gebelik,normal doğum,sezeryan,hakkında ,merak, ettikleriniz

slm arkadaşım . dış gebelikten dolayı kürtaj olunmaz. bunu kim söylemişse bir yanlış anlaşılma olmuş dış gebelikte kürtaj değil ameliyat olunur. hamile kalmadan önce iltihabın varsa akıntın varsa tedavi ettir. vitamin ilacı kullan .kansızlığın varsa tedavi ettir. ondan sonra hamile kalırsan düşükle sonuçlanmaz.tşk

slm ilacı günde 3 adet kullan. ikisi akşam birini sabah al.aç karnına içmen daha uygundur. kolay gelsin.

merhaba
normalde yumurta döllendikden kaç gün sonra rahme düşüp tutunuyor? bildiğim kadarıyla bu hcg hormonu o zamandan itibaren önce kanda sonra idrarda yayılıyormuş.:bbo: yani ancak yumurta döllenmip rahme düşünce kanda betahcg bakılınca anlaşılıyormuş. doğrumudur?laelaelaelaelae

hayırlı akşamlar yine bir sorum olacak dün doktora gittim kan testi yaptı gebelik için pozitif dedi ama değerler düşük dedi bir hafta sonra gel ultrasyonda bakalım dedi ama hafif pembe şekilde günde bir defa kanama oluyor eczaneden test alsam sonuç alabilirmiyim acaba

slm .adetin 17 gününden itibaren kandaki b hcg değeri yükselir. döllenme oluştuysa yükselir oluşmadıysa değerde bir değişme olmaz 5 gün ara ile yapılması gereklidir.

slm arkadaşım. öncelikle dinlenmeni tavsiye ederim. follicplus drj kullan. progestan başlaman gerekir bu bebeğin tutunmasını kolaylaştırır.
test yapma dinlen. günün 3 gün geçmeden idrar testi sonuç vermez beklemeni tavsiye ederim.

sevgigul hanim bana rahime tutunamamis ölmüs ve dis gebelik dediler vallahi.ölüymüs yani...iltihabim falan da yok cok sukur dr kontrol etti....yalniz 2 ay daha beklemem gerekmis.bekliyorum simdi de,adetim basladi yeni korunacagim.3 ay bekle dedi bu onumuzdeki 2 ay icinde gerci ben korunuyorum ama olur da hamile kalirsam ne gibi tehlikeler cikar ??

mrb. yine ben başınızı ağrıtıyorum ama karın bölgemin alt taraflarına çok şiddetli ağrı giriyor arada bir sizce bu neden oluyor ne yapmam lazım...

merhaba sevgül yardımcı olduğun için öncelikle tşk ederim ve kızlar allahım hepiniz gönlüne göre versin ve hayırlısını nasipetsin sevgülcüm bende 6 aylık evliyim hanil kalmadım dk bazı tahliller istedi bu tahlilerin normal değeri kaç olmalı acaba sen biliyor musun yazıyorum prolaktin tsh fsh lh kızlar sizlerden bu testleri yaptıran varmı bilgisi olanlar cvp verirseniz sevinirim daha doktora 1 hafta sonra gidecemde merak işte

sevgul hanım acele cevap lazım lütfen bugün sabah önce karnımda aşırı bir ağrı oldu 1-2dk sürdü bir saat sonra adet oldum.sizce bu normal mi?neler oluyor hamilemiyim? değilmiyim?sizce

merhaba vede kolay gelsin ben 34 haftalık hamileyim benim şiddetli bel ağrılarım var ara ara kasıklarıma da kramp şeklinde ağrılar oluyor geçen hafta kontrole gittiğimde drum bebeğin dönmüş aşağı inmeye çalışıyor dedi pek bişey anlayamadım benim ilk bebeğim vede bebeğim kız kız bebekler gününden önce doğarmış deniyor halk arasında benim sorum sizce erken doğum yapma ihtimalim varmı acaba

sevgul hanım acele cevap lazım lütfen bugün sabah önce karnımda aşırı bir ağrı oldu 1-2dk sürdü bir saat sonra adet oldum.sizce bu normal mi?neler oluyor hamilemiyim? değilmiyim?sizce

bunu burdan sormak yerine bi dr. görünmen net cevap alman daha mantıklı değil mi

s.a sevgül hanım ben 10 ay önce sezeryan dogum yaptım tekrar 2 aylık hamileyim sorum tekrar sezeryanmi olur yoksa normal olabilme ihtimali varmı bide sezeryanın arasından ne kadar zaman geçmesi gerekiyor şimdiden teşekkürler

slm sevgül hanım bendemi bi sorun var yoksa sorumdamı neden cevap yazmıyorsunuz merak ettim

AYNISI BENDEDE OLMUŞTU VE DÜŞTÜ KİMYASAL GEBELİKMİŞ MEĞERSEM UMARIM SENINKI AYNISI DEĞİLDİR HABERDAR ET MERAK ETTIM BENDE ŞİMDİ??? HEM ACIL DOKTORA GÖRÜNMEN LAZIM BEKLEME BİLE BU CİDDİ BİR DURUM

sevgül hanım benim merak ettim ve korktuğum bişi var 36+5 haftalık hamileyim sanırım bu haftalarlada catı muayenesi yapılıyo.. ben bunun nasıl olduğunu merak ediyorum coğu kişi canım cok acıdı dio sitede nasıl bişi oldunu acıklayabilirmisiniz. tesekkürler

sevgul hanim ben de daha önce size yazmistim kurtajdan sonra 1 ay adet gordum simdi de korunuyorum ama hadi olur ya kazayla olursa bir sakincasi olurmu ya da tekrar dusuk olurmu ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…