mehay canım inan şuan ağlıyorum çok geçmiş olsun demekki gelmek için daha vakti var sakın umudunu yitirme canım benim Allahtan hayırlısı böyleymiş demekki üzülme sakın daha yaşında küçük bak insanlar seneler sonra bebek sahibi oluyo yani tamamen bebek konusunu aklından atman gerekiyo benimde evliliğimin ilk aylarında olmamıştı çok bunalmıştım ve kafamdan bebek konusunu tamamen attığım bi günde hamile olduğumu öğrendim sende kafandan tamamen at o zaten gelecek sana
:mymeka:üzülmek yok kızlar siz bunu yaparsanız o minicik bebeler napıcak ha gayret bakim cesaretlerini kırmayın hayatın sonumu hadi iş başına hadi çabuk mehaycım geçmiş olsun ama yenisi olur hiç üzülme dünyada yiyecek ekmeği olsa sana sormazdı bile
haklisin canim ama uzulmemek insanin elinde olsa keske...simdi toparlanmaya calisiyorum!!!herseye bastan baslamak cok aci veriyor inan!!!
canım bende hamileliğimde 7+2 diye gitmiştim ama doktor 6+2 olduğunu söylemişti yani geç döllenme olmuştu.ve bebeği önce göremedi.ben hemen kalp atışını duyalım dediğimde "daha bişey göremedimki" demişti.daha sonra çok minik gidip gelen bi nokta görebildi zar zor.hatta bebeği ölçemediği için keseden ölçüm yapıp haftamı belirlemişti.yani belki erken kalksam bizde görememiş olacaktık.o yüzden sen içini ferah tut bi haftayı kendine zehir etme.hele bi gir tekrar ultrasona bebeğinin pıt pıt atacağı kalbini göreceksin canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?