Gebelik Öncesi Zayıflamalıyızzzz. Kg bildirimi pazartesi...

ben 12 de çıktım yemeğe.sabah kepekli tost yedim elma kromlu bitki çayımla, öğlende dediğim gibi kek getirmiştim onu yedik arkadaşlarla akşama salatayla kapatıcam

Hijyenik günde en az 2 litre su ve bitki çayını ekleyip kendine uygun diyet seçebilirsin canım.mutlaka bitki çayı içip ekmeğide kesiyoruz

ne isteği canm göremym ki ben

bende öğlen 1 kepçe mercimek çorbası , 1 adet biber dolması 3 yemek kasıgı domatesli makarna ve 1 kepçede yogurt yedim.

tamm bkalm inşalah bu gidişle 100 lere de çıkmam neler yapmam gerekiyo özetlermsnz
Hijyenik evdemisin çalısıyomusun bilmiyorum. O yüzden genel önerilerde bulunacagım. Yeşilçaya karsı bir hassasiyetin yoksa günde 1 gincan içerek başla ertesi gün iki ve sonra max. 3 fincana çıkar. Yeşilçay metabolizmayı hızlandırmada etkilidir. Daha sonra beyaz ekmek yiyorsan direk bırak tahıllı kepekli çavdarlı ekmeklere yönel. sonraaaaa sürahindeki suya iki kabuk tarcın iç tüket o şekilde sık idrara çıkarsın ama ödemleri atarsın.
vaktin varsa günde en az 1 saat yürü. Haftaya hepimiz için çok çok güzel olacak güneşten 1 saat daha fazla faydalanmaya başlayacagız ve enerji seviyemiz artacak. çalısanlar bile yürüyüse vakit bulabilecek
İşte sonra posalı yiyecek alımını arttır. Yulaf kepekli omlet çok güzel oluyor ve çok iyi tok tutuyor hepinize öneririm Sonraaaa ev hanımıysanız evdeki yaşam arkadaşlarınızıda sizin gibi beslenmeye itmeye çalsıın yoksda bir zaman sonra onlar bize köstek oluyor malesef . İşteee bizim evdeki bir diyolag diyete girmişim salı akşamı işte şeyyy hatun bi makarna olsaydıda yeseydik , işte pizza reklamına offff yaaa ne iyi giderdi şimdi deyip direnç kırmaya çalısabilirler. ama onlarıda sağlıklı yaşamanın faydalarını sürekli anlatırsak evdeki buzdolabına alınan herşey değişebilir

TEşekkür edrim çalışıyorum evet ekmeği uzun süredir yemiyorum sabhları işe gelirken 2 dilm çavdar ekmeğine tost yapıyrm öğlen ekmek yok akşm bazedn az olark ama çay çekirdek her akşm var eşim çok seviyor mecbur eşlik edyrm yürüyş yapmaya çalışyrm ama başarılı olamdm hç

öğlen yemek yok derken? iş yerinizde mi yok sen mi yemiyorsun. Kızlar öğün atlamak bize pahalıya patlar her zaman.

öğlen yemek yok derken? iş yerinizde mi yok sen mi yemiyorsun. Kızlar öğün atlamak bize pahalıya patlar her zaman.
öğlen ekmek yemiyorum anlşamnda eksk yazmışım yeşil çay içerim hergün ama hazr sallama işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…