Gebelik Öncesi Zayıflamalıyızzzz. Kg bildirimi pazartesi...

chemist41

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Şubat 2012
208
124
53
Merhabalar arkadaşlar gebelik öncesi zayıflamak isteyenler konumuza buyursun gelsin :) Hem diyet günlüklerimizi paylaşalımi , hemde anne olma yolundaki adımlarımızı , sağlık sorunlarımızı ve sağlıklı hale gelmek için harcadığımız çabalarımızı paylaşalım. Rabbim hepimize öncelikle kilolarımızı vermeyi nasip etsin. Sonrada hayırlı evlatlar versin inş

Hemen kendimi tanıtayım. Ben firmanın laboratuvarında çalışan 26 yaşında , 3 yıl 9 aydır evli bir kimyagerim. Zaten aşırı kilo almam bu iş yerine girince başladı. Aslında çocukluk ve ergenliktede zayıf bir kız değildim ama 100 leri de görmemiştim. Neyse velhasıl kelam kilo vermeyi başarabilen ama koruyamayan biriyim. 1,5 yıldır bebek istiyoruz, en son doktora gittigimde zaten bu kiloyla hamile kalma dedi en az 20 kg vermelisin dedi benim hedefim 30 kg vermek. Bu yolda bana arkadaşlık yoldaşlık edecekleri beklerim

Bu arada güncel kilom 99,6

Son düzenleme:
evettt yol arkadaşlarım şimdi şuan ki bildirimlerinizi baz alarak haftaya en pzt den itibaren pztsiyi kilo bildirim günü olarak yapalım ve en çok kg verenden en az verene kadar listesini oluşturucam ben tamam mıdır? itirazı olan şu an itiraz etsin sonra kabul edilmeyecektir itirazlar

ay bu kilolarla bebiş olmaması normal tabii nasıl da alıyorum ahh hep şu tatlı krizlerim

ben okeyim canım

Kızlar günlük en az 2 litre su içiyorz 2-3 fincan şekersiz bitki çayı içip mutlaka bi öğünümüzde salata olmasını ihmal etmeyelim.Sebze ağırlıklı besleniyoruz etlerimizi tavuklarımızı haşlama yada yağsız tavada ızgara gibi pişiriyoruz.Onun dışında herkes kendi diyet lisesine uyabilir.Burda herkes aynı diyet programını uygulamıyor keza herkes vücunu, nasıl kilo verebilieceğini bilir metabolizmasına göre Hangi diyet sizi zorlamazsa onu yapın 2 gün sonra bozacak zorlu diyetler yapmayın sonra fazlasını alırsınız.Hergün yediklerimizi buarada paylaşabilirz .Sevgiler Saygılar

günaydın aradğım topik burası bnde 90 olmuşm ramznda 81 idm şuan 90 veremyrm hc veee anne olmayı 2,5 yıldr işstyrmm bnide alın pleaseeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…