- 11 Şubat 2016
- 1.764
- 2.041
- 63
bende dün kek yapmışım meyveli dayanamadım dün çayla yedim oda yetmez gibi işyerine getirdim çayla yedimDünki menüm kötü o yüzden yazmıyım ama yarım saat rampa yürüyüş ve 5 kat merdiven in çık ve ev sil süpür ile telafi ettiğimi düşünüyorum kızlar
evet eşimle ilgili sorun var malesef ama düzelmesi için vakit gerekiyor ameliyat oldu, ilaç falan kullanıyor. O aradada ben bu yağları yakmalı ve fit olmalıyım. Zaten hamilelikte iştahlı biri olacagım kesin normalde bile aşeren biriyimolsun canım ya burda beraber vereceğiz benim ilk hedefim 75
bebek olmaması için herhangi bir sorunuzu var mı canım
hahahaha deli kızzzz . bizdede bazı aylar kaçıyor o vakitler eşim 3 vardiya ben sadece gündüz çalısan biriyim :Sbenim sorunum var o işi yapmaya vaktimiz yok
ay ben günde 2 bardak zor iöiyorum yabuarada Bugün suyumun litresini 2 den 3 litreye çıkardım bu saate kadar da 1 litresini bitirdim
hg hijyenik senide 90 kg olarak başlatıyorum.günaydın aradğım topik burası bnde 90 olmuşm ramznda 81 idm şuan 90 veremyrm hc veee anne olmayı 2,5 yıldr işstyrmm bnide alın pleaseeee
hg hijyenik senide 90 kg olarak başlatıyorum.
Yok artıkay ben günde 2 bardak zor iöiyorum ya
evet canım çıkarmam lazım mecburenYok artıken azından 1 litreye çıkar
bende bu saate kadar 1,75 lt su içtimmm höööhhhhh içim yanıyorsa demekkibuarada Bugün suyumun litresini 2 den 3 litreye çıkardım bu saate kadar da 1 litresini bitirdim
yessss kuzum pztsi tabloyla birlikte başlıyoruz. Pztesiye kadar gelen geldi sonra gelenleri kabul etmeli miyiz etmemeli miyiz? az kişiyle daha mı iyi olur ne daha iyi yetişiriz gibi geliyo birbirimize :?tabloyu pazertesimi yapacaksın
aynaa susuz ödemleri atamazsın ödem gitmedende yağları yakmaya başlayamazsın ona göreevet canım çıkarmam lazım mecburen
ahh bu su içemememden oluyor bu kilolar ahh ahhaynaa susuz ödemleri atamazsın ödem gitmedende yağları yakmaya başlayamazsın ona göre
maşallah :) aldım gazı diğer litreme geçiyorumbende bu saate kadar 1,75 lt su içtimmm höööhhhhh içim yanıyorsa demekki
aynen katılıyorum sanamaşallah :) aldım gazı diğer litreme geçiyorumbuarada pazartesinden sonra başkasını almamamız daha mantıklı az öz olsun daha iyi iletişimde oluruz hemde birbirimizi talip ederiz diğer türlü ben kimin ne yaptığını unutuyorum
bunu beraber aşıcagızzz aynaaaaa artık sana sürekli su iç önerilerinde bulunacagızahh bu su içemememden oluyor bu kilolar ahh ahh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?