gebelik kesesinde embyoyu goremeyip sonra goren varmi?

Mehaycim tum yasadiklarini simdi okudum... Inan okurken gozlerimden akan yaslara engel olamadim. Acini yuregimde hissettim. Ben de hamileligimin baslarinda cok korkuyordum birsey olacak diye. Hatta her doktora gittigimde orda di mi bebek eminsiniz diye soruyorum. Ama senin yasin daha cok genc. Belki 4,5 yildir bekliyorsun ama yasin nedeniyle kazanclisin. Bak bir de benim gibi 30'unda evlenseydin nolurdu? 4,5 yil beklemeye bile vaktin olmazdi... Ben yasim nedeniyle cok korktum iste... Ilk cocuk icin cok mu gec acaba dedim.. Ama Allahi'ma sukur bi problem cikmadi simdiye kadar. Insallah sen de yeniden hamile kalip en kisa zamanda alirsin bebisini kucagina... Bu konularda moral cok onemli... Tamamen bu konuya odaklanmaktan cikip kendine vaktin nasil gectigini anlamayacagin yeni ugraslar bulmalisin. Ve sonra da guzel haberi bize vermelisin :)

haklisin canim yasim nedeniyle daha vaktim var su an 25 yasindayim ama su 4.5 sene benden bir 10 yilimi aldi goturdu sanki... sacimda beyaz yoktu beyazlar cikti uzuntuden ne demek istedigimi sen anla artik canim....insallah birgun seninde dedigin gibi guzel haberlerle gelmek istiyorum umutsuz yasanmiyor!!!!!!

canım benim bende 3 yıllık evliyim ve her adet dönemimde hamile kalmaya çalışıyorum ama olmuyor. ama bu sefer adetimi 20 gün geçti inşallah bu sefer vardır. dualarınız benimle olsun. bugün doktora gidecem. hayırlı haberimi sizlerle paylaşmak isterim ALLAH hepimizin dualarını kabul etsin

hepimize gecmis olsun kizlaar inanin cook uzuldum benimde bebegim kollarimdan uctu kitti 7 haftallikti kalbi durmuss hicc uzulmedim allaha sukrettim tabii ilk duydugumda kahroldum ama sonra allaha hep sukrettim o bebek dogsaymis sakat olarak dogacakti
kurtajimi oldum uzerine adetimi gordum sonra bi guzel folik asite basladim simdide ikincinin zeminlerini atiyoruz umarim ikinci bebelerimiz saglikli sihhatli olur
tekraar gecmis olsun kizlar!!
sikmayin caninizi allaha dua edin ve gerisini allaha birakin herseyde vardir bi hayirr!!!!!!

insallah zeynepcim guzel haberlerle doneceksin bence...bizimle paylas sonucu!

mehaycım sen güzel bir insansın.bilirmisin bazen ümidimizi keseriz bazı şeylerden ama allah öyle büyüktürki kulum sen sabır ettin der ve mucizeler sunar önüne dua et olur ben inanıyorum.mesela bana perde var rahimde falan demişlerdi ama başka doktorda böyle bişey yok dedi.ve kafama takıldı.bir profösöre gidicem.inan yakında bir yerde olsanda oturup dertleşsek benden daha problemli insanlar var derdin.senin çocuk benim hem çocuk hemde başka şeyler .senin yazılarını oluyunca duygulanıyorum.beterin beteri vardır.allahtan saglıklısını iste

manolyaben
canim guzel bakan gozler guzel gorurmus o senin kalbinin guzelligi bence.....sabretmekten baska caremizmi var canim sabretmeli ve istemeliyiz yuce rabbimden...elbetteki benden daha buyuk sorunlari olan var bu acidan bakinca bu yuzden cok sukrediyorum ama aci insanin icine dusunce dunyanin en dertli insani saniyor kendisini ve o an hayirlisi boyleymis diye dusunemiyor ne kadar yanlis olsada....keske yakinda olsam inan bende isterdim oturup dertlesmeyi ama ne kadar yuzyuze olmasada burdan bile acilarimi anlayan birilerinin olmasi ve birilerine uzaktada olsa destek olup moral verebilmem guzel!!!!!

kizlar ben 14 aralikta dusuk yapmistim bildiginiz gibi...ve bugun tam 38 gun olmasina ragmen regl olmadim sizce hamile olabilirmiyim yoksa bu normal bir gecikmemidir sizce???

canım GÜZEL Haberlerini bekliyorum, bana yaz sıkıntın derdin olursa ben buradayım allah vermesin de

kizlar malesef hamile degilim dun regl oldum tam 40. gunde ..dusukten sonra normalmis zaten 40-45 gun sonra olmasi..bir umut demistim sadece olmadi!!!!

saolasin canim olursa yazarim sende yaz!!!!

CANIM ARKADAŞIM O KADAR İSTİYORUM Kİ BENDE HAMİLEYİM DEMENİ..AAA BÖYLE BOŞ DURMA BAK REGLİDE OLMUŞSUN ÇALIŞMALARA DEVAMM YUMURTLAMA ZAMANINI DEGERLENDİR ALLAH BÜYÜK

slm bayanlar benimde sorunum var enson 16 aralıkta adet gördüm adetim 10 gün gecikti kan tahlili yaptırdım gebelik var çıktı ama ultrasonda hiç bir şey gözükmedi dr 10 gün bekleyelim dedi sizce ne olabilir

slm bayanlar benimde sorunum var enson 16 aralıkta adet gördüm adetim 10 gün gecikti kan tahlili yaptırdım gebelik var çıktı ama ultrasonda hiç bir şey gözükmedi dr 10 gün bekleyelim dedi sizce ne olabilir

canim biraz daha bekle belki kese gorulebilecek buyukluge gelmemistir ...ama yine gorunmezse dis gebelik (yani embryon tuplerden birinde buyuyor) suphesi gelir ilk akla..insallah gorunuyr canim korkma belki erkendir!!!

CANIM ARKADAŞIM O KADAR İSTİYORUM Kİ BENDE HAMİLEYİM DEMENİ..AAA BÖYLE BOŞ DURMA BAK REGLİDE OLMUŞSUN ÇALIŞMALARA DEVAMM YUMURTLAMA ZAMANINI DEGERLENDİR ALLAH BÜYÜK

evet canim bos durmuyorum zaten normal calismalarla olmadigi icin yeniden asilama calismalarina basladim tabi bu arada bos durmam heralde cifte calisma yani naniknanik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…