bak tabıkı zor bı bekleyıs ama sabırlı olmasınnnnnnn
olumlu dusun olumlu olsun tamammı canımmmmm
dum guzel dıleklerım senınle olsunnnn

bende de aynı durum var..ve boş gebelık düşüncesınden alamıyorum kendımı..ne zor bı psıkolojı....suan 6+4 haftalıgız..doktora gıtmem alzım hafta içi..ama ınanın ondan bıle korkuyorum..beta hcg degerıme her 2 gunde bır baktırıyorum normal seyredıyor..ama ıste hıc bır belırtı vermıyorkı...umarım kımsenın hayallerı boşa cıkmaz...hayırlısı olsun demekten başka çaremızde yok..

arkadaşlar aynı durumdayım. hamile olduğumu öğrenir öğrenmez gittim doktorum keseyi gördü daha çok küçük tahmini 3 haftalık dedi.kan testimde 600 çıkmıştı.3 hafta sonra gelin dedi. geçen cuma gittim bebeği görme umuduyla ama kese boştu. doktorum haftaya tekrar bkıcaz tahminimizden küçük olabilir dedi.bide adet düzensizliğim vardı önceden.bu perşembe tekrar gidicez boş gebelikten çok korkuorum(( uyuyamıyorum endişeden. hep kötüsü gelio aklıma.6. haftada kesesi boş olup bebişi sonra gören varmı???

ya canım sen 6 haftalıkken gitmişin benim anladığım ama çocuk 6 ila 8 hafta arasında görülür zaten birde kan testi benim 364 dü ve 5+3 düm bi arkadaşımı 4 haftalıktı kan değeri 166 dı bence kendini boşuna hırpalıyorsun hiç canını sıkma bak gör herşey gayet güzel çıkacak

Kizlar kendimde sorum suzluk hissettim konuya tekrar dönüp haberdar etmemişim sizi.... Ondan sonra dr. Dr. Gezdim.. hiç sevmediğim alttan muayene idi o gün tam 4 kere o şekil muayene oldum... Ve netice ayni boş gebelik 17/06/08 de kürtaj oldum üstüne üstlük doğum sancisi çekerek.. Ilk gebeliğimdi rahimin açilmasi için suni sanci verdiler.... En sonunda genel anestesi ile her şey bitmiş oldu.. 3 ay korunma verdi dr. Tabi ben bunu 2 .ayda deldim.. çünkü çok bebek istiyorum... Sonuç ise değişmedi bu h.sonu adet günüm hala daha bekliyorum.... Umarim rabbim kimseye böyle şeyler yaşat masin sağlikli gebelikler hayirli evlatlar nasip etsin kimsenin kucağini boş birakmasin.....

kızlar bu sabah hafif kanamayla hastaneye gittim.doktorum bebeğin öldüğünü kesenin artık büyümediğini söledi boş gebelik yani bozulmuş gebelik dedi.kalp atışını bile duyamadan kaybettim onu çok canım yanıooo.yarın kürtaj olucam o kadar çok istiodum ki bu bebeği.umarım allah kimseye böle bişey yaşatmaz((((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…