gebelik kesesinde embyoyu goremeyip sonra goren varmi?

canim sende kalp atisini gormus doktor uzulme bence bos yere belki gec dollenme olmussa seninkide 6 haftalik falandir!!!!!!

sen çok iyi kalpli bir anne adayısın hiç kimse istemezki kötü şeyler yaşasın ama rabbim herkesi bir sınavdan geçirir ne yaşadıgını çok iyi anlıyorum bende çok kötü şeyler yaşadım ama...çok agladım çok yıprandım psikolojimde bozuldu..sonra baktım ki benim hayatımda önemli olan bişey var oda eşim ..eşim olmazsa bebegimde olmazdı onuda benimle birlikte aylarca kahrettim ama sonra çalışmaya başladım alışveriş falan derken düşünmeömeye çalıştım bilirim ki olmaz o nedenle bir daha ki hamileliligin çok yakın içimden öyle geliyor ..canım arkadaşım herşeyin sonu demek deil sen saglıklı oldugun sürece allah sana saglıklı evlatlar çok verir öptümmm

sevgili manolyaben
canim o senin guzelligin....elbette kimse kotu seyler yasamak uzulmek istemez ama hayat her zaman istedigimiz seyleri vermiyor bize...seninde dedigin gibi rabbim bizi sinavdan geciriyor ,ben hicbir zaman isyan etmedim allahima bebegim olmadigi zamanlardada olupta kaybettigim zamandada...ha uzulmedimmi?aglamadimmi?kahroldum.....ama asla isyan etmedim bundada bir hayir vardir dedim..eminimki senin bebisin cok saglikli ama olurda bir aksilik cikarsa(ki insallah cikmayacak allahin izniyle :)) ) bunda hayir aramak lazim canim!!!!bende senin gibi kendimle birlikte aylarca degil yillarca uzdum kahrettim esimi ama sonunda anladimki bu dunyanin sonu degildi birgun mutlaka olacakti ve olduda (sonu husran da olsa )...insallah bir daha olur iyi dileklerin icin tesekkurler canim!!!insallah birdahaki gidisinde bebisin sana bir supriz yapacak kocaman olmus kalbide kut kut atiyor :)) bunlari dusun ve uzulme canim!!

canim sen bu bebegi ne kadar sure beklemistin??tedaviylemi hamile kaldin???

ben hamileligimde sürekli kahverengi akıntılarım oluyor doktora gidiyorum hi,ç bir şey söylemiyor
bazı hamilelikler kanamalı diyorlar ama çok şükür bir problem yok allahtan böyle sorunları olanlar varsa paylaşalım

canim sen bu bebegi ne kadar sure beklemistin??tedaviylemi hamile kaldin???

ben ilk hamile kaldıgımda balayındaydım.problrmli bir hamileliğim oldu kanamam hiç durmadı .doktorum asistanmıydı neydi bir torba ilaç verdi zaten ondan sonra iyice fena oldum.neyse 2,5 tu herhalde sevine sevine gittik kalbinin durdugunu söylediler kendimden geçtim anlatamam.buda yetmezmiş gibi alttan üstten ilaç verip normal sancıyla düşürttürdüler.sonra 3 ay kanamam durmadı doktor normal dedi.ardından rahim agzı kanserine yakalanmışım.tekrar bir operasyon derken 1,5 sene oldu ve tedavim bitti ben çalışmalara başladım aglaya aglaya korkuyordum.şükürler olsun rabbime oldu..allah herkese versain rabbim.amin..yaaa arkadaşım şimdi bu kadar hassassam psikolojimi çöktürdüler.nerde çocuk görsem içeme bir acı kaplıyordu.ALLAH KİMSENİN KUCAGINI BOŞ BIRAKMASIN

amin canim aminn cok zor gercekten!!!!!

canim bence sen yinede isini garantiye al baska bir doktorada gorun..

arkadaşlar şu an perişanım 2 gün önce kürtaj oldum bebegimin kalp atışları durmuş yüregim yangın yeri allah sizlere yaşatmasın

çok geçmiş olsun canım kaç haftalık hamileydin?benimde ilk gebeliğimde 9 haftalıkken kalbi durmuştu.şimdi tekrar hamileyim inşallah sende en kısa sürede tekrar kalırsın.ama korkularım bitmiyor tabi.insanın psikolojisi bozuluyor seni çok iyi anlıyorum.

slm arkadaşlar 15 aydır hamile kalmayı deniyorum ama birtürltutmuyor

slm benimle yazışmak isyeyen varmı çok yalnızım lütfen bana yardım edin

3 yıllık evliyim doktorlar sorunum olmadığını söylüyor

canım benim her yolu denedim
tabiki insana uzaktan söylemesi kolaydır belki senin psikolojiktir.genelde öyle diyorlar.bern 2 defa hamile kaldım ne ümitlerle ikisininde 8 haftada kalbi durdu kahroldum doktorlara göre bir problem yok ben ne yapmalıyım
canım arkadaşım

cnm ya çok geçmiş olsun inş yakın zamanda sağlıklı ve hayırlı evledın olur.

saol bitanem çok hyıprandım kendimi bıraktım nerdeyse sonra eşim geldi gözümün önüne bir daha yaparız dedi ama artık korkuyorum allah yüzümü güldürsün ne olur artık allah kimsenin kucagını boş bırakmasın

kızlar stres yapmayın kafaya ne olursa olsun takmayın ben kafaya takmaktan neden olmuyor diye doktorlara para harcamaktan başka bişi yapmadım ve bu benim 8 ayıma mal oldu en sonunda doktoru herkezi her düşünceyi kafamdan sildim umursamadım allahım dedim dogru zamanda vericek demekki saglkıklısını hayırlısını versin diye konuyu kapadım ve o ay hamile kaldıgımı ögrendim süpriz oldu hatta adettimden 16 gün gecmişti ve ben cocuga yormadım acaba hamilemiyim demedim gecikiyorumdur dedim cevremin ısrarıyla test yaptım 7 haftalık hamile oldugumu ögrendim yani sizde hic sıkmayın canınızı düşünmeyin herşeyi oluruna bırakın inanın benim arkadaşımda cok takıyordu takma rahat ol dedim oda hamile kaldı . :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…