- Konu Sahibi istiridyeyim_incimsin
-
kızlar bu sabah hafif kanamayla hastaneye gittim.doktorum bebeğin öldüğünü kesenin artık büyümediğini söledi boş gebelik yani bozulmuş gebelik dedi.kalp atışını bile duyamadan kaybettim onu çok canım yanıooo.yarın kürtaj olucam o kadar çok istiodum ki bu bebeği.umarım allah kimseye böle bişey yaşatmaz((((
kızlar bu sabah hafif kanamayla hastaneye gittim.doktorum bebeğin öldüğünü kesenin artık büyümediğini söledi boş gebelik yani bozulmuş gebelik dedi.kalp atışını bile duyamadan kaybettim onu çok canım yanıooo.yarın kürtaj olucam o kadar çok istiodum ki bu bebeği.umarım allah kimseye böle bişey yaşatmaz((((
canim cok gecmis olsun cok uzuldum allah yardim etsin bende bu sekilde bebeigimi kaybettim ama zaman herseyin ilaci tekrar hamile kalacagini dusunerek onu unutuyorsun insallah allah sana hayirlisini verir tabi isteyen herkese
Merhaba, ben de 7 Temmuz da en son adet gormustum, bugun itibariyle 8 haftalık hamileyim. Usg de 15.8 mm cıktı ama kalp atısı yok. Gelısmemıs dedi doktor... Bır hafta daha bekleyelim sonra kurtaj dedi. Eşim de yurt dısında, durup durup aglıyorum. Ben besigine evde yer ayarlamıs, soyleyecegım ninilleri dusunurken kürtaj lafı geciyor simdi. Normal mi, degil mi? Allah yardımcım olsun. Çok istiyorduk!
arkadaşlar aynı durumdayım. hamile olduğumu öğrenir öğrenmez gittim doktorum keseyi gördü daha çok küçük tahmini 3 haftalık dedi.kan testimde 600 çıkmıştı.3 hafta sonra gelin dedi. geçen cuma gittim bebeği görme umuduyla ama kese boştu. doktorum haftaya tekrar bkıcaz tahminimizden küçük olabilir dedi.bide adet düzensizliğim vardı önceden.bu perşembe tekrar gidicez boş gebelikten çok korkuorum(( uyuyamıyorum endişeden. hep kötüsü gelio aklıma.6. haftada kesesi boş olup bebişi sonra gören varmı???
arkadaşlar 5+3 hamileyim 3 gün önce dr a gittim keseyi gördük ama düşük ihtimali yüksek dedi neden?ilk hamilliğim beni bilgilendirirseniz sevinirim..5 gün sonra neden alacakmış bebeğimi
arkadaşlar 5+3 hamileyim 3 gün önce dr a gittim keseyi gördük ama düşük ihtimali yüksek dedi neden?ilk hamilliğim beni bilgilendirirseniz sevinirim..5 gün sonra neden alacakmış bebeğimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?