Gebelik Öncesi Zayıflamalıyızzzz. Kg bildirimi pazartesi...

siz hepiniz sakaryada mısınz yahu?

Bugün kilo bildirimi yokmu..boşverin boşverin olmasın hafta sonu neler yediğimi ben unuttum vücüdum unutmamış bide utanmadan kilo yapmış :) haytta söylemem şuan kilomu :))

kızlar slm ben dışarıdayım tartılamadım ama verdiğimi hiç sanmıyorum 69 diyorum bu yüzden.

Selam kizlar 1 haftadir giremedim.esimin isinden dolayi yurt disindaydik ordada net yoktu.sabah 68.3 ciktim.bu hafta malesefki yedim

bu hafta hepimiz dağıtmısız fırsat buldugumda bugün listeyi yükleyeceğim dün yükleyemedim kusura bakmayn

günaydın kızlar nasılsınız
ben bugün yine tartılamadım geç kaldım işe progestan acayip uyku yapıyor oturduğum yerde uyuyorum
kahvaltı içinde şimdi tost yicem kaşarlı canım istedi ama eminim bende artıyımdır ctesi değil ama pazar acayip cozuttumm ya ;(

Yaaa ben 1,5 kilo almışım çok üzgünüm kızlar morelim sıfır dün sporda sırf bacak çalıştım bisikletle 45 dakika.bundan sonra hergün gitmeye çalışcam inşallah

selam kızlar aranıza yeni katıldım bende.şu an 57 kiloyum boy 1.51.bi ay önce bebeğimi kaybettim bende aynı zamanda pco var bende.tedaviyle hamile kaldığım için ilaçlardan dolayı aldım kilo.Umarım sizinle beraber güzelce kilo veririm hem 3 ay korunmam bitene kadar bende ideal kiloma ulaşabilirim.10 kilo vermek istiyorum bende...

kızlar kilo almışım sormayın anlaşılan herkesler de benim gibi. kilo alma grubu gibiyiz resmen

yedim bu hafta bende hala yiyorum ptesiye kadar da böyle devam edecek bakalım halim ne olacak yarın doktora gidiyorum insülin direnci için zaten hormon al al çok fena oluyor kilom bu kadar ya buna şükür
S Semamelek canım daha önce kimseyi almayacağımıza dair karar almıştık. istersen diğer sayfaları okuyabilirsin

durulavinya günydn evet bncede bna yine 90 kilo göz klırpıyor sabh tartıldm ağladm sinrimden yaaa ve eski bi not buldm dün kasım aynda 87 kilodn düşmeyi hedfliyomuşm demkki vayyyyy halimeeee yaaa düşüceme çıkmışımmmm

Kizlarrr gunaydinn lutfen gevsemeyelim diyetimize devam ..iyi gidiyorduk.
Kahvaltim
1 haslanmis yumurt
Peynir zeytin salatalik
1 cay kasigi tereyag bal
2 dilim cavdar ekmegi
2 bardak siyah çay

Öglen az şekerle yaptigim ince dilim kek

Aksama sadece salata yiycem
Ve spora gidicem aksam

Aksam yemegine salata yiyemedim bugun 1,5 saat spor yaptim
Aksam yemegi
Bi kase mercimek corbası
2 dilim light etimek
2 kasik pilav
2 kasik zeytinyagli fasulye
1 kase yogurt
Sizlerde paylasin kizlar kopmayalim.

Sabah
Bi kase nesfit
Spor donusu
1 dilim ekmek peynir zeytin salatalik
Aksama barbunya ve yogurt yiycem

1 saat plates 1 saatte fit camp yaptim
Simdilik eksik yok ama incelme cok :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…