- Konu Sahibi sevgul1974
-
slm arkadaşım . dış gebelikten dolayı kürtaj olunmaz. bunu kim söylemişse bir yanlış anlaşılma olmuş dış gebelikte kürtaj değil ameliyat olunur. hamile kalmadan önce iltihabın varsa akıntın varsa tedavi ettir. vitamin ilacı kullan .kansızlığın varsa tedavi ettir. ondan sonra hamile kalırsan düşükle sonuçlanmaz.tşkslm benim de bir sorum olacakti.ben 6 aylik evliyim.1 ay once 7 haftalik hamileyken dis gebelikten dolayi kurtaj oldum dr um kotrolleri yapti hersey normal,hormonlarda rahimde falan bir sorun yok dedi.ama tekrar bebek icin 3 ay korunman gerek dedi simdi kurtajdan sonra ilk defa adet oldum.2 ay sonra hamile kalsam bir sorun olur mu?ilk bebegimdi ikinciyi istiyorum onu soracaktim 2 ay sonra yapmamda bir sakinca olur mu?dr söyledi ama bir de size danisayim dedim.bir de tekrar düsük olur diye korkuyorum acikcasi dr um her hamileikte olacak diye birsey yok dedi ama gene de korkuyorum ne önerirsiniz?simdiden tesekkurler hoscakalin.
slm ilacı günde 3 adet kullan. ikisi akşam birini sabah al.aç karnına içmen daha uygundur. kolay gelsin.Merhaba Ilginize Teşekkür Ederiz.. Benim Sorum şu Biz Eşimle Nisanda Bebek Düşünüyoruz.. Bende Eczaneden Folicplus Aldim Ve Günde Bir Tane Aliyorum . Doktora Danişmadim Sizce Hata Mi Yapiyorum Bu Arada Adetlerim Düzenli.. Hoşçakalin...
merhaba
normalde yumurta döllendikden kaç gün sonra rahme düşüp tutunuyor? bildiğim kadarıyla bu hcg hormonu o zamandan itibaren önce kanda sonra idrarda yayılıyormuş.:bbo: yani ancak yumurta döllenmip rahme düşünce kanda betahcg bakılınca anlaşılıyormuş. doğrumudur?laelaelaelaelae
slm arkadaşım. öncelikle dinlenmeni tavsiye ederim. follicplus drj kullan. progestan başlaman gerekir bu bebeğin tutunmasını kolaylaştırır.hayırlı akşamlar yine bir sorum olacak dün doktora gittim kan testi yaptı gebelik için pozitif dedi ama değerler düşük dedi bir hafta sonra gel ultrasyonda bakalım dedi ama hafif pembe şekilde günde bir defa kanama oluyor eczaneden test alsam sonuç alabilirmiyim acaba
tşk evet alabilirsin kullan bence faydasını görürsün alınca kullanma tarifi için tekrar bana dön. slm.çok tşk ederim bu ilaçları doktor söylemeden alabilir miyim?
sevgul hanım acele cevap lazım lütfen bugün sabah önce karnımda aşırı bir ağrı oldu 1-2dk sürdü bir saat sonra adet oldum.sizce bu normal mi?neler oluyor hamilemiyim? değilmiyim?sizce
sevgul hanım acele cevap lazım lütfen bugün sabah önce karnımda aşırı bir ağrı oldu 1-2dk sürdü bir saat sonra adet oldum.sizce bu normal mi?neler oluyor hamilemiyim? değilmiyim?sizce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?