- 23 Ağustos 2022
- 28
- 1
- 1
- 33
- Konu Sahibi Aynur Melda
-
Yoooo cidden 22 haftalikti öğrendiğim gün cinsiyetini öğrenmiştim oğlumun tam günümde regl oluyordum ve hiçbir belirli yoktu kilo bile almamıştım bizim aile de öyle halam da kuzenimde 5 aylıkken öğrenmiş bahanem de 4 aylıkken22 haftalık mıydı?Aman Allah'ım o zamana kadar hamile olduğunuzu nasıl anlamadınız ki?
Umarım hamilesinizdir ama bulantı gibi belirtiler çok erken dönemlerde başlamıyor, yine çok ilerledi ve siz bilmiyorsanız bilemem tabi olabilir
Malesef doğru yazdım 22 haftaydiSanırım 2 haftalık yazacaktınız.
Regl gecikmesi varsa bir test yapabilirsiniz. Bende regli gecikmesinde sadece 1 günlük tiksinme, mide bulantısı, halsizlik yaşadım. Şimdi maşallah diyeyim iştahım tam gaz devam ediyor.
Sıkıntı su bir iki hafta önce normalde ben et döner sevmem ama öyle böyle değil canım öyle istedi ki eşime aldırdım bir iştahla yedim dün de poğaça dan midem bulandı napicagimi bilemedimSanırım 2 haftalık yazacaktınız.
Regl gecikmesi varsa bir test yapabilirsiniz. Bende regli gecikmesinde sadece 1 günlük tiksinme, mide bulantısı, halsizlik yaşadım. Şimdi maşallah diyeyim iştahım tam gaz devam ediyor.
Psikolojik olur da negatif çıkar korkusu var acaba mı diye bilemiyorum test yapicak yarın sabah sizi de bilgilendiririmbi 22 hafta daha beklemeyeceksin heralde git test yap ne olduğunu öğren ..korkuyorum la olmuyo bu işler :/
Sadece karam çikolata yiyordum sürekli o kadar son ay regl olmadım varsa birkaç haftalık falandır diye gittim 22 haftalık olduğumu öğrenmiştim bu sefer belirtiler var ama ya değilsem korkusu da var heyecanlanıp hüsrana uğramak istemiyorumYoooo cidden 22 haftalikti öğrendiğim gün cinsiyetini öğrenmiştim oğlumun tam günümde regl oluyordum ve hiçbir belirli yoktu kilo bile almamıştım bizim aile de öyle halam da kuzenimde 5 aylıkken öğrenmiş bahanem de 4 aylıkken
Uyku hali hep var sürekli uyumak istiyorum birde hipertansiyon hastasıyım sürekli tansiyonum düşüyor normalde hep yüksek olurdu bayadir sürekli düşüyorBenim de aksine iştahsızlık, tiksinti oluyordu. Ama herkeste farklı tabi ki.
Adetine kaç gün var peki.Uyku hali hep var sürekli uyumak istiyorum birde hipertansiyon hastasıyım sürekli tansiyonum düşüyor normalde hep yüksek olurdu bayadir sürekli düşüyor
Oldum ama 5 gün sürüyordu az az geldi ve 2 günde bittiAdetine kaç gün var peki.
O zaman bugün test yapıyorum sonucu sizlerle paylaşırımOlabilir tabi test yapmadan bilemezsiniz,eger bulanti olacak kadar belorti varsa gun icinde yapacaginiz testle de belli olur.
Evet öyle bı durum oldu hayatımda ilk defa midem bulanıyor ama ya negatif çıkarsa korkusu da var hüsrana uğramak istemiyorumBen de hamileliğim de adet oldum sandım 3 gün sürdü fakat kahverengi çamur gibi ve sadece lekelenme tarzındaydi. Düşük riski var dedi doktor ilaç verdi lekelenmeler durmuştu. Dediğim gibi farklı tabi herkeste. Ve zaten sen ilk hamileliğinde adet olmuşsun
Gebelik yoksa yoktur. Test yapmayıp bir sonraki adet tarihine kadar bekleyecek misin pekiEvet öyle bı durum oldu hayatımda ilk defa midem bulanıyor ama ya negatif çıkarsa korkusu da var hüsrana uğramak istemiyorum
Şimdi alıyorum test ise gider gitmez yapicamGebelik yoksa yoktur. Test yapmayıp bir sonraki adet tarihine kadar bekleyecek misin pekien belirgin özellik adet gecikmesi çünkü, hamilelikte adet görmüş biri olarak ne kadar daha bekleyeceksin. Gebelik varsa ilk ayları çok önemli. Alacağın ilaçlar, önlemler.. Bunun dış gebeliği, boş gebeliği, düşük riski var.. Bence test yap sen için rahat etsin
Hakkında hayırlısı. Korku illaki hepimizde oluyor bunun için adet gününün geçmesini beklemek gerekiyorŞimdi alıyorum test ise gider gitmez yapicam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?