insan cok uzun sure bekleyince takiyor malesef!!!!!!!!!!!!!!!
sabret arkadaşım çok kısa zamanda yüzün gülecek ..ben inanıyyorum dua edelim rabbim üzmez bizleri
insallah zeynepcim guzel haberlerle doneceksin bence...bizimle paylas sonucu!
manolyaben
canim guzel bakan gozler guzel gorurmus o senin kalbinin guzelligi bence.....sabretmekten baska caremizmi var canim sabretmeli ve istemeliyiz yuce rabbimden...elbetteki benden daha buyuk sorunlari olan var bu acidan bakinca bu yuzden cok sukrediyorum ama aci insanin icine dusunce dunyanin en dertli insani saniyor kendisini ve o an hayirlisi boyleymis diye dusunemiyor ne kadar yanlis olsada....keske yakinda olsam inan bende isterdim oturup dertlesmeyi ama ne kadar yuzyuze olmasada burdan bile acilarimi anlayan birilerinin olmasi ve birilerine uzaktada olsa destek olup moral verebilmem guzel!!!!!
kizlar ben 14 aralikta dusuk yapmistim bildiginiz gibi...ve bugun tam 38 gun olmasina ragmen regl olmadim sizce hamile olabilirmiyim yoksa bu normal bir gecikmemidir sizce???
canım GÜZEL Haberlerini bekliyorum, bana yaz sıkıntın derdin olursa ben buradayım allah vermesin de
saolasin canim olursa yazarim sende yaz!!!!
slm bayanlar benimde sorunum var enson 16 aralıkta adet gördüm adetim 10 gün gecikti kan tahlili yaptırdım gebelik var çıktı ama ultrasonda hiç bir şey gözükmedi dr 10 gün bekleyelim dedi sizce ne olabilir
CANIM ARKADAŞIM O KADAR İSTİYORUM Kİ BENDE HAMİLEYİM DEMENİ..AAA BÖYLE BOŞ DURMA BAK REGLİDE OLMUŞSUN ÇALIŞMALARA DEVAMM YUMURTLAMA ZAMANINI DEGERLENDİR ALLAH BÜYÜK
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?