- 2 Kasım 2015
- 2.788
- 5.651
- 73
3 küp canım ama küçükMenün gayet iyi görünüyor canım aklıma takılan iki şeyi söylemek istiyorum mantarlı patates yemeğinin patatesi ne miktarda çünkü patatesin glisemik indeksi çok yüksek birde sabah kahvaltısındaki ekmeğin türü kepekli sandviç ise hiç sıkıntı yok menün çok iyi
Ah canım çok güzel menü ve spor bunu su ile taclandir bence daha çabuk kilo verirsinMerhaba kızlar ancak fırsat buldum günümü özetleyeyim
Sabah
1 dilim ekmek
Küçük porsiyon sucuklu yumurta
Şekersiz çay
2 adet zeytin
Öğle
2 adet haşlanmış baget
Akşam
1 kase kuru fasulye
Tek kaçamağım çikolata oldu çünkü adet dönemindeyim
Spor 40 dk koşu bandında 6.5 hızda koşu toplam 2.5 km yani
Ayrıca 15 dakika steepper
10 dk twist
10 tane şınav
10 dk titreşimli kemerle masaj bel bölgesine
Bugün su içemedim pek 1 litre ancak
Canım pasta kacamaginda öğlen olmuş pek sorun olmaz ama senin için en önemli su onu artır benceSabah ac karnina bi kupa sicak su
Kahvalti
Zeytinyagnda dereotlu peynirli omlet
2 kuru kayisi
Domates salatalik
Balli papatya cayi
Araögun
Turk kahvesi
Öglen
Mozaik pasta (kacamak yaptim reglim yaklasiyo)
Ara öğun
Karisik form bitki cayi
Aksam
Tuzsuz salcasiz semizotu yemegi 3 kasik
3 kasik salata
3 kasik yogurt
1 litre su
Ekmek hic yemekdim tatli kacamagi yaptigim icin yatana kadar sadece su
sporun süper olmuş yemekte güzel canımsuya tarçın at yada karanfil o şekilde içmeyi dneMerhaba kızlar ancak fırsat buldum günümü özetleyeyim
Sabah
1 dilim ekmek
Küçük porsiyon sucuklu yumurta
Şekersiz çay
2 adet zeytin
Öğle
2 adet haşlanmış baget
Akşam
1 kase kuru fasulye
Tek kaçamağım çikolata oldu çünkü adet dönemindeyim
Spor 40 dk koşu bandında 6.5 hızda koşu toplam 2.5 km yani
Ayrıca 15 dakika steepper
10 dk twist
10 tane şınav
10 dk titreşimli kemerle masaj bel bölgesine
Bugün su içemedim pek 1 litre ancak
süpersin sen ya maşallah :)Slm herkes güzel beslenmiş, benim de kaçamağım yok şükür. Akşam çorba bir dilim ekmek ve ton balıklı bi leğen salata yedim arada da bir avuç leblebi yemiştim. Şimdi de koşu bandından canlı bağlanıyorum. Haydi kızlar spora
yaaa neler yedin instagram da en baktığımda yoktu bişidün akşam neler neler yedim anlatsam inanmazsınız
bu gün yepyeni tazecik, fırından yeni çıkmış miisss gibi bir gün, dün dünde kalsın. biz yolumuza kaldığımız yerden devam edelim olur muuuu?dün akşam neler neler yedim anlatsam inanmazsınız
aynen rukiyecim bu aksam eş işe gittigi gibi spora başlıcam ben spor yapmadıgım zamanlarda aşırı cozutuyorumbu gün yepyeni tazecik, fırından yeni çıkmış miisss gibi bir gün, dün dünde kalsın. biz yolumuza kaldığımız yerden devam edelim olur muuuu?
aslında mantıklı olabilir tatlım :) hadi ilk filmimizi söyle o zaman :) yada kitabı ?Benim grup arkadaşlarım hep beraber diyet haricinde de kitap okuma yada film seyredip yorumlama yapalım mı ?
ben o ingiliz karbonatlı suyu içemiyorum ki tatlım en iyisi sassy su yapayım. (nane yapragı, salatalık,limon)chemist41 canım benim istersen bi iki gün salata detoksu vs yap istersen
1 litre suya 1 tatlı kaşığı kadar ingiliz karbonatı at alkali olsun öyle iç
benimde eşim vardiyeli çalışırken bende o yokken yapardım hep sporu
leslie yaptım önceden çok bir günde aynı anda üst üste 2 kere bile 5 mile yaptıgım oldu. Leslie bana agır gelmez hatta çok çok faydası oluyordu. Gecen sene 25 kg nun 18 i ni falan hep leslie ile verdimchemist41 canım leslie yaptın mı daha önce 5 mil birden seni çok yormasın bi de
maşallah canım sen verirsin yine inşallah azim edip daha önce de başarmışsın şimdi de beraber başarıcaz inşallah hepimiz fit hamile kalıp anne olucaz inşallah " göbüş bebiş olacak inşallah " bu söylemek bile o kadar heyecan verici duygulandırıcı bi şey ki benim içinleslie yaptım önceden çok bir günde aynı anda üst üste 2 kere bile 5 mile yaptıgım oldu. Leslie bana agır gelmez hatta çok çok faydası oluyordu. Gecen sene 25 kg nun 18 i ni falan hep leslie ile verdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?