Gebelik Kesesi Ve Bebeğin Görünmemesi

çok üzüldüm canım ya! Allah kimseye böyle şeyler yaşatmasın umarım en kısa sürede atlatırsın.kendini fazla hırpalama canım! hayırlısı budur belkide.Allahım en kısa sürede sana sağlıklı bir bebiş versin inşallah!

sana ne söylesen teselli etmez biliyorum Allah sabır versin güçlü olmaya çalış iyi de kötüde bizler için napalım çok çok geçmiş olsun gerçekten çok üzüldüm

arkadaşlar hamileyim ultrasonda bebek görünmedi kese görünmedi 15 gün sonra tekrar ultrason verdi çok tedirginim bu normalmi bilgisi olan varmı tşkler

canim cok gecmis olsun cok uzuldum allah yardim etsin bende bu sekilde bebeigimi kaybettim ama zaman herseyin ilaci tekrar hamile kalacagini dusunerek onu unutuyorsun insallah allah sana hayirlisini verir tabi isteyen herkese

arkadaşlar ben ultrasaona girdim gebelik kesesi göründü ama bebek görünmedi.15 gün sonra tekrar ultrasona gircem.bu normalmi.bu durumu yaşayan varmı çok endişeliyim.cvp bekliiyorum..tşk

Merhaba, ben de 7 Temmuz da en son adet gormustum, bugun itibariyle 8 haftalık hamileyim. Usg de 15.8 mm cıktı ama kalp atısı yok. Gelısmemıs dedi doktor... Bır hafta daha bekleyelim sonra kurtaj dedi. Eşim de yurt dısında, durup durup aglıyorum. Ben besigine evde yer ayarlamıs, soyleyecegım ninilleri dusunurken kürtaj lafı geciyor simdi. Normal mi, degil mi? Allah yardımcım olsun. Çok istiyorduk!

Çok üzüldüm. Benim de haftaya kürtaj olmam lazımmış. Ne olur bir hafta daha bekleyelim diye doktora yalvardım, belki geç döllenmistir ondan kese vardır ama kalp atısı yok. Belki haftaya duyarız dedim. Usg de 15.8 mm gordu doktor ama kalp atısı yok. Ben de tutunacak dal arıyorum. Belkilerle yasıyorum, belki geç yumurtlamısımdır, belki geç döllenmistir, belki yanlıs ölçmüstür... Belki bir mucize Allah'ım!

canım senin gibi olupta sonradan hem bebeği hem kalp atışını gören cok oldu.Dilerim Allahtan mucizen gerceklesir.Ama lutfen baska bir doktora daha git,bunu ısrarla söyluyorum sana.Bana ilk gittiğim doktor keseyi göremediği için dıs gebelik olabilir diyip duruyordu.Oysa ertesi gun baska doktora gittiğimde görunde bebeğim.Her doktorun kullandığı alet farklı.ve bende gec döllenme olmusum 4 gun fark var arada.ınsallah kalbi atar tatlım,ama olmazsada hayırlısı olsun de bitanem.Dediğim gibi bir doktora daha görun nooolur!!

herşeyin hayırlısı.ben de mayıs ayında boş gebelikten kürtaj oldum.keseyi gördük ama bebeği göremedik.2. doktora gittim o da bebek oluşmuş ama gelişmemiş dedi.neticede kürtaj oldum.çok zor çok üzücü allah kimseye yaşatmasın.
ama şimdi 7+4 hamileyim.ilk doktora gittiğimde çok kötüydüm ama kalp atışını görünce herşey bitti bi anda.veren allah alan da o.yapıcak bişi yok.bak hemen hamile kaldım tekrar.
üzülme desem de boş biliyorum çünkü aynı şeyleri yaşadım çok yakın zamanda.sen yine de umudunu yitimre belki de görürsün bebişini.

slm bende 7+5 de doktoruma gittim keseyi gorduk ama bebegi goremedik 1 hafta daha beklemem gerektigini soyledi doktor off okadar endiseliyimki bos gebelik olabilirr insallah allah hepimizin yardimcisi olur

akannehir

bende seninle ayni durumdayim 6+5 de gittim doktora kese var ama bebek yok dedi ve 1 hafta bekleyelim dedi uyuyamiyorum gunler saatler gecmiyo bos gebelikmi aceba die dusnuyorum hep psikolojim hepten bozuldu bide bebek kucuktur falan da demedi eliricemmm..

canım hemen endişelenme benim kese görüldükten tam 10 gün sonra bebiş ve kalp atışları görüldü ultrasonda 13 gün geriden geliyordu bebiş ama şu an o açığı kapadı ve 14 haftalık hamileyim

Selam,
herkese iyi haberler diliyorum.
Bende 7+3 hamileyim benimde bebek var ama kalp atislari henü yok, bende bir hafta sonra gidicegim tekrar doktora, suan cok bel agrim var acaba kötüye mi gidiyor diye düsünüyorum.
Kalp atislari icin 8. hafta en son diyorlar bakalim artik, olmazsa banada kürtaj dedi doktor.
Geceleri uuyyamiyorum bende stresden ilk bebegimide 17 haftalik kayip etmisdim.
Allah insallah hayilri bebisler hepimize hediye eder!

arkadaşlar 5+3 hamileyim 3 gün önce dr a gittim keseyi gördük ama düşük ihtimali yüksek dedi neden?ilk hamilliğim beni bilgilendirirseniz sevinirim..5 gün sonra neden alacakmış bebeğimi

arkadaşlar 5+3 hamileyim 3 gün önce dr a gittim keseyi gördük ama düşük ihtimali yüksek dedi neden?ilk hamilliğim beni bilgilendirirseniz sevinirim..5 gün sonra neden alacakmış bebeğimi

allah allah yaaa, kesenin içinde kanama mı gördü acaba doktor? aydınlatmadı mı seni, bir doktorla sınırlı kalma,kürtaj parası almak için beklemeden bebek yok ya da düşük tehlikesi vvar diolar. dinlen kafana takma. ayrıca progestan vermedi mi sana yaaa, düşük tehlikesi olanlara hatta olmayanlara bile rahmi kuvvetlendirmek için veriolar progestanı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…