Rabbim sağsağlim kucağınıza almak nasip etsin inşallah bizlerede dua edinİyi geceler kizlar.ben artik kilo verme savasima son vermek zorundayim.allahin izni ile bi bebisimiz olucak.darisi hepinizin basina insallah hayirlisi ile tez vakitte.
Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.İyi geceler kizlar.ben artik kilo verme savasima son vermek zorundayim.allahin izni ile bi bebisimiz olucak.darisi hepinizin basina insallah hayirlisi ile tez vakitte.
günaydın herkese, kilom : 85.0
geçmiş olsun, ben de yapıcam sporben 1 hafta hasta yattım geçtin beni ama artık sıkı yönetim başladı bende bu hafta zaten bahar temizliği yapacağım akşamları işten eve gidince spor olacak benim için
ben de düzenli yürüyüş yapacağımgeçmiş olsun, ben de yapıcam spor
spor olmadan zayıflanmıyor, en ufak kaçamakta artı görünüyor valla :)ben de düzenli yürüyüş yapacağım
aynen malesef.spor olmadan zayıflanmıyor, en ufak kaçamakta artı görünüyor valla :)
Cok sevindiiiimm allah saglikla kucagiba almayi nasio etsin caniim :) darisi bizlere insallahİyi geceler kizlar.ben artik kilo verme savasima son vermek zorundayim.allahin izni ile bi bebisimiz olucak.darisi hepinizin basina insallah hayirlisi ile tez vakitte.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?