gebelik,normal doğum,sezeryan,hakkında ,merak, ettikleriniz

slm arkadaşım 1 aydır bel fıtığından yatıyorum sorularınıza bakamadım kusura bakmayın. sezeryanlar arası en az 2 yıl olması gerekiyor. ama birinci sezeryansa ikinciyi normaldoğurtandr yok bu yüzden sezeryan olman endoğrusu

:1shok: aaa canım yaaa geçmiş olsun. ne denir bilmiyorumki şaşırdım. allah şifanı versin inşallah. haberdar et bizi olur mu?
sağol canım omurgalar arasında kemikler birbirine değmesin diye süngerimsi bir doku var o erime yapmış bu yüzden kemikler sinirlere baskı yapıyor ve çok ağrım oluyor. sebebi hastaları sedyeye kaldırıp koymak

ah canım yaaa. benimde benzer bir rahatsızlığım var ama kaçıyorum tedaviden. benimde boyun omurları arasında fazla bir kemik var doğuşdan. ben takı falan yapıyordum. o arada ağrım oldu film falan çektiler meğer bu faza kemik eğilmiş ve baskı yapıyormuş sinirlere. kolum boşalıyordu aniden. fizik tedavi dediler ama korkuyorum.

merhaba hanımlar ,16 yıllık ebe hemşireyim.gebelik ,sezeryan ve normal doğum hakkında merak ettiklerinizi cevaplamaya hazırım.

sevgülcüm sana soru sorum o zaman adetlerim azaldı 4 aydır doktora güttüm gereken ne varsa yapıldı hormon testlerı vs bişey cıkmadı prolaktınım hormon testınde 39 du ama doktor 4 sonra tetrar ypalım prolaktın testı dedı 14 cıktı normal deı saglıklısınız dedı prolaktın adetı azaltıyomuş kafam karıştı acaba bu durumda neden olur adet azalması.

epiduralsiz normal doğum yapmak gibi bir seçenek var mı? var ise hangi aşamadan sonra epidurale dönmek imkansız olur? bir de sancıları tamamen kesecek kadar mı yoksa sadece azaltacak kadar mı epidural veriliyor acaba? teşekkürler...

Selam bende sıze bıse sorabılırmıyım 6 aylık hamıleyım saglık ocanda kan testı yaptılar ııdrar yolu enfeksıyonu var dedı doktor acaba bu neden oluyo merak edıyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…