- 11 Şubat 2016
- 1.764
- 2.041
- 63
ayrılma canım ya arada yokla bizi olmaz böyleSifir motivasyonla devam edemiyorum kizlar ben spora yazildim diyetimle kendi basimn caresine bakicam forumdan ayriliyorm kendinize iyi bakin.bebek haberlerinizi aliriz insallah
kimseler kalmadı mı grubumuzda yaaa neden böyle ne güzel gidiyordu her şey kimse yazmıyor etmiyor
canım zatenaslında bir takım kaptanı seçsek eğer herkes kilo vermeye karar lı ise kurallar konulsa herkes birbirine saygı duyup yazsa buraya ne güzel olur
inciiitanesi böyle mi olacak yani artık anlamadım ki bu işten bişi
evet ama kaptanımız yoğun sanki gün içerisinde nerdeyse hiç girmiyor birilerinin canladırması lazım ki günlükte onun amacanım zatenchemist41 takım kaptanı değil mi
olmadı beraber devam ederiz canım ya yarın herkes bugün yediğini sporunu suyunu yazar bakalım nasıl kilo veriyoruz neler yapıyoruz inşallah yavaş yavaş veririz ben yine takıldım aynı kiloya gitmiyor
şok diyet mi yapsam diye düşünüyorum 1-2 gün
inciiitanesi
75,3 sabah tartıldığımdaşuan kaç kilosun canım
ben şok diyetler yapamıyorum ortamım pek müsait değil
75,3 sabah tartıldığımda
bende eski kiloma dönmeye çalışıyorum işte inşallah veririzben senin kilona düşmeye çalışıyorum ne tuhaf değilmi
Canlarım kimse yazmayınca ben de yarışma gruplarına üye oldum. Burayı da takip ediyorum
valla ben de dahil kimse yazmıyor pek nedense. hadi ben de diyet motivasyonu az herkesin mi az anlamadım kiKizlar noldu bize ya niye koptuk bukadar
hayırlısıyla kucağına al inşallah. yeni mi belli oldu canım?kızlar bende bebek bekliyorum ama sağlıklı beslenmeye devam edicem inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?