ay bu kilolarla bebiş olmaması normal tabii nasıl da alıyorum ahh hep şu tatlı krizlerimevettt yol arkadaşlarım şimdi şuan ki bildirimlerinizi baz alarak haftaya en pzt den itibaren pztsiyi kilo bildirim günü olarak yapalım ve en çok kg verenden en az verene kadar listesini oluşturucam ben tamam mıdır? itirazı olan şu an itiraz etsin sonra kabul edilmeyecektir itirazlar
ben okeyim canımevettt yol arkadaşlarım şimdi şuan ki bildirimlerinizi baz alarak haftaya en pzt den itibaren pztsiyi kilo bildirim günü olarak yapalım ve en çok kg verenden en az verene kadar listesini oluşturucam ben tamam mıdır? itirazı olan şu an itiraz etsin sonra kabul edilmeyecektir itirazlar
yok canım ya beraberiz benceen şişkonuzzz benimmmm
olsun canım ya burda beraber vereceğiz benim ilk hedefim 75en şişkonuzzz benimmmm
benim sorunum var o işi yapmaya vaktimiz yokolsun canım ya burda beraber vereceğiz benim ilk hedefim 75
bebek olmaması için herhangi bir sorunuzu var mı canım
Hoşgeldin aramıza :9günaydın aradğım topik burası bnde 90 olmuşm ramznda 81 idm şuan 90 veremyrm hc veee anne olmayı 2,5 yıldr işstyrmm bnide alın pleaseeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?