- 23 Ağustos 2022
- 28
- 1
- 1
- 33
- Konu Sahibi Aynur Melda
-
İnşallah çok teşekkür ederimHakkında hayırlısı. Korku illaki hepimizde oluyor bunun için adet gününün geçmesini beklemek gerekiyor
Ama senin böyle bir durumun yok şu an. En iyisi var ya da yok erkenden bilmek. Nasibiyle gelir her şey. Güzel haberini bekliyorum inşallah
Yapicam şimdiTest yaptın mı?
Haber vericemMerak ettim
Bir önceki gebeliğinizde de mi böyle azalmıştıOldum ama 5 gün sürüyordu az az geldi ve 2 günde bitti
Yoo o çok farklıydıBir önceki gebeliğinizde de mi böyle azalmıştı
Test yaptım ama çizginin biri çok net diğeri belli belirsiz emin olamadım yarın sabahtan tekrar yapicam birde az bişey kahverengi leke geldi anlamadım ben bu durumdan biseyHaber vericem
Testi atin bakalim,ilk idrar olmadigi icin olabilir.Test yaptım ama çizginin biri çok net diğeri belli belirsiz emin olamadım yarın sabahtan tekrar yapicam birde az bişey kahverengi leke geldi anlamadım ben bu durumdan bisey
Yarın sabahtan tekrar denicem bakalımTesti atin bakalim,ilk idrar olmadigi icin olabilir.
Benim ilk gebeliğimdeki test de çok silik belli belirsiz bir şeydiTest yaptım ama çizginin biri çok net diğeri belli belirsiz emin olamadım yarın sabahtan tekrar yapicam birde az bişey kahverengi leke geldi anlamadım ben bu durumdan bisey
İnşallah yarın sabah ilk isim testi tekrarlamak inşallah dediğiniz gibi olur çünkü çok istiyorum bir evladım daha olsun diye 5 yıl hap kullanınca artık bekliyorsun birde bu durumları yaşayınca acaba da kalıyorsun ben normalde günde 2 açma 2 poğaça yerdim dün 1 açma yedim o kadar birde bugün zeytinli açma aldım zor yedim sanki kusacak gibi oldum şimdi de bı yanma başladı delirmek üzereyimBenim ilk gebeliğimdeki test de çok silik belli belirsiz bir şeydibirikmiş idrar ile daha net olur o inşallah
Bu sabah benim idrae testim de pozitifti yarın gideceğim ben de hastaneye. Dün annemlerde sucuklu yumurta yaptım çatal sürmedim, içim almadı. Kasık ağrılarım, adetten 5 gün gecikme derken sabah anca yaptım testi. Hakkımızda hayırlısı olsun yarın ikimiz için de büyük günİnşallah yarın sabah ilk isim testi tekrarlamak inşallah dediğiniz gibi olur çünkü çok istiyorum bir evladım daha olsun diye 5 yıl hap kullanınca artık bekliyorsun birde bu durumları yaşayınca acaba da kalıyorsun ben normalde günde 2 açma 2 poğaça yerdim dün 1 açma yedim o kadar birde bugün zeytinli açma aldım zor yedim sanki kusacak gibi oldum şimdi de bı yanma başladı delirmek üzereyim
Amin inşallah canımBu sabah benim idrae testim de pozitifti yarın gideceğim ben de hastaneye. Dün annemlerde sucuklu yumurta yaptım çatal sürmedim, içim almadı. Kasık ağrılarım, adetten 5 gün gecikme derken sabah anca yaptım testi. Hakkımızda hayırlısı olsun yarın ikimiz için de büyük günAllahım dileyen isteyen herkese en güzeliyle nasip etsin.
Benimde maşallah canım her şeyi istiyor, bebek bahane yemek şahane hesabı ne varsa yemek istiyorum.Sıkıntı su bir iki hafta önce normalde ben et döner sevmem ama öyle böyle değil canım öyle istedi ki eşime aldırdım bir iştahla yedim dün de poğaça dan midem bulandı napicagimi bilemedim
Çok teşekkür ederim inşallah öyledir bakalım nasipBenimde maşallah canım her şeyi istiyor, bebek bahane yemek şahane hesabı ne varsa yemek istiyorum.
En güzeli bir kan testi ver, var ya da yok. Her şeyin hayırlısı olması dileğiyle inşallah bebeğin seninledir
Bu sabah benim idrae testim de pozitifti yarın gideceğim ben de hastaneye. Dün annemlerde sucuklu yumurta yaptım çatal sürmedim, içim almadı. Kasık ağrılarım, adetten 5 gün gecikme derken sabah anca yaptım testi. Hakkımızda hayırlısı olsun yarın ikimiz için de büyük günAllahım dileyen isteyen herkese en güzeliyle nasip etsin.
Test yaptım yine çizgi var ama incecik belli belirsiz en iyisi acele etmemek ya çok erkenden yaptıysam en sağlıklısı pazartesi kan testi vericem çünkü araştırdım 2gunde bittiyse diyor 10 gün sonra net çıkar hamile olup olmadığınız dua edin benim için inşallah hamileyimdir dün ağır kaldırdım azıcık kahverengi leke geldi korktum açıkçasıBu sabah benim idrae testim de pozitifti yarın gideceğim ben de hastaneye. Dün annemlerde sucuklu yumurta yaptım çatal sürmedim, içim almadı. Kasık ağrılarım, adetten 5 gün gecikme derken sabah anca yaptım testi. Hakkımızda hayırlısı olsun yarın ikimiz için de büyük günAllahım dileyen isteyen herkese en güzeliyle nasip etsin.
Lekelenme olduysa bence pazartesini bekleme yarın git doktora. İlk hamileliğimde lekelenmem için muayene etti yerleşme kanaması mi, düşük ihtimali mi diye ve kanama alanı görüp progestan ilacı verdi düşük önleyici. Benim testlerim de hep silik çıkıyordu. 1 saat önce muayene oldum geldim. 5 hafta 3 günlükmus ama testim silikti bayaTest yaptım yine çizgi var ama incecik belli belirsiz en iyisi acele etmemek ya çok erkenden yaptıysam en sağlıklısı pazartesi kan testi vericem çünkü araştırdım 2gunde bittiyse diyor 10 gün sonra net çıkar hamile olup olmadığınız dua edin benim için inşallah hamileyimdir dün ağır kaldırdım azıcık kahverengi leke geldi korktum açıkçası
İnşallah benimde öyledirLekelenme olduysa bence pazartesini bekleme yarın git doktora. İlk hamileliğimde lekelenmem için muayene etti yerleşme kanaması mi, düşük ihtimali mi diye ve kanama alanı görüp progestan ilacı verdi düşük önleyici. Benim testlerim de hep silik çıkıyordu. 1 saat önce muayene oldum geldim. 5 hafta 3 günlükmus ama testim silikti baya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?