tamm bkalm inşalah bu gidişle 100 lere de çıkmam neler yapmam gerekiyo özetlermsnzhg hijyenik senide 90 kg olarak başlatıyorum.
istek yolladım canım sanabu arada instagrm kullananlar varsa ordanda takip etmek birbirimizi zevkli olur diye düşünüyorum :) @diyetgunlugum41
ne zaman müsaitsen canım.menülerimizi ve sporumuzu akşam yatarken yada ertesi sabah yazalım mı
kabul ettim tatlımistek yolladım canım sana
teşekkür ederim :)kabul ettim tatlım
Hijyenik evdemisin çalısıyomusun bilmiyorum. O yüzden genel önerilerde bulunacagım. Yeşilçaya karsı bir hassasiyetin yoksa günde 1 gincan içerek başla ertesi gün iki ve sonra max. 3 fincana çıkar. Yeşilçay metabolizmayı hızlandırmada etkilidir. Daha sonra beyaz ekmek yiyorsan direk bırak tahıllı kepekli çavdarlı ekmeklere yönel. sonraaaaa sürahindeki suya iki kabuk tarcın iç tüket o şekilde sık idrara çıkarsın ama ödemleri atarsın.tamm bkalm inşalah bu gidişle 100 lere de çıkmam neler yapmam gerekiyo özetlermsnz
vallaha çok iyi olur ben daha 1 bardak içtim hehehebunu beraber aşıcagızzz aynaaaaa artık sana sürekli su iç önerilerinde bulunacagız
aynaaaaa çabukkk su iç hemen 1 bardakvallaha çok iyi olur ben daha 1 bardak içtim hehehe
aynaaaaa çabukkk su iç hemen 1 bardak
öğlen yemek yok derken? iş yerinizde mi yok sen mi yemiyorsun. Kızlar öğün atlamak bize pahalıya patlar her zaman.TEşekkür edrim çalışıyorum evet ekmeği uzun süredir yemiyorum sabhları işe gelirken 2 dilm çavdar ekmeğine tost yapıyrm öğlen ekmek yok akşm bazedn az olark ama çay çekirdek her akşm var eşim çok seviyor mecbur eşlik edyrm yürüyş yapmaya çalışyrm ama başarılı olamdm hç
çayıda azalt aynaa . günde kaç bardak içiyosun? şekerli mi ?tamam içeyim vallaha çay içmekten suya yer kalmıyor
az şekerli günde bir demlik içiyorum :)çayıda azalt aynaa . günde kaç bardak içiyosun? şekerli mi ?
öğlen ekmek yemiyorum anlşamnda eksk yazmışım yeşil çay içerim hergün ama hazr sallama işteöğlen yemek yok derken? iş yerinizde mi yok sen mi yemiyorsun. Kızlar öğün atlamak bize pahalıya patlar her zaman.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?