Gebelik Öncesi Zayıflamalıyızzzz. Kg bildirimi pazartesi...

Aksam yemegimi ancak suan yiyebildim bazi sebeblerden.Bi kase light ton balikli salata 2 dilim cavdar ekmegi

Kızlar gruba yeni kişi alıyor musunuz? Ben de size katılmak istiyorum.
Kilo 91, boy 172, insülin direnci, pko ve hashimoto var. Ben de kilolarimi verebilirsem bebek istiyoruz. Ama bu kiloyla çok zor

İyi geceler kizlarrr bende katılmak istiyorum 71 kiloyum 8 aylık evliyim bebek istiyoruz ama basen kilolarim çok fazla üst ise 0 bedene yakın ama sıkı değil yani olay basen de hamile kalınca 2 kat basen olmasından çok korkuyorum bu yüzden size katilmak istiyorum

Günaydın kızlar çok yoğun geçen bir haftanın ardından inşallah aranızdayım yatılı misafirlerim vardı. o yüzden giremedim gece 1-2 de eve gidiyorduk her akşam çünkü artık sıkı bi diyet lazım bana da

günaydın herkese ben son birkaç zamandır ipin ucunu kaçırdığım için 70.8 çıktım bu sabah. ama dikkat edeceğim, etmeliyim sonuçta bebiş istiyoruz

slm kılzar saldık iyice menüleri bnm işiler yoğunlaştı giremyrm çok sabh tartıldım aynıyım 89,3 gelen dee yok gidende (

İyi geceler kizlar.ben artik kilo verme savasima son vermek zorundayim.allahin izni ile bi bebisimiz olucak.darisi hepinizin basina insallah hayirlisi ile tez vakitte.
Cok sevindiiiimm allah saglikla kucagiba almayi nasio etsin caniim :) darisi bizlere insallah

Sifir motivasyonla devam edemiyorum kizlar ben spora yazildim diyetimle kendi basimn caresine bakicam forumdan ayriliyorm kendinize iyi bakin.bebek haberlerinizi aliriz insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…