Gebelik Kesesi Ve Bebeğin Görünmemesi

4 haftalk hamilym.doktor ultrasonda bebegide bebek kesesinide gormedigni
Soledi. Cok zorma gtti normal Bisi mi diyl mi anlayamadm. Aranzda ole seyler yasayan oldumu?

Elektraya merhaba tekrardan. bana oZel msj yollamiss.ben ordan sna yazamadm yeni uyeyim. Verdgn bilgiler ve dileklern icn cok tesekkuredrm. Doktormla anlasamiorm yurtdisnda yasioruz esimle burya yeni geldim ve dili henz ogrenemdm esm tercume edio.onumzdeki hafta hamilelgmin 6.haftasi olacak seni dinlicem haftya kontrole gidecm.:)

Elektraya merhaba tekrardan. bana oZel msj yollamiss.ben ordan sna yazamadm yeni uyeyim. Verdgn bilgiler ve dileklern icn cok tesekkuredrm. Doktormla anlasamiorm yurtdisnda yasioruz esimle burya yeni geldim ve dili henz ogrenemdm esm tercume edio.onumzdeki hafta hamilelgmin 6.haftasi olacak seni dinlicem haftya kontrole gidecm.:)

Merhaba cok eski bir konu ama yeni uyeyim ozel msj gonderemiyorum o nedenle size arkadaslik istegi gonderdim.Sizinle ayni durumu yasiyorum mese var bebek yok.Forumda bulamadim daha sonra bebegi gorebildiniz mi acaba?

Merhaba cok eski bir konu ama yeni uyeyim ozel msj gonderemiyorum o nedenle size arkadaslik istegi gonderdim.Sizinle ayni durumu yasiyorum mese var bebek yok.Forumda bulamadim daha sonra bebegi gorebildiniz mi acaba?

Merhaba evet çook eski konu,6 haftalıkken kalp atışlarını ultrasonda duymuştum 4. 5. hafta kese sörünür, zaten 6.haftada kalp atmaya başlıyor.kızım şimdi 5 yaşında, o günleri hatırlayınca gülümsedim Allah bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.

Arkadaşlar konu çok eski biliyorum ama çok değil 4 gün önce bu sayfalarda deli gibi kendime cevap arıyordum. Şu anda ve ilerde benim gibi olabilecek kişiler için yaşadıklarımı paylaşmak istiyorum. 1düşük 1 dış gebeliğin ardından hamile kaldığımı öğrendim. Eşimin spermleri düşüktü ve bizim için tekrar hamile kalmam imkansızdı. Bu olanların ardından hamile olduğumu öğrenince deliye döndük.
Fakat, 5 haftalık gebeliğimde kesem gözüktü. Dış gebe olmadığımı öğrendim. Doktorum 6 haftalık olunca tekrar gelmemi ve kalp atışlarını duyucağımızı söylemişti. Heyecanla gittik. Ve maalesef kesemin içi boştu. Ben alttan da bakmasını istedim. Ve yine göremedi boş gebelik olduğunu söyledi. Tüm umutlarımı kaybettim hayallerim suya düşmüştü yaşamak bile istemedim. 1 hafta sonra 7 haftalık olunca umutsuz tekrar gittim. Kürtaj olucam diye beklerken doktorum hem embriyonun hem yolk kesesinin hem de kalp atışının olduğunu söyledi. Buralarda böyle geç gözükenleri okumuştum fakat insan yine de umutsuzluğa kapılıyor. Kendinizi yıpratmayın, herşeyi Allaha bırakın. Ben kendimi boşuna üzdüm, siz yapmayın, 8 haftaya kadar bekleyebilirsiniz o bebek görünecek buna inanın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…