gebelik kesesinde embyoyu goremeyip sonra goren varmi?

doktorun verdigi dusuk hapiyla gebeligim sonlandi cok uzgunum iki gundur aglamaktan gozlerim yaniyor moralim cok bozuk

canım benım ya valla uzuldum hemde çok
elden gelen bısey yok Allah senınle eşıne uzun omur versın

bitanem,çok geçmişolsun.unutma ki her şeyde bir hayır var..her şey Allah'ın takdiri...buna da şükür...bak,hamile kalabiliyorsun en azından..tekrar kalırsın,bu kez sağlıkla doğurursun inşallah..ben de ilkini düşürdüm ama şimdi yine hamileyim...Allah sabır versin..topla kendini,sakın bırakma,geleceği düşün..mutlaka gelecek meleğin.....

mehay canım inan şuan ağlıyorum çok geçmiş olsun demekki gelmek için daha vakti var sakın umudunu yitirme canım benim Allahtan hayırlısı böyleymiş demekki üzülme sakın daha yaşında küçük bak insanlar seneler sonra bebek sahibi oluyo yani tamamen bebek konusunu aklından atman gerekiyo benimde evliliğimin ilk aylarında olmamıştı çok bunalmıştım ve kafamdan bebek konusunu tamamen attığım bi günde hamile olduğumu öğrendim sende kafandan tamamen at o zaten gelecek sana

:mymeka:üzülmek yok kızlar siz bunu yaparsanız o minicik bebeler napıcak ha gayret bakim cesaretlerini kırmayın hayatın sonumu hadi iş başına hadi çabuk mehaycım geçmiş olsun ama yenisi olur hiç üzülme dünyada yiyecek ekmeği olsa sana sormazdı bile

canim benim evliligim yeni degilki cok bekledim bu bebegi ben 5 seneye giricez bu sene ve 4.5 senedir bu bebek icin ugras veriyorduk o yuzden bu kadar uzgunum!!1-2 sene olsa bu kadar uzulmezdim belki(

haklisin canim ama uzulmemek insanin elinde olsa keske...simdi toparlanmaya calisiyorum!!!herseye bastan baslamak cok aci veriyor inan!!!

Bende ne diyeceğimi bilmiyorum Allah sabır versin Mehaycım.İnşallah bir daha böyle bir acı yaşatmaz.
Ne kadar istediğini bilmesem belki daha farklı şeyler yazardım ama acını burdan bile yaşadım,hissettim.Çok üzgünüm.

haklisin canim ama uzulmemek insanin elinde olsa keske...simdi toparlanmaya calisiyorum!!!herseye bastan baslamak cok aci veriyor inan!!!

canım çok geçmiş olsun Allah sabır versin herseyin hayırlısı çok geçmiş olsun

umudunu asla yitirme :teselli:

Sevgili Mehay;
Çok geçmiş olsun öncelikle..Ama bana inan, herşeyn hayırlısı. Daha evvel de konuşmuştuk, ben gebeliğimin 20. haftasında, bebeğimin tekmelerini içimde hissederken aldırmak durumunda kalmıştım. O zaman çok gözyaşı dökmüştüm keşke ilk haftalardı düşseymiş bebek diye. Lütfen olumlu düşün, iyi ol. Çok zor olduğunu biliyorum ama bunu yapmak zorundasın. Bak ne diicem, bence şu ara biraz kendine dön. Kuaföre git, kendine bir şeyler al.. Bu konuyu unutmaya çalış... Yeni bir başlangıç için kendinde güç topla..
Sana sabırlar dilerim..

haklisin canim kendimi baska seylerle mesgul etsem iyi olur hem moral olur bir degisiklik yapmak belki!!!

mehaycığım çok geçmiş olsun canım. en kısa zamanda inşallah tekrar hamile kalırsın. burdanda mutlu haberlerini alırız.canım . bak birkez hamile kalmışsın bunun ikinciside olur. sadece kafana takma.:1hug:

Mehaycim şimdi Okudum Yazilanlari.çok Geçmiş Olsun.hiç Birşey Için Kendini Haddinden Fazla üzme Ve Hirpalama.yaşadiğin şey Kolay Değil Ama Bu Yaranin Izlerini Bir An önce Kapatmaya Bak Ki Daha Mutlu Güzel Haberlerini Alabilelim.allah Hayirli Zamanda Sana Da Sağlikli Bir Bebiş Nasip Etsin Inşallah.bugün Arefe Günü Bol Bol Dua Et.rabbim Yar Ve Yardimcin Olsun.bu Arada Hepinizin Bayrami şimdiden Mübarek Olsun Kizlar.

arkadaşım bana göre 7+3 doktora gittim kalp atışını duymak için karından baktı sadece kese var sonra alttan baktı uzaklardan gidip gelen bir nokta var.daha küçük dedi ve ben endişeleniyorum kanamam oldu biraz allahım yüzümü güldürsün ve bebegimi saglıklısıyla kucagıma almayı nasip etsin haftaya birdaha bakacak kalp atışları normalmi diye beni aydınlatırsan sevinirim

canim sende kalp atisini gormus doktor uzulme bence bos yere belki gec dollenme olmussa seninkide 6 haftalik falandir!!!!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…