canim sende kalp atisini gormus doktor uzulme bence bos yere belki gec dollenme olmussa seninkide 6 haftalik falandir!!!!!!
canim sen bu bebegi ne kadar sure beklemistin??tedaviylemi hamile kaldin???
canim sen bu bebegi ne kadar sure beklemistin??tedaviylemi hamile kaldin???
ben ilk hamile kaldıgımda balayındaydım.problrmli bir hamileliğim oldu kanamam hiç durmadı .doktorum asistanmıydı neydi bir torba ilaç verdi zaten ondan sonra iyice fena oldum.neyse 2,5 tu herhalde sevine sevine gittik kalbinin durdugunu söylediler kendimden geçtim anlatamam.buda yetmezmiş gibi alttan üstten ilaç verip normal sancıyla düşürttürdüler.sonra 3 ay kanamam durmadı doktor normal dedi.ardından rahim agzı kanserine yakalanmışım.tekrar bir operasyon derken 1,5 sene oldu ve tedavim bitti ben çalışmalara başladım aglaya aglaya korkuyordum.şükürler olsun rabbime oldu..allah herkese versain rabbim.amin..yaaa arkadaşım şimdi bu kadar hassassam psikolojimi çöktürdüler.nerde çocuk görsem içeme bir acı kaplıyordu.ALLAH KİMSENİN KUCAGINI BOŞ BIRAKMASIN
ben hamileligimde sürekli kahverengi akıntılarım oluyor doktora gidiyorum hi,ç bir şey söylemiyor
bazı hamilelikler kanamalı diyorlar ama çok şükür bir problem yok allahtan böyle sorunları olanlar varsa paylaşalım
bebek sahibi olmak istiyorum ama ne yaptıysam olmuyor
arkadaşlar şu an perişanım 2 gün önce kürtaj oldum bebegimin kalp atışları durmuş yüregim yangın yeri allah sizlere yaşatmasın
tabiki insana uzaktan söylemesi kolaydır belki senin psikolojiktir.genelde öyle diyorlar.bern 2 defa hamile kaldım ne ümitlerle ikisininde 8 haftada kalbi durdu kahroldum doktorlara göre bir problem yok ben ne yapmalıyımcanım benim her yolu denedim
cnm ya çok geçmiş olsun inş yakın zamanda sağlıklı ve hayırlı evledın olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?